96

Бабината им трънкина

преди 2 месеца

Лесно се плещят глупостите от разни книжни плъхове, когато нямат скин в гейма. Те са професорчета, тлъстите им заплатки си вървят, за тях винаги ще има. Това, че икономиката им се срива, хич не им е проблем. Проблем е на канцлера, той да се оправя, неговата партия е избрана да управлява, значи трябва да намери решение. А то решения бол, бол. Кое от кое по-лесни. Само трябва да се свърши работа.

95

Итоги

преди 2 месеца

Путин побеждава...и 1. НАТО се възроди,въоръжи и вчера е само на 50 км. от Русия. 2.Вместо приятелския народ на Украйна ,Русия има вече смъртен враг на западната си граници. 3. Русия е изолирана от света, но руснаците ще имат чартърни за КНДР. 4. Западни компании в близките 40 г. едва ли ще инвестират в русия. 5. Путин ускори зелената сделка,намали влиянието на руския газ и петрол в световен мащаб. 6. Заплатата на руснаците се върна на нивата преди 2014г. 7. Путин е Най доброто за демокрацията.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Според тези професори излиза, че традиционната външна политика, чието начало поставил изгоненият от вермахта за неарийско произхождение Егон Бар, започвала да изглежда неблагонадеждна. За времето на Вили Бранд била прекрасна, а сега - неблагонадеждна.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера край Соловьево руснаците унищожиха още един Абрамс.

92

гьон ИИ

преди 2 месеца

И Русия се сеща да нея.Първият път след като Прусия е нахлула в нея и връща визитата влизайки в Берлин на първи март 1760 и си отива с дар Полша,втория път 1945 и се връща с дар Източна Европа.1813 и Русия и носи дар свободата от Наполеон Бонапарт.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Голяма антируска коалоция е съмнително да се създаде. Ръководствата на Франция, Германия, Полша, Швеция и други искат да си върнат за загубата от руската мечка през вековете. Затова и събират глутница, която да се пробва, че сами не могат да се справят. Без Чичо Сам няма да стане, то си е ясно, само, че щатите нямат ресурса за такава война. Те за Украйна не могат да отделят достатъчно пари, камо ли за война с Русия.

90

Анонимен

преди 2 месеца

От Запада идват само хубави неща - бомбандировките в Югославия, инвазиите в Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, убийствата с дронове на репортери, мъченията в Абу Грейб - всичко добро според евроатлантиците.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не може да се мери със Запада. От тая държава винаги са идвали само лоши неща.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Западняците се нагледали на марвъл и си мислят, че всичко ще им се размине като на филм - ще дойде айрян мен и ще реши всичко.

87

Немчура

преди 2 месеца

Ако са историци, трябва да знаят какво стана през 1945 г. Също трябва да знаят, че Хирошима беше ударена с 20 килотона, а Сармат носи 10 бойни глави по 500 килотона. Немчурата ще се изпарят по целия Германистан.

86

Батенца,

преди 2 месеца

не се сърдете. Русия има право да се защитава. Каквото и да си говорим, нато е създаден за да унищожи Русия. Всеки на нейно място би постъпил по същия начин. Защо се правите на глухи и слепи? Нима ако някой беше застрашил интересите на англоамериканците някъде по света те щяха да стоят със скръстени ръце? Такива са природните закони. Трябва да има равновесие.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че целия Запад помага на колхозниците иначе ше измрат от глад там в Азия

84

Анонимен

преди 2 месеца

Полковник Бучино, анализатор в Съвета за иновации в отбраната и бивш директор по комуникациите в Централното командване на САЩ: "Украйна няма шанс за победа дори с помощта на САЩ. Подкрепата за Зеленски окончателно се изчерпа"

83

слава украине

преди 2 месеца

КАБАЕВ е с МАСКА.. ХАХАХАХХАХААА .. СЛАВА УКРАИНЕ

82

Анонимен

преди 2 месеца

Какво става с тридневната руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?

81

до Кравар Евроатлант

преди 2 месеца

Руснаците превзеха още 500 квадратни километра от "втория храст зад третата пейка". А как върви украинската контраофанзива подпомагана от Запада?

80

Наблюдател

преди 2 месеца

Нещастието или по точо блатото наречено русия се разпада с всеки изминал ден. Само нашите необразовани рус0роби още не могат да го видят.

79

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

В началото беше Киев за 3 дни, Берлин за 1 седмица, а сега пресмятат колко метра са минали от втория храст зад третата пейка в някое селце.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Има една червена линия, която не трябва да се прекрачва. Цялото това "даряване" на ракети, танкове и бойни самолети е в графата на абсурда.

77

DW =WC

преди 2 месеца

и вони!