143

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е висок 170 см.

142

анонимен

преди 2 месеца

Направо не мога да повярвам! Да отидеш при един кървав диктатор, ръцете на който са до раменете в кръвта на хиляди невинни мирни граждани и да твърдиш, че той възстановява някаква си негова справедливост си е направо някаква особена извратена форма на шизофренност.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Във филмите си този винаги представя руснаците като крадци и лъжци.И кремълският плешак го прегръща.Ама какво може да се очаква от Путин след като направи генерал Кадиров който с гордоста разказва че първият си руснак е заклал на 13 години ... Жужака е изтрещел тотално. Плешак, висок под 160 см на стероиди с неограничена власт.Тпва си е най обикновен Иван Грозни какъв Петър 1 го гони?

140

КаскетЯ

преди 2 месеца

Не знаех че Костурица е монголотатар като др0гара Путин!

139

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Кустурица

138

ник

преди 2 месеца

Е те бившите велики като цяло с възрастта изтерещяват ...

137

Анонимен

преди 2 месеца

Мен не ме е разгневил. Човекът си има мнение и си го казва открито.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Тънките сметки на Сърбия: Когато Лилипутин нападне балканите /България ще е първа, след Молдова - неслучайно кремълските петоколонници у нас затриха армията ни/, те по традиция да ни нападнат в гръб и да вземат това, което досега не можеха.

135

С комунисти

преди 2 месеца

До Анонимен не трябва да се говори. Те са терористи и фанатици и с предразсъдъци. А.Аийщайн е казал: - За човека е по-лесно да разбие атома, отколкото собствените си предразсъдъци. Те са нечетящи и нискообразовани, знаят само това, което им е говорено десетилетия и четат само учебниците писани от враговете ни и редактирани в Москва. Пример - Македония, за чието създаване се взема решение в Москва през 1934г, а руските лингвисти се заемат да измислят македонския език след 1944г.Стига ли ти?!

134

До Ановимен 131

преди 2 месеца

До Анонимен Руснаците не са славяни, а угрофини и тюрки. Ние им даваме християнството, писмеността и литература и заедно с това и езика, който възниква на основата на старобългарския, както пише Макс Фасмер, автор на Етимологичния речник на руския език. До Пушкин 95% от древноруската литература се състои от преписи от старобългарски ръкописи, от древнобългарската енциклопедия, както пише А.А.Шахматов. Славяни, това е общото самонаименоование на всички траки и техните роднини венетите.

133

gdyj

преди 2 месеца

Тоя дърт *** Кустурица вместо да благодари на западната култура и финанс за шанса да се произведат неговите филми и да се гледат основно на Запад, той тръгнал да се подмазва на шизофренната Хипофиза?!?!? Пази Боже, сляпо да прогледа!!! Отвратеняк нещастен, ако беше се пръкнал в пУтиландия-щеше да е на друго мнение, ама нейсе. и той ще си го получи, феновете на киното гледат какво се случва и наказанието ще е в друга форма!! Питайте Оливър Стоун и май.муната Уотърс, също и Депардийо и Сегал!!

132

Анонимен

преди 2 месеца

До Историк.....ИЗсторикът , защо европейците са мразели Ботев , кажи нещо по този въпрос , за да те видим , що за историк си ти !И другото , Левски и Ботев , социалисти ли са ?

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Shino.... А в западащият Запад , как е дрогата ?

130

Историк

преди 2 месеца

Русия и Сърбия-най-големите врагове на България. През 1833 г. Русия помага на Турция против Египет, и султана за благодарност дава 14000 кв.км на Русия и тя иска това да са български земи, дадени на Сърбия, След 1978 по руска договорка с Австрия и Англия в Райхщад, Будапеща и Лондон. После през 1985 Сърбия ни напада с руска благословия, през 1908 Русия е против независимостта ни.После Сърбия ни напада, а през 1916 тя с Русия заедно ни нападат в Добруджа.В Париж Русия иска подялба на България

129

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ нямат приятели , имат ИНТЕРЕСИ !

128

Анонимен

преди 2 месеца

Славяните ще останат само в Сърбия и Русия , останалото е ислямизация !

127

Анонимен

преди 2 месеца

Алоо , Бг-''атлантиците'' , кога ще спрете ислямизацията на Европа и ЕС ? МЕРеСИ !

126

емо

преди 2 месеца

лична работа на костурица е с кого да се срещне и какво мнение да изрази. четейки обаче коментарите за това съм омерзен, но и ми става ясно защо живеем в безвремието на евроатлантическата сглобка.

125

Лилипут лай, нянен

преди 2 месеца

Аз ще му сложа санкции веднага и ще го ваксинирам с ваксината на моя мъж.Мой дядо от СС прати го в концлагер.

124

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Войници от въоръжените сили на Украйна могат да бъдат подложени на тормоз и наказание за това, че казват истината. За това говори украинският редник Андрей Васкин. Според него във всяка рота на украинските въоръжени сили има яма, в която ги хвърлят за няколко дни с цел превъзпитание.