62

Анонимен

преди 1 месец

Абе щом е за правене на пушкала заобикалят санкции манкции одма. Ако е за правене на нещо полезно за човека- хич ги няма. Нито кола могат да направят, нито техника телевизори, телефони , компютри, че дори и компоти. Кажете ми една свястна руска стока, която да присъства на пазара? Е нема такава. Руските стоки са боклутси.

61

Анонимен

преди 1 месец

СССР умря от мизерия бе,човек! Те нямаха какво да ядат!

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57 Абе иидииот, пак ли те изпуснаха от лудницата с твоите глупости дето дращиш тука всеки ден????

59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56 И какво точно стана? Един лунатик и един пияница съсипаха СССР, докато си го мерят кой е по-велик и как единия да бутне другия, да да вземе цялата власт. А какво стана с "прекрасните" САЩ - сложиха начело малооумника, който е забравил как се казва и той ще ги закопае в следващите 20 г. А какво стана с нас? Ние служим като памперс за многократна употреба на краварите и техните пудели в EU, без право на глас за каквото и да е, повече от 1/3 от населението измря и избяга.

58

Анонимен

преди 1 месец

Доста съм работил с руски туристи, абсолютно двулични хора! Гледа те в очите, говори, но в съзнанието му е само как да те излъже!

57

Анонимен

преди 1 месец

До запознат, чебурашшо какви глупости пак си писал за копейки? Раша и свободни икомонически зони? Ти пиян ли си? В коччинка дето правото е само на страната на Уткин, където всички западни компании изгоряха с милиони и не могат даже да си върнат инвестицията, ама видиш ли щяло да има завръщане - Ахахахаха по голяма глупост не бял чел отдавна. Завръщане ще има към 2220 г. и то само ако КаГеБейците ги избесят по площадите.

56

Анонимен

преди 1 месец

Да, да, те така построиха и комунизма, ама знаем какво стана!

55

Анонимен

преди 1 месец

За изненада на "авторите" на статийката, Русия си построи заводи в които от няколко месеца произвеждат всичко необходимо за дроновете им. Произвеждат си моторите, перките, тялото на дроновете и цялата необходимо електроника. До края на годината ще задоволят своето производство на 100% и дори ще изнасят. А тези чакали от САЩ ще ги видим в поредна дезинформационна статия да ни отварят, как и какво е станало...

54

Анонимен

преди 1 месец

Щом е за лъжи и измами, руснаците равни нямат!

53

До 47

преди 1 месец

Отвъд океана са половин милион българи, а в РФ са пет умопомрачени комунисти!

52

Анонимен

преди 1 месец

Смешниците от САЩ отворили уста да лапнат света, но не могат да го глътнат, приседна им с Русия, твърде голям залък е. И четем в рекламно - дезинформационните им статии скимтенето на платената им журналистика, обясняваща защо станаха за резил и как така все още има държави, които освен че са суверенни, успяват да си вършат работата без краварите да им се месят в нея.

51

Анонимен

преди 1 месец

Ей, чак сега се сетих! Отивам да ,,копая" биткойни, 1 биткойн бил 127 хиляди лева! Цъ-цъ-цъ....

50

Анонимен

преди 1 месец

Голяма новина! Още преди войната криптото се ползваше основно в даркнета за всякакви щуротии, рансъм, бъбреци и тн. А сега на всички е ясно, че рашките така заобикалят санкциите. Сев Корея го правят от години. Това е стандартна практика и единствената причина тези токени да струват нещо.

49

Христо Христов

преди 1 месец

Че Русия купува барут и от САЩ...

48

запознат

преди 1 месец

До вярвам на путин,но..Стара ти е информацията стараааааааа... Към днешна дата не само че не бягат ами и доброволно се връщат - при това се връщат цели компании и капитали.Причината е че западняците започнаха да ги притискат а Русия предложи специални икономически зони нещо като новите офшорки. Така че хора фирми и капитали вече се преорентират.Провери сам.Особено новите икономически руски зони-голям хит са

47

до 44-ти

преди 1 месец

Абе защо всеки път пращате хората в РФ? Ти защо си още в България? Защо не си отвъд океана? Айде по-сериозно, моля ви се.

46

Анонимен

преди 1 месец

Tether-а е яко.

45

Анонимен

преди 1 месец

Продават ги в магазините за играчки.

44

вярвам на путин,но..

преди 1 месец

Защо никой ,дори и нашите копейки,не искат да живеят там, в путиновият рай? И защо руснаците бягат презглава от този рай и отиват с хиляди да живеят в омразните САЩ?Или руснаците и копейките ни са мазохисти или в раят на путин, е мнооого тъжно.......

43

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Ние също участваме в запбикалянето.Купувае газ от америка или африка който същност е руски но на тройна цена.Нищо че това ни прави по глупави.Важно е на кокорчо джобовете да са пълни