43

Анонимен

преди 1 месец

Шиши ме кефи! Има пари,има характер,говори откровено и е единственият без властова обвързаност в случая! Всички други имат зависимости ,затова неговото мнение е определящо!

42

аха

преди 1 месец

От ППДБ изведнъж се сетиха, че ДПС и конкретно Пеевски са корумпета, престъпници, "злото" и всякакви такива епитети. Както и че ГЕРБ също са такива. Не знам, не му разбирам. Само че като погледна назад пред последните 3-4 години, единствените които постоянно са на власт, са тези от ППДБ. И за това време те ударно засраха България, като последно бяха на власт с ДПС и ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ми не само живяха, ми и мазно турско кафенце си пийваха в скута на Злото :)

40

БАНко

преди 1 месец

КАНАДКАТА , КРИПТО , ДЕНКО , ТАГАРЕНКО ........... ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

39

Анонимен

преди 1 месец

До 34 .А какво знаеш ТИ за списъка "Магнитски"? И изобщо каква тежест има в България този списък, създаден за съвсем други условия и хора,касаещи Русия?

38

Анонимен

преди 1 месец

Тоя го използваха като мома ПП да сменят конституцията ,да вземат правата на президента и сега плюят пп по него ),а той ги хвалеше че много добре се разбирала ПП )

37

Ром'с

преди 1 месец

Държавата ни е "нокдаун" и как вьрвят нещата,то Тя ще падне в нокаулд ...а колко раунда (години) е въпрос на време... Не става така,все добавки ,все увеличаване на заплати,все се натягат (купуват)на/ избирателите си... .Аз нямам нищо против увеличаване о и помощи е ....но трябва сами да си изкарваме...а не сьс заеми от банки и МВФ ..за да се купуват законно гласове за избори е и през юни ..Тоз път ще гласувам ..не зная за кого,но зная че няма да са ПП ГЕРБ ДПС и техните фиалили..ДБ СДС..

36

Анонимен

преди 1 месец

Ми те такова в името на народа затова живяха със злото, ама токова сега идат избори та в името на народа викат Зло е ще го борим това Зло па после ако треба в името на народа де ще правим коалиция с това Зло и ще си управляваме!

35

Тенгри Кан

преди 1 месец

Хахаххахахахааа.... "С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: Той е зло. Те със злото ли живяха 9 месеца?", скочи Пеевски.Заболяло ги е дупето и сега се дръпат;))) Ем го искат, *** веке не им стиска;)))

34

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Денков, Пеевски е списъка Магнитски

33

Анонимен

преди 1 месец

Това изявление е смъртна присъда за ПП. Сбогом,Шарлатани!

32

Zzzzzzz

преди 1 месец

Продажници , скараха се за кокала . Никой от тях не мисли за народа !

31

Анонимен

преди 1 месец

Денков с тези недомислени приказки сам изложи себе си на присмеха на Пеевски! Този случай,потвърден и от Борисов, със скриването в тоалетната при протеста на миньорите, няма да бъде велик момент от биографията на самоназначилия се за академик! А заявлението "Денков - най-слабия премиер след 1989г", изказано от шефа на ДПС, не е повод нито за историческа,нито за лична гордост!

30

За ПУтин

преди 1 месец

До Анонимен Да не си бил в руски затвор и оттогава да мразиш руснаците? Или, те е яд, че, там не разрешават да се провеждат Вашите паради? Ние си пишем за нашенските *** и изведнъж се появява представител на розовата мафия и се включва с коментари за Путин.

29

Цаца

преди 1 месец

Чирузът Денков да спре да пречи на Господин Пеевски и Господин Борисов да ни оправят, моля.

28

анонимен

преди 1 месец

Най-слабият премиер + най-слабия финансов министър = катастрофа.

27

Анонимен

преди 1 месец

Много ме кефеше как Бойко криеше едрото си туловище зад фигурите на тия нещастни женици.Добре,че имаше две по корпулентни

26

Пич

преди 1 месец

Шом Шиши дава подобна оценка на Денков, значи Денков е моя премиер!

25

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи. Шиши и Тиквата също

24

Анонимен

преди 1 месец

Прав е. Никога не е имало по-слаб, смешен и жалък министър председател. Отречен тотално в ЕС и игнориран до крайна степен------------------------------------------------------------------Измишльотини на герберските т.ролове, които знаят много добре как европейските лидери едва сдържат усмивките си и вътрешно умират от смях само като видят мутрата от Банкя, хеле пък като чуят нещо от рода "имам си торта Сахер"