64

Сата НАТО

преди 1 месец

Така и ще си измрат руските ВДВ. Това е голям град и не само, че не е паднал, но не е и близко до падане. Има някакъв напън на руснаците, защото се отказаха да *** при Купянск и Роботине и се надяват да пробият при Часив Яр или Красногоривка, но това ще им е, 3-4 дни офанзива и се връщат да *** рани. Допреди месец атакуваха по целия фронт, по пет направления, сега по две и половина.

63

Анонимен

преди 1 месец

Щом зеленото жуже пищи, значи всичко е наред !

62

Анонимен

преди 1 месец

Медведев: "Макрон и другие соучастники теракта не просто враги" ----- Ти да видиш! Евроатлантически терористи в действие. Олимпиадата ще е много интересна. Нещо ми подсказва, че руснаците няма да присъстват поради притеснения за сигурността.

61

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

60

Тавариш перхидролски

преди 1 месец

Русия ноооо яко настъпва батенца превзе Авдеевка който беше с население 20 000 човека и руската армия безмилостно напредва с по 20 метра всеки ден и с цената на 500 чувала с човешки останки върнати към Кремлин аз съм сигурен че до края на годината Русия ще унищожи 3ти а защо не и дори 4ти танк Абрамс! Путин трябва да бъде оставен на власт възможно по-дълго така руската армия може и да изчезне от само себе си.

59

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Не е паднал още, но ще падне. Бойци от 98 дивизия на руските Въздушни Десантните Войски ВДВ вече са в града и се водят преки бойни действия. Ако някой афроатлантик иска наистина да помогне на украинците а не само да се къори пред екрана сега е момента да отиде да помага в Часов Яр преди града да са го прекръстили на Шойгунбург.

58

Хм

преди 1 месец

Подозирам че Часовий Яр ще бъде превзет сравнително бързо,защото името е неблагозвучно и неудобно за западните медии да го употребяват с месеци.

57

Анонимен

преди 1 месец

Ma кво напредват pyшляците ве бате те за 2 години не са превзели и 25 % от Украйна. На година напредват с някой друг 10 000 град. С това темпо Путин ще стане на 100 години и още ще са на никъде

56

Вижте там

преди 1 месец

В тик ток има клипове от боевете в Часов Яр и украйнски те трупове и техника по улиците.

55

Анонимен

преди 1 месец

не е паднал. свобода за Украйна, крах на руската империя!

54

До 43

преди 1 месец

Кръстовете са за мотивация на руснаците. Да покажеш хитлеристки кръст на руснак, е като да покажеш на бик червено.

53

Мафия

преди 1 месец

Не е прокопсал,а ние как се прокопсали само,най бедни,окрадени ,болни и нещастни.

52

Анонимен

преди 1 месец

То Харков пада до август месец ,те за Часов Яр питат хахаххахааааааааааааааааааа

51

Анонимен

преди 1 месец

В украйнската уикипедия укретата още държат Бахмут, смятай :)

50

Мислете

преди 1 месец

Хора заради Украйна страда цяла Европа,обедняване, високи цени, инфлация, криза, фирми затварят и тн. и колкото по рано Русия унищожи фашисткият режив в Киев, толкова по добре за всички.

49

Сът

преди 1 месец

Украйнци,прежалете тия 20% територия! Спрете да се избивате! Оставете тия ДНР и ЛНР да си блъскат главите с мизерните господари от Кремъл. Вие си влезте в Европа,а те след 5-6 години ще искат сами да се върнат към Украйна! Никой не е прокопсал в съюз с Русия.

48

Не на Бандера

преди 1 месец

След терористичната атака над 100 000 са се записали доброволци в Червената армия.Или Русия,или Украйна.Преговори няма да има вече.

47

Видео

преди 1 месец

В Харков са унищожени две ракетни установки "Вампир"минути преди да започнат обстрел на гр.Беогород.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ако се вземе предвид, че съобщението е на Дойче веле, трябва да се знае, че 50% от него не е вярно, а другите 50% са манипулативни

45

Абе

преди 1 месец

Не е превзет,ама ще го превземат.По-бързо от Авдеевка,де.