81

НЯМА ЧУВАЛИ

преди 1 месец

Не знам за западниге Балкани, но Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували!

80

Ром геостратег

преди 1 месец

Да бъдем със русия или да не бъдем това е въпроса.

79

До 88

преди 1 месец

Само дето целия икономически прогрес на Западна Европа се базира на добрите отношения с Русия и дългосрочните договори за закупуване на енергийни ресурси и суровини.

78

По едно ФАБче на час

преди 1 месец

Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!

77

блатото Путлеристан

преди 1 месец

В света няма нито една държава която да е просперирала благодарение на връзката си с това варварско плeмe Русия... В кратуните на болшинството руснаци има единствено войни и алкохол... Въпреки огромните си природни ресурси са на светлинни години в развитието си от модерните технологии и западния свят...Руснаците се доказаха като наи-калпавия и фашизиран участник от конгломерата СССР...

76

Анонимен

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ, не е заплаха, а клетва! Ама виждам че напълни гaщите така или иначе

75

Анонимен

преди 1 месец

Този верно ли е забравил, че той самият бомбардираше Белград? Путин ли е виновен за това?

74

Биг ман Путин

преди 1 месец

Аз съм на 67 години във разцвета на средната възраст,казвам се Цецка и ми се ще някой да ме клецка.

73

До 76

преди 1 месец

Пробвайте и вие ФАБ. Виждам че имате интерес! Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ, пръдльо, пий си хапчетата бе ненормалник ска*пан!

71

Секси пенсионерка

преди 1 месец

Много от населението на България е трета възраст която намира Путин за изключително привлекателен мъж със невероятни способности във джудото.

70

Анонимен

преди 1 месец

До 71, дано пyкнеш час по-скоро, а Расиата ти е сдала багажа отдавна!

69

Анонимен

преди 1 месец

Има една територия между Ч.Море и Сърбия която е изключително важна за постигане на целта Русия-Западни Балкани, но там бързо клякат. Пък са и стари "познайници" на русите...

68

Анонимен

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ, само в лудницата сте русофили бе смърдяща подметко! Cмърт за теб!

67

Анонимен

преди 1 месец

До 71, lud glupak

66

СМЕХ....

преди 1 месец

РУСИЯ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА Е ЗАТЪНАЛА ВЪВ ВОЙНАТА С УКРАЙНА....САМО БАЛКАНИТЕ СА И ЕКСИК...ХАХАХАААА...И ШЕСЕУСЕРЕ ОТ РАЗ.......ЕТНОСА В РУСИЯ, ПАЛИ ЗАВОДИ И КЪЩИ И БЕГА ОТ РУСКИЯ РАЙ!!!!

65

ЦИРКОНЧЕ ПЛЯС

преди 1 месец

С Циркончето. ПЛЯС! И бяха изпарени 4-5 сгради в Киев пълни с персонал на Тайните Украински служби. След тая случка джуджето Зе беше не на себе си. Май му стана ясно че настъпа мотиката

64

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тоя Путин . Стига всяване на страх . Малко ли проблеми имат западните Балкани за решаване . Бедни , бедни . Ама дайте пари за американски оръжия че Путин идвал след Украйна .

63

Излекувах се с ФАБ

преди 1 месец

Евроатлантик бях. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

62

До 63

преди 1 месец

Точно така! Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!