19

Просто е

преди 2 месеца

Миналата седмица, хутите успешно изпробваха свръхзвукова ракета. Сигурно иранците са им я дали. Информацията я има навсякъде по чуждите СМИ. Времето, когато ще почнат да потъват коритата на "коалицията" се приближава, и американците нямат правилен ход. Не смеят да пипнат Иран, защото ще боли. Към днешен ден реални, свръхзвукови ракети имат Русия, Китай, Иран.

18

До Нане

преди 2 месеца

Абе има и умни индивиди измежду тях,или казано,такива които си гонят интереса,ама точно това нещо както си го назовал-kИлеша не е измежду тях,това е едно същество с една единствена мозъчна гънка за мисъл и равновесие,или казано то не може да мисли и седи право едновременно защо ще падне на мига!

17

анонимен келеш

преди 2 месеца

"бро":):):)кАпейки "другарю"е вашето:):):)Поне в русия така си викат:):):)

16

Анонимен

преди 2 месеца

13, ние крайните потребители плащаме и милиардите за киевския бендеро-нацистки режим и загубите от 13-те пакета санкции срещу Русия.

15

Русия пак ще спаси

преди 2 месеца

Персия ще се възроди!Да ви е...у демокрацията.

14

Нане

преди 2 месеца

Нема как да стане бро... Той празната кратуна я влачи само за равновесие килеша... ===))) както повечето краварци....

13

До12

преди 2 месеца

Ами време беше,не може всички да козируват на наглосаксонците,руснаците бяха първите,след това са персите,чалmите и турците,сега очакваме поднебесната и тя да се включи в играта и тогава съвсем ще им се стъжнят мераците за величие и световно господство на Сащианци!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Им ми не е за онези там. Да се избиват ако искат. Лошото обаче е,че търговците започват да се оправдават,че пътя на стоките им се увеличава и съответно стоките заобикалящи този маршрут трябва да поскъпнат заради транспорта. А всяко увеличение го плащаме ние-крайните потребители

11

Анонимен

преди 2 месеца

Блумбършит ООД, в Червено море Пиндостан защитава своето реноме на Хегемон и световен жандарм. Действията на хусите са прецедент и пример за неподчинение и бунт срещу изключителните "богоизбрани". Пиндостан губи влияние.

10

До келеша-8

преди 2 месеца

Ти няма ли да си обогатиш посредственият речник?Нещо ново освен кАпейки и :):):) няма ли да ти роди празната kaпацина?

9

До Блумбършит ООД

преди 2 месеца

Ами,същото което търсят и в Украйна и в Тайван и на още поне в двеста региона по цялата земя,като все още си мислят че е тяхна собственост и всички населяващи Я са им длъжни"Да-Да-Ама-Не"или както беше казал наш Петко Бочаров!

8

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки нищо не казвате как е освен Натовци вече да сте и Шенгенци?Въпросът се отнася до нашите Български кАпейки не за руските:):):)

7

Анонимен

преди 2 месеца

Два Ф1 струват 56 мильона па на нас Фъ-шишнайсит ни го продаат по 120 мильона

6

Анонимен

преди 2 месеца

Преди дни група кораби на Тихоокеанския ВМФ на РФ, сред които "Варяг" и "Маршал Шапошников", навлязоха в Червено море. Може би на път за Средиземно море.

5

Нане

преди 2 месеца

кравите не мое се оправят с камиларите... Кога ли, ще им издумкат и някое тяхно корито... ===)))

4

Блумбършит ООД

преди 2 месеца

Малко е неясно какво точно защитава ФАЩ в Червено море?!? Външната си граница,може би едва ли не...

3

Анонимен

преди 2 месеца

Значи"богоизбраните"могат да си развяват байрака и да бомбят където,когато и когото поискатв региона,ама виж персите не можело да млатят чрез своите подопечни -хутите всички корита собственост на вечно"онеправданите"така ли?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Мисията "без право на грешка" била една голяма обща колективно западна грешка.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Хути, руснаци, палестинци, чеченци и други подобни правят света гадно място