10

НИМРОД

преди 2 месеца

Представям си как Сталин води преговори с Хитлер в края на войната!! ПРЕГОВОРИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА!! ИМА ПОБЕДИТЕЛИ И ПОБЕДЕНИ!! Европа заедно с България е УЧАСТНИК в тази война!! При победа на Русия ние с Европа ще плащаме РЕПАРАЦИИ!! Не ми се мисли за съдбата на ПРОНАТОВСКИТЕ ни атлантици!! ТЯХ КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ!! Да са му мислили когато са ни вкарали в тази война!!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Джихадистите от ИДИЛ, не се оставят, да бъдат заловени живи!

8

ПУТИН

преди 2 месеца

Преговорите приключиха Април 2022г ходете и питайте Борис Джонсън и Нуланд защо ви забраниха мир? Цара ви вече е гол!! Кой ще се откаже от категоричната и бесусловна военна победа? Вие дали щяхте да приемете преговори ако аз бях гол?!?!? Приключиха преговорите. Ще завиждате на размазаната *** на пода !!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Една седмица от атентата Крокус и няма нито един уволнен!

6

карачанаков

преди 2 месеца

Лавров сега ПЕСков ред е и на МЕДВЕДя да се изцепи.

5

Така де!

преди 2 месеца

Зеления фасул не е отменил забраната да преговарят с Русия. Всички ги урежда положението - без набутващия се запад .. като че ли?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Някой може ли смислено да обясни, за какво се изби толкова народ? Рано или късно хората и от двете страни на барикадата ще си зададат този въпрос, но нищо вече няма да върне погубените млади животи. Всичко можеше да се реши на масата на преговорите, но някой здраво насъскваше отстрани... Скоро ще дойде Видовден.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Зявлението на Кулеба противоречи на кодифицираната забрана на президента на Украйна да бъдат водени преговори с Русия. Тези хора нарушават собствените си закони, когато си искат. За да проведат преговори с Русия, първо трябва да отменят забраняващия закон.

2

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Долкото знам Зелката прокара закон забраняващ преговорите с Русия. Кулеба трябва да понесе наказателна отговорност защото нарушава собствените си закони. Лавров им го каза още септември, каза го и вчера. Този конфликт може и трябва да бъде решен единственно по военен път !!!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Дежурното изказване за деня на куклата на конци в сатиричния театър на путин.