13

Леле!

преди 2 месеца

вЕрваме ти генералче! как да не ти вЕрваме, такива "сламенни генерали" като теб, каквото им кажат от амбасадите това и ще говорят. Ама да те питам: ако опре ножа до кокала ще бъдеш ли на първата линия да ръководиш, или от Брюксел ще даваш "ценни указания.

12

Анонимен

преди 2 месеца

От Шенген има смисъл само ако отпаднат сухопътните границии, останалото е залъгалка за наивници!!!

11

В ШЕНГЕН

преди 2 месеца

МОЖЕ ДА Е ХУБАВО НО САМО ЗА ЕВРОГЕЙЦИТЕ

10

Моля?

преди 2 месеца

Нямаме отворени граници. Тръгваш за Румъния и граница, за Гърция и граница, Македония, Сърбия и Турция - граница. Къде ги видя тези отворени граници този генерал? Такива има между Бенелюкс, Германия, Франция. Шофираш и не знаеш кога си влязал в следващата. Ние нямаме още отворени граници и не е лошо да спрете с ентусиазма.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Къв Шенген веее. Тва е Шенген от Алиекспрес. Уж Шенген *** не баш. Тръгни с кола към Европа да видиш Шенген. Уж воден, ама без Дунав. Тия ви до подадоха немит и вие го заапахте с кеф. Оня с ниското чело се скъса да лъже, че до 2025 сме щели да сме в Шенген. Ще сте толкова в Шенген, колкото ще сте в еврозоната с тая инфлация ба..ци.

8

ТИР Иван

преди 2 месеца

Да ни дадът "сухопътен" Шенген, ще ми дадът и много пара. Изнеженоро белгийче иска да кара 6 часа на ден и довечера да спи у тях. Аз това, дето той го върши за месец, го върша за седмица и взимам 85% от тарифата му. Разликата е, че з агдина правим 5 пъти човече курсове и ше им вземем бизнеса. И да, гърбене е, ама 7500 евро не го харесяам тоя месец.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Дунав не било граница по вода! Тази идииотия ми стигаше за да разбера, че се гаврят обичайно с нас! Ако и еврото така ще ни го дават....

6

Анонимен

преди 2 месеца

Този е в мозъчна мъгла.Води ни мигранти с доказано престъпно минало и несигурност когато се разхождаме в собствената си страна.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Шенген носи свобода и сигурност на брадясалите инжинери и доктори да мародерстват легално де си искат.

4

Баба Радка

преди 2 месеца

В кой магазин са го пуснали тоя шенген.

3

кап. Берторели

преди 2 месеца

О, каква голяма грешка, пак сме объркали кой ген. от ВВС да направим президент.

2

ОТ МНОГО

преди 2 месеца

СВОБОДА И СИГУРНОСТ СЕ ПРЕТОПИХМЕ

1

Анонимен

преди 2 месеца

за Продажници от Посолството да бегат от народа определено улеснява