36

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам и турската лира веднага поскъпна малко - всички се радват на победата на опозицията Това е пътят на Турция - без диктатора Ердоган , напред към силна икономика , преспоритет , демокрация и европейско развитие

35

Анонимен

преди 2 месеца

КРАЯТ НА МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ ПРОМЯНАТА!

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Ястреб Османлията Да, такава е съдбата на селските момченца от османското население на България. Работят на минимална заплата и дори не разбират разликата между различните валути, включително деноминацията.

33

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

До Анонимен 32 - От коментара ти ясно се разбира че последните 40 години си ги прекарал в пещера в средата на пустиня нейде на самотен остров насред океан на далечна планета на друага страна на вселената. И да ти гръмна розовото балонче - точно на днешната дата през далечната 1990 година започнах работа в Турция с минимална заплата от 250,000 лири и 1 долар беше 2,500 лири. Днес минималната заплата е 17,000 лири и 1 долар е 32 лири. Днес Турция е великан в сравнение с Турция'та на камалистите.

32

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Само в България статуквото винаги пичели! Защото българите живеят най-добре!

31

Анонимен

преди 2 месеца

"Ердоган е стар, уморен и несъвместим с модерния свят на ХХ век" - Печелиш цветен телевизор "Хитачи". През ХХ век светът бе къде по-модерен от регресивния ХХI век.

30

Анонимен

преди 2 месеца

В Турция съм ходил 3 пъти по работа през последните двайсетина години. За пръв път бях в Истанбул през 2001 година. Тогава изглеждаха пред нас на светлинни години. Заплатите на университетските преподаватели бяха 1300 долара, а при нас около 300. Сега е точно обратното. Липсата на демократично управление винаги води към регрес.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Бе то си е тяхна работа колко да им е лирата. Вас кой ви пита?

28

Хмм

преди 2 месеца

"До Ястреб Османлията Да, за 20 години Ердоган успя да направи турската лира със 70% по-ниска, а заплатите с 30-40% по-ниски от българските. Огромен успех"Интересно от къде ти идва и информацията? Стандарта на живот и заплатите в Турция са по-високи от българските.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките оправиха България и се прехвърлиха на другите държави ))))

26

Христо Христов

преди 2 месеца

До 20 "Но с простотия и крадливост, дълго време няма да управляваш" - зависи от дефиницията за "дълго": 10, 15, 20, 50,:100 години?!

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Хаха 8 -:Щом Путин не ще да е в устите даже на ЛГБТтата, да не се държи като дъвка. Кой му е крив? В блатна страна, където трябва да пружинираш при придвижване по мек торф (и тор), никой не очаква стабилност. Но малко равновесие няма да е излишно.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Ястреб Османлията Да, за 20 години Ердоган успя да направи турската лира със 70% по-ниска, а заплатите с 30-40% по-ниски от българските. Огромен успех.

23

Христо Христов

преди 2 месеца

Така е като си нямат върховенство га Закона, за разлика от България!

22

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

И все пак дечица не забравяйте че Ердоан и Путин са двамата най-велики политици и държавници на нашето време. За 20 години Ердоган успя да направи за Турция милион пъти повече отколкото камалистите, които за предишните 80 години само строиха пивоварни и издигаха паметници на еврейското коппелле от Солун.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯЩом не е за рашисти, може.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките са по- загрижени за украинците от самите украинци. Що така бе, Мине?

19

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 2 месеца

Добри новини! Така се избира -74 процента избирателна активност!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Темата е за Турция, Алоууу!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ще стане с украинците? На кого му пука! Ние, западняците, ги купихме от сърце, но естествено няма да ги приемем в ЕС и НАТО, иначе пак ще трябва да харчим пари за тях, а това също ще ядоса Москва.Ето защо, разбира се, няма да има реконструкция на Украйна в действителност - глупаво е да се инвестират пари в неразбираема, корумпирана страна с несигурно, мъгливо бъдеще, откъдето са избягали милиони граждани и където те нямат никакво намерение връщане.