37

Анонимен

преди 1 месец

Няма свестни мъже

36

до 33

преди 1 месец

Пълната свобода е да можеш да домакинстваш сам, а и други неща да правиш сам, така че да не си принуден да търпиш нежелано съжителство.

35

Анонимен

преди 1 месец

Никой не изтрсйвс фо или дъс жена, ковто не знае кога дс си затвори устата нито и ьнар кскеюеи ги дрънка. Празноглавките са и най-пустословни .

34

Баба гуси

преди 1 месец

След като сами си решават всички въпроси и са самодостатъчни за какво им е мъж?Трябват им повече батерии за вибpaTора.PСмешна работа.Двама души се женят за да си помагат не да се командват

33

Анонимен

преди 1 месец

Повечето бг мъже искат добра домакиня, що годе добра майка и пълна свобода за себе си, защото " животът започва след брака, и извън къщата"! Я ху! Такава те смятат за добра и бракът - за сполучлив. За тях.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 17. Едва ли отвътре е било така както ти го виждаш. Жената е била принудена да работи много, защото той не желае. Децата не разбират, че нещата и храната, и какво ли още се купуват с паричките, изкарани от мама. Но нея я няма вкъщи, защото работи като вол, за да има за всички. И затова е и отсъствала от ежедневието на децата. Затова и те са останали при любимия баща. Кой е жертва в случая, не знам!

31

Анонимен

преди 1 месец

До 28. Отнеси всичко това към себе си и се виж в огледалото. Но май няма да се харесаш!

30

Анонимен

преди 1 месец

Отблъсква ги най- вече с това, че лесно им хваща нелепите лъжи. И е доста по- прозорлива от тях.

29

Анонимен

преди 1 месец

Наглост и нахалство се бъркат за сила от жените зя което тази статия е пример

28

Статия мехлем

преди 1 месец

за душата на всяка стара мома. Сега ще се събере със сестриците и ще си обясняват една на друга, че не абсурдното сравняване с други, нереалистичните очаквания за подходящия, кариеризма, самовлюбения егоизъм, репутацията на #@$& още от гимназията, празноглавото отношение към живота и лошия външен вид са причина да са сами. А защото са СИЛНИ ЖЕНИ!!!! Оле!

27

Мечо Пух

преди 1 месец

Аз предпочитам и силни и слаби жени. Всякакви ги предпочитам.

26

Анонимен

преди 1 месец

Аз предпочитам жената да ми казва нещата в очите, а не пред мен да си мълчи, но да ги научавам после от "приятели" и "доброжелатели". Има и друго - може мъжът да не се страхува от силната жена, но тя да не е привлечена от него, защото е по-силната.

25

Никос

преди 1 месец

С това, че са нагли и нахални ***.

24

Анонимен

преди 1 месец

Не спете под общ юрган, имaйте си еювсеки своята стая.

23

Т

преди 1 месец

Аз и агресивни харесвам. :))

22

до 19

преди 1 месец

даже и за това не - има спермобанки, където физически здрави, високи, синеоки шведски студенти даряват материал, за да се изключат дефектните гени на оплешивяващите ниски мъже от ориента :)

21

Анонимен

преди 1 месец

Българските мъже не са за силни жени. Те още имат ориенталския манталитет. Силните жени сме с чужденци или българи, учили навън - попили малко цивилизация.

20

Ох, на дедо

преди 1 месец

- 1. Жените бъркат агресията със силата - има много агресивни, но малко силни жени! - 2. Мъжете харесват силните, но не и агресивните жени; - 3. Точно затова има много самотни "силни" жени, дето после им идва акъла, ама понякога е вече късно!

19

Т

преди 1 месец

Защо автоцензурирането цензурира думата се_ляк, не е обидна! Хората много дискриминират, да не иска един бек_яр да се запознае с жена само защото е от село, съответно не била образована, което са предрасъдаци и вярно. После му казах каква кариера има и искаше да ги запозная, но аз отказах за да не се излагам.

18

nimportequi

преди 1 месец

Щом "не се нуждаят от никого" за какво са им мъже тогава? Само за разплод?