109

Анонимен

преди 1 месец

Леле малее, ПП,ДБ наистина копаят дъното. Премиерът им Денков се оплаква от представители на държавата-министри и глав сек на МВР, която сам управлява?! Те не трябва да бъдат допускани до властта!

108

Анонимен

преди 1 месец

Не им се чудете на акъла, който те нямат. ППДБ си карат по наръчника с опорните точки, независимо какво се случва. Толкова са неадекватни, че сами се вкарват в кошарата и блеят от там. Денков и той, уж академик, и той от кошарата се зъби... Майко мила.

107

Анонимен

преди 1 месец

132 Според шиши Стою Стоев, Гвоздейков се бил самоизключил, или бил изключен с лапсус от сектата на лъжците ПП. ДБ са им патерица. Ха,ха,ха!

106

Анонимен

преди 1 месец

Никой вече не вярва на корумпираните мошеници от ПП - ДБ!

105

Радослав

преди 1 месец

Толкова много циркове, за да може съпруг 1 (ПП-ДБ) да се опита да обере протестен вот срещу съпруг 2 (ГЕРБ-ДПС) и обратното, съпруг 2 да обере протестен вот срещу съпруг 1. И накрая какво? След изборите нова публична изява на интимната сглобка между съпруг 1 и съпруг 2 където ще обедняват как задължително интимното им съешение трябва да го има защото иначе държавата спира да съществува. Този цирк го гледахме вече и всички се отвратиха от него!

104

Анонимен

преди 1 месец

Според смешниците от ПП,ДБ Кокорчо се казвал не Асен Василев, а "мистър Еврозона"и трябвало да продължи в следващия кабинет да е министър на финансиите, а Гвоздейков, не може да си продължи проекта с германските жп вагони и веднага, бе изключен от ПП?!

103

Анонимен

преди 1 месец

ДЪРЖАВНИЦИТЕ ОТ ППДБ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА САМО И САМО ДА ОЧЕРНЯТ НЯКОЙ И ДА СЕ ИЗКАРАТ ЖЕРТВИ!НЯМАТ СРАМ!ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ТЯХ!НАРОДЕ!ВИЖ КАК ТЕ ИЗПОЛЗВАТ!АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА КЪДЕТО ИДВАХА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИЦИ ОТ ЕВРОПА!ДЪРЖАВА ПОСРЕДНИК НА МЕРКЕЛ И ЕРДОГАН! След вдигнати юмрук ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА!РАДЕВ СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ ОТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ЧАКА ДА УПРАВЛЯВА С НОВА ПАРТИЯ !РЕШЕТНИКОВ Е ВЕЛИК СТРАТЕГ!ЩЕ БЪДЕМ ПРЕГЪРНАТИ ОТ МОСКВА!

102

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно вярно!

101

Радослав

преди 1 месец

Никога не съм го разбирал това, устата с която до вчера си целувал някой, днес да бълва злословия. До вчера се въргаляхте в едно легло и се бяхте отдали на интимна сглобка, а днес грозен развод и скандали. За какво е този цирк? Нали след изборите пак ще се гушнете и пак ще започнете да делите едно ложе! Как ще се целувате пак с тези уста? Аман от семейни скандали и драми, разберете се вече в спалнята и не си вадете семейните драми на показ!

100

Анонимен

преди 1 месец

Някой да ви пита дали имате доверие в представения от Главчев служебен кабинет? Останете си с недоверието, това си е ваш проблем. Нали вие, по-конкретно Хр.Иванов, беше автор на тази промяна на Избирателния закон в раздела Избор на служебен кабинет? Вижте се сега каква екзотика сътворихте! Абе този Ристо бил ли е някъде на работа като юрист?

99

Анонимен

преди 1 месец

Леле! Хващат те на калъп с хора от ъндърграунда, а ти викаш - не бе, тия са добри контрабандисти, ние, добрите, трябва да подкрепяме добрите престъпници.

98

Анонимен

преди 1 месец

ПП са еманация на мутренските времена. Положението е крадеът вика: дръжте крадеца ! ПП сте за статуетка по съсипване и крадене за кратко време !

97

Анонимен

преди 1 месец

ПП ни върнаха в мутенските времена . росен плевналиев не можа да ги накара да преговарят с герб , но трактура успя

96

Анонимен

преди 1 месец

и на кого дължим това, заради омразата към президента се съюзиха с тези, срещу които бяха окървавените протести, получиха точно това което искаха - премиер сред кандидатите които самите те предложиха и освободиха президента от всякаква отговорност

95

Тия

преди 1 месец

Съвсем полудяха.

94

Абе

преди 1 месец

къде изчезна татко Петко?

93

Анонимен

преди 1 месец

Показания в ТВ репортажите господин Коцев изглеждаше доста смачкан. Той си знае защо. От цялата дандания става ясно, че го мачкат и от страна на ПП с натиск да си оттегли оставката! Разбираме ги ПП-то,че се силят да се представят като светци, бистра вода ненапита! Айде холан!

92

Анонимен

преди 1 месец

Зад Продажните Пицари стоят доставчиците на кристални пици.Като се погледнв статистиката преди са хващали повече кока,а по време на техния човек по-малко.Самите Продажни Пицари са в мозъчна мъгла и като ги хванат в такова състояние да карат коли вдигат скандали.Колкото и да се пробват да лъжат по медиите и да обръщат нещата няма да им мине номера!Не сме нито слепи,нито глухи,нито безмозъчни!

91

Мх

преди 1 месец

Банкята ще ги изпере, за да им се отблагодари. И ще са квит. А корупцията и краденето продължава. Покрай тия се забрави, колко дръпна Кокорчо от бюджета.

90

От

преди 1 месец

Подкупите продължават се борят с корупцията, особено с оная веднага спечелила конкурса за гдбоп, Коцев, Рашков... Главчев ще прави, какъвто си иска кабинет. В момента това е негово право. Времето на ПП-ДБ свърши.