90

путин

преди 2 месеца

е УБИЕЦ

89

Анонимен

преди 2 месеца

86 телефона е средство за комуникация, не е само твой, има оператор, има и отсреща страна или няколко.Не се прави на ощипан.

88

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

рязанска захар със шафран. *** руските служби толкова си могат.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Сега вече наистина ядосаха ИДИЛ, че се мъчат да ги изкарат християни. Глей кво става. Кухолейковото ФСБ ще има да съжалява, че е вкарало украинска връзка в каузата на ИДИЛ. Кръвна обида!

86

Анонимен

преди 2 месеца

81 никъде не си ходил. "украински села" няма. А опорките за външните тоалетни всеки ден ги пишат насилени укропитеци за пропаганда и тролстване натиснати от бандерското командване под новините в руските новини. Същите твои глупости. В същото време България бива изобразена като турски кееенеф но това не влиза в опорките. Руснакът има най малко един апартамен и дача. Те имат новостройки цели нови жилищни комплекси с дограма и всичко, а тук даже не се санира. Руснакът има пари за дачата.

85

Хан Талибан

преди 2 месеца

ИДИЛ не съществува вече от 10 години ве бухахах бухахаха бухахахаха

84

Сериозно ли?

преди 2 месеца

"Следи в телефона"))))) Когато телефона ти не си е у теб, всеки може да му вкара каквито иска следи)))) И защо ФСБ не е оставило такива следи по всичките телефони на задържаните за достовернос? Ако в моя телефон намерят, че сме се чули с познати в Русия, това значи ли, че Раша ме е вербувала?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно е, че ИДИЛ няма нищо общо с атентата. Тези, които най-силно крещят от първата минута, че не са те, са подстрекателите и организаторите.

82

До Малко по точно

преди 2 месеца

А скрий се бе промит мозък. Всичко мажеше и гладни нямаше. Диванен безделник, я на фронта да се биеш.

81

Анонимен

преди 2 месеца

До малко по точно Можеше бе льольо,можеше и частно да работиш(стига да имаш акъл и да ти се работи) и то доста преди 89-а.Имаше си постановление за това.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Изразяваш свободно мнение тук в дръкалниците, където на никой не му пука какво пишеш, щото си никой. Я ми покажи къде е свободното изразяване при войните на САЩ! Някъде да е писано всекидневно какви са терористи, колко хора са убили. Някой да е настоявал за помощ с оръжия за милиарди на нападнатите от САЩ страни. Нещо не помня такива неща. Та толкова за вободното изразяване на мнение. Дрънкайте си! Не пречите.

79

До 67

преди 2 месеца

Льольо, а какво срамно има в това човек да е от село. Срамно е да си с-е-л-я-д-у-р макар и о града. Понеже съм ходил и по руските, и по украинските и по българските села, та да те светна, че като руските едва ли ще видиш някъде другаде - дървени порутени къщи, вода от кладенец и външен нужник, кал до коленете, без газ и топла вода.

78

БАНко

преди 2 месеца

САМО НАТООВЦЕТЕ ОСПОРВАТ УЧАСТИЕТО НА ОСТАТЪЧНА у-КРАЙНА !!!

77

Анонимен

преди 2 месеца

През онова ми е за Русия! Ама и за Украйна също!

76

Анонимен

преди 2 месеца

75 бай тошо да не се е арестувал сам себе си кат политзатворник като разказваше вицове за себе си. Платените прекалявате. Но пък за това ви плащат. Бай тошо вкара кока кола с изискване да го пише на кирилица на бутилката. Но това за теб е ограничаване на родният ти английски и майчиният ти турски.

75

Анонимен

преди 2 месеца

До До 56 А ти льольо ходил ли се в българската провинция? Наясно ли си че има села които все още нямат ток,и това в дхржава 10,20 на 6,80?

74

Анонимен

преди 2 месеца

71 това "съвсем скоро" го дрискаш от 10 години. В началото даже фалираше Русия За няколко месеца. Пък то се оказа че американските банки фалираха. Преди по същият начин ти спускаха да сваляш Асад. Даже и "сирийски център за войната" в Лондон ти направиха. Сега същито се преобразува в "украински"

73

Малко по точно

преди 2 месеца

До Христо Христов кога през 1989 е можело да се изразяваш свободно ве, льольо? Още бяха по панделите полит-затворниците. А като напишеш нещо до работническо дело, после съвсем случайно те блъска пенсиониран полковник от МВР. ОЩЕ НЕ СТЕ ТРИЧАНИ, НО ИМА ВРЕМЕ - СПОКО! И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ - НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ!!!

72

Бай Дрън

преди 2 месеца

И стига си ми трил постовете. Умряхте вече, е разбрахте ли? Свърши се със соросооидщината. Обръщайте резбата докато е време.

71

Анонимен

преди 2 месеца

65 малките градчета там са колкото Бургас Варна и Русе. Имат си училища и църкви и е далеч по чисто от тук. В България малките градчета пустеят а околностите им започнаха да ги пълнят с мигранти.