125

Анонимен

преди 2 месеца

Коментари на уфси

124

Анонимен

преди 2 месеца

До citoyen - хеле па Асад направо "победи"! Две трети от територията му гори целодневно - къде от бунтовници, къде от израелси авиационни удари! Като вчера примерно. Да ти имам "победата"! Ти така ли викаш на клането на сирийци - победа?!

123

КуКлус

преди 2 месеца

Съвместна тренировка на САЩ и България ! САЩ вдигат бомбардировачи България влиза с полигона Безмер ! Американските бомбардировачи ще тренират как да улучват целите ...българския полигон ще тренира как да поема бомбардировка .....е ...добре че е е ВСВ че щеше да е наживо ! Товага пак имаше "тренировки" ...България участва с полигон СОФИЯ ! Само че американските бомбардировачи си бяха забравили халосните :)

122

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 108 - ама ти сега това по цял ден да ровичкаш по сайтовете и да спамиш докато се издържаш от пенсията на мама и тате му викаш "хитър програмист" ли?!

121

Юрдек доган

преди 2 месеца

Гулю гулю гулю гулю

120

Анонимен

преди 2 месеца

Вземи си буквар юрдек

119

реалист

преди 2 месеца

***, последно в Безмер или в Испания ще поразяват цели? Пак некадъно преписано.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Колко минути е от Крим до Безмер?

117

Анонимен

преди 2 месеца

"Не може да воюва". В САЩ признаха провала на най-скъпия си проект. Почти двадесет години след първия си полет, F-35 беше допуснат за серийно производство. Въпреки това дори сред американските власти самолетът предизвиква много въпроси.

116

Анонимен

преди 2 месеца

До пияниа мистик таласъм , пише се Уаю , пишман западняк си ти запъртък.

115

Неук

преди 2 месеца

То и кучетата така препикават територията си

114

Гошо

преди 2 месеца

До скоро ни охраняваха руснаците, сега американците.... от кого не е ясно. И едните и другите са наясно с всичко у нас, ние сме разграден двор. На времето при нападение трябваше да издържим 20 минути, а сега .... важно е да са здрави памперсите.

113

пияница мистик

преди 2 месеца

И думата CMEШНИK ли цензурирахте бе? Браво на вас :)))

112

пияница мистик

преди 2 месеца

До мдаа === А където сте вие свинарите, дето нямате пари да си купите скъпото телешко от краварите виждам какъв просперитет е :)) Те ядат Вагю за 600лв стека, а вие маате свинско за 6 лева, миришещо на риба, защото си храните свинете за по-евтинко с рибено брашно и льокате домашна пърцуца, защото нямате пари за Джек Дениълс. *** :))))

111

ХХХ

преди 2 месеца

Само не разбрах в тия "съвместни" учения ...горда България като "верен" съюзник на САЩ .....освен с територия с какво друго ще участва е тия братски , приятелски учения или тренировки ли все тая ?

110

python

преди 2 месеца

До Анонимен"хитрите програмисти правим на час"Хитър програмисте :) я кай как ги праите на час тия пари? Банки ли обирате или копате с краден ток от ци*анската маала?

109

citoyen

преди 2 месеца

До Анонимен"Русия или напада съюзниците си ... или ги изоставя"Примерите са безумно д*билни. Нито една от страните не е съюзник. Ама нито една. Васал =/= съюзник.В тоя ред на мисли Виетнам и Асад нито бяха изоставени, а победиха накрая - така че седи грей се.Пак в тоя ред на мисли :D Южен Виетнам, шаха на Иран и Афганистан не са баш цъфнале и вързале след като САЩ са решили че не им се занимава повече.

108

Олимпий Панов

преди 2 месеца

С кво ще участваме?С чертежите? И някой ще имитира полета на боен самолет на глас!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Копейки, успокойте се! Никой не се интересува от вас, слугувайте си тихо и спокойно в прогнилия запад или прогнилите западни компании за няколко хиляди месечно, дето хитрите програмисти правим на час, налейте пърцуцка, хапнете салатка от пласмасови доматки и си лайте, колкото щете. Никой няма да се вслуша във вас. Протести и метежи? Твърде страхливи роби сте. Прощавайте, вас ви е страх за достойно заплащане да се борите, снишени тотални роби, седнали метежи да правят. Айде нЕма нужда.

106

Ура

преди 2 месеца

Ще мрем в радиация в името на Вашингтонската Империя.