203

Сексокойн

преди 1 месец

Мутрите крадяха 20% с чували тия крадат 120% ( 100% кеша и още 20% държавен дълг) с ошфшорки и койни с едно копче . Няма хамалогия няма свидетели няма шум. Парите обичат тишината....

202

Дългова спирала

преди 1 месец

До Анонимен Е къде са тия милярди, докато управлява Денков ? 30 милярда нали крадяли ГЕРБ е сега къде са парите? Защо теглите кредити ? Не ви ли стигат 30 милярда за крадене ами и ни заробвате с дългове още ?

201

елементарно наивни

преди 1 месец

До АнонименКъде са 30 те милярда на година , които крадяли ГЕРП ? Сега ПП вземат дългове по 30 милярда на година + 30 милярда липси = 60 милярда на година в офшорки ?

200

Анонимен

преди 1 месец

Когато мафията завземе политическата власт, трябва да бъде изчегъртана от властта.

199

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ крадяха по над 30 милиарда на година. Сега ще крадат по над 40 милиарда

198

Анонимен

преди 1 месец

Хората гласуват масово против ГЕРБ избирайки някоя от другите партии, но гласовете им са разпръснати по много партии.

197

Реалността

преди 1 месец

Държавата=ПП се отказа доброволно без съдебно заседание от 1,5 милярда запорирани сиви пари на олигарсите, дето дърпат кунците на тези младежи с нарцистични комплекси дето ни ги представат за успешни млади меринджей дошли от чужбина след 20 години да спасяват невинните олигарси.

196

Анонимен

преди 1 месец

Когато ГЕРБ взе властта през 2009 година те бяха абсолютни некадърници. После станаха много кадърни в краденето, а в политиката са си същите некадърници.

195

Сандо

преди 1 месец

що да е провокация? служебен кабинет!

194

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да държим мутрите далеч от властта, но със служебен премиер Главчев няма да има честни избори.

193

Вазелин с Розмарин

преди 1 месец

От цялата работа ще усетим най дълбоко цената на водата и тока. Водата дето е поливна и струва 10ст. на кубик ния пласират за 6 лв на кубик, а дори не се пие. Тока дето го вземат от АЕЦ за 7 стотинки след 1 Юли ще ни го продават на цени от 30 ст до 1 лв.-"Свободен пазар"= свободно блудство върху клиента -без вазелин...

192

Анонимен

преди 1 месец

Която партия успее да убеди избирателите, че ще премахне престъпния модел ГЕРБ, ще спечели изборите с голяма преднина. Засега ИТН и ПП-ДБ се провалиха, а народа им гласува доверие за това.

191

Театър

преди 1 месец

Прилича на образ в женска роля на актьора Камен Донев на младини.

190

Анонимен

преди 1 месец

вас никой не ви иска, първоначално идеята ви бе правилна, но хората ви погрешно подбрани включително ти.

189

"Зелени" к

преди 1 месец

Еко любителите избягаха от ППДБ. Коко направи държавните горски предприятия търковски дружества с единствена цел -печалба. Масов строеж на фотоволтаици на плодородни земи , перки в зони натура, ГМО вече няма да е забранено и няма да се пише в етикета, подпорната стена в Алепу пак ще става хотел и т.н.

188

Учуден

преди 1 месец

Кое е това недоразумение та трябва да му слушаме бръщолевенето по всички медии? От кога парцалесите са толкова компетентни и подготвени да се изказват по всички политически въпроси и да налагат мнението си като миродавно? Освен парапетния факултет какви други експертизи има тя по политически науки икаква част от народа и държавата представлява за да дава акъл на всякъде и във всичко.Крайно време е да не бъде допускана в публичното пространство и да си гледа панталона и щерката на простокиро!!!

187

какаЛенаГладнаХиена

преди 1 месец

Засука мустаци рече и отсече:Димитър Главчев избра страната на ГЕРБ-ДПС...май е време да му предложа ПАРАПЕТА си...

186

Ню ейдж релиджън

преди 1 месец

Аз вярвам в свети Киро Харвардскийй и свети Коко Скайпский. Лена зачена на невидимия парапет, почти се получи куплет .

185

аз не знам

преди 1 месец

До Обективен. Аз не знам някога в историята на САЩ, Демократическата партия да се опита да "изчегърта" Републиканската партия или обратното. Републиканците да изчегъртат демократите. Просто двете партии се редуват във властта ВЕЧЕ 200 ГОДИНИ! Народът решава кой да управлява. Ако някоя партия (ПП-ДБ) се опитва да изчегърта друга партия (в случая ГЕРБ), на мен ТОВА МНОГО МИ НАПОМНЯ СЪБИТИЯТА СЛЕД 1944 ГОДИНА! Или събитията в Италия-1922 и Германия-1933 година. ЕДНОПАРТИЙНА СИСТЕМА ЛИ ЩЕ ВЪВЕЖДАМЕ

184

избирател

преди 1 месец

Всички ние избирателите, целият ни народ само за вас мислим денонощно, скъпи ми Променци. Мислим как да ви е по-добре. Че без вас България ще се затрие! И затуй ние всички българи трябва да ви дундуркаме като малки бебета. Може и с биберон да ви храним, скъпи наши талисмани, слънце на очите ни! Какво бихме правили без вас?