164

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки на следващите избори вашите проруски партийки ше имат сумарно по малко% от ГЕРБ!Само Бате ви Бойко еднолично ще ви победи!После пак ви правим една"некоалиция"с подкрепата на ДПС,но при малко по други условия и пак ви висват цифките:):):)

163

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин - нали?! А както е казал Другаря Ким Чен Ун - избори с повече от един участник са страшна бъркотия! Е, виж примерно при Другаря Путин? 98% доверие! Само не знам защо още се моташ тук в тая пропаднала държава!? Те ти Северна Корея, те ти Русия? Обаче - не! Тук, до последно ще тровиш собствения си и тоя на околните живот!

162

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИНА ЗА 100лв, няма такъв народ. Продава се за 100 лв.

161

БЪЛГАРИНА ЗА 100лв

преди 2 месеца

ЗАБРАВЯ ОМРАЗАТА

160

до келешчето

преди 2 месеца

Плуваш ли към Унгария по море? Плувай, плувай... И се гордей неимоверно:))))

159

Анонимен

преди 2 месеца

"От 1300 г. прокламирана наша държава, 700 г. не сме съществували" - и днес нямаше да съществуваме, ако нашите братя руснаци не ни бяха освободили преди 146 г.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Много ясно, колкото повече хора не гласуват толкова по лесно калинките на ГЕРБ и ДПС ще лапат

157

Анонимен

преди 2 месеца

До ъъъ Кой ви кара да скачате 1989 г. и искате демокрации. Бг сами се погубват с ЕС и НАТО и алчни за $ и евро.

156

анонимен келеш

преди 2 месеца

Каквото и да е при всички положения на 100% е по добре да си се родил БЪЛГАРИН отколкото Руснак,Севернокореец,Сириец,Никарагуанец,Китаец или Иранец:):):)

155

Българин

преди 2 месеца

Многопартийният модел се оказа вреден за България!

154

ъъъ

преди 2 месеца

Всичко е човешка направа.Да ви питам господа,какъв народ сме?Какво можем и умеем?Почти нищо добро.Царе сме на завист,крадене,лъжене,мързел и алчност.Оказахме се изключително слаб народ.Мъжете сме с лесно превиващ се гръб,а жените ни?Които са били из Европа,с очите си са видяли какви са нашите жени/по-голямата част/.От 1300 г. прокламирана наша държава,700 г. не сме съществували.Две робства.Исторически факт.Затова изчезваме с най-бърза скорост като народ.Съжалявам вече, че съм се родил българин.

153

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки нищо не казвате:):):)Как е сутрин като се събудиш поизтрезнял да си спомниш,че вече освен Натовци ви направихме и горди Шенгенци?:):):)

152

Анонимен

преди 2 месеца

147, неделя, 31.03.24 г. В Храков няма ток, няма вода, но пенсионерите в отлично настроение пеят и танцуват в парка "Горки" под руски хитове. Питат ги не се ли страхуват от бомбардировки, а те отговарят: "Руснаците не нанасят удари по мирни жители". Забраниха изборите, скоро Харков ще е на фронтовата линия. Какво чакате? Чакаме Освобождението, отговарят харковчани.

151

простата истина

преди 2 месеца

Проблема с изборите е че няма избор.Няма да гласувам - защото просто няма за кого.Всичките са негодници и нечистоплътни хора.Всичките... без изключение.Ако се появи свестна алтернатива - пръв съм на гласуването.С две ръце.Щото съм отчаян направо от сегашните

150

Колапс

преди 2 месеца

Подслушват ни всички и Президента знае, и си мълчи гузно, много гузно!

149

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата е изчерпана . Малко остана за крадене в особено големи размери . Затова се мразят едни други.

148

анонимен

преди 2 месеца

само ВЪЗРАЖДАНЕ!....ами само то остана....

147

Анонимен

преди 2 месеца

Загубили са си последните остаръци от разум . Партийците дето се мислят за патриции. От ечмедеме на ечмедеме . И от пир на пир.

146

Кораб

преди 2 месеца

До АнонименТо пък щото на 10 км от София има. Тия дни разглеждам къщи за купуване в покрайнините - ми то навсякъде септични ями и сонди...

145

Българин

преди 2 месеца

Аз живея добре в ЕС и НАТО. Българите искат в ЕС и НАТО.