152

Алоооу,

преди 2 месеца

др(а/и)скачите, що не пишете така и за ромеите, че са само български граждани, а не българи? Това ли ви е опорката от амбасадата?

151

ППДБ Тролчета

преди 2 месеца

Вие си въобраявате че като споменете Русия или Путин че са зло, и вие печелите дебата. Ся за прости орица като вас това е така. Дори за "промитите мозъщи на запад" може да исглежда така. Нооооооооооо забривхте едно - хората рано или късно разбират кой е лъжеца.. И след това няма вяра ако ще и 100% истина да кажете. На вас сглобкаджии никой не вярва. Така че имате избор. Или Млък или в Боклуджийската Кофа ... хахах

150

АНГЕЛ

преди 2 месеца

ЦРУ И Укрите удариха Москва. Категорично доказано. Разпитаха близки на терористите в Таджикистан. Нищо незнаете . Само пропаганда и дезинформация!!!

149

тъпомер до един драс

преди 2 месеца

До 192,аз броя евро а ти,пъпките по хубавата си сура,и не съм русомусо и т.н.А против драскачи като теб.

148

тъпомер

преди 2 месеца

Боба е основно движеща сила в България,гарнирана с пърцуца и туршия,и настават гърмежи та се не чуе нищо а за въздуха да не говорим,чак и мозъка ти започва да ухае.

147

Въпроса е друг!

преди 2 месеца

Защо ИДИЛ удариха Путин и застрашена ли е Европа?. . . . . Защото би било жалко за военното снаряжение, ако се ползуваше срещу България!

146

Очевидно

преди 2 месеца

Не обръщайте внимание на минусовете и плюсовете. Има един дежурен пъп*чив рус0р0б който ги манипулира с впн.Той си мисли че внушава болшинство но всички знаем колко прозрачни са копейките.

145

За 187

преди 2 месеца

До Анонимен Ами то боб е всякъкъв - китайски, казахстански, египетски! Среща се и български, разбира се! Ти глей македонците като си приведат селското стопанскво по евро изискванията, какво ще остане по магазините.

144

тъпомер до188

преди 2 месеца

Никога не съм бил в Германия освен като преминаващ от там,има и други държави в ЕС,въпроса е само за Германия ли си чувал?

143

Анонимен

преди 2 месеца

До За 182 183 184,ако не е ЕС с тая тиква там в България и боб нямаше да има.

142

За 182 183 184

преди 2 месеца

То и аз не съм за Путин, ами съм за България, ама кой ме пита, като са ни набутали в ЕС? Да бягаме от България ли? То тез дето са за ЕС и те са избягали!

141

тъпомер до 183

преди 2 месеца

И сто пътя да ти напиша че не съм за Путин,ти няма да разбереш ниско ниво в глъвата,но не съм и за Брайдън,и в ЕС съм и ми пука за ЕС а не за едно посолство.

140

тъпомер

преди 2 месеца

Нито Путин нито Брайдън им пука за вас драскачите,водят си хибридни войни и броят пари,а вие сте просто статиска.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Ex какво нещо е пропагандата! Руснаците казват Украйна, Западът казва "Не - ИДИЛ", че и някакво К сложли, дето сега го чуваме. Западът казва "Сега в Русия ще последва ... терор някакъв", и същевременно казва "Трябва да се подготвим за нови опити за атаки не само в Русия, но и в цяла Европа". Т.е. ето я обосновката за "икономика на военни релси", шпионаж над обикновенния гражданит и т.н. Като чели иде нов вид Ковид-локдаун. Ще видим! Конспиративните теории сочат, че предстои глобаен терор.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Що за въпрос? Европа не е застрашена, тъй като доброволно се ислямизира в името на някакви извратени "ценности".

137

Анонимен

преди 2 месеца

Що за статия, та нали путинистите твърдят, че САЩ се е изходил в гащите им!

136

тъпомер до 176

преди 2 месеца

Нашти *** е ясно кво ша пишат,все пак са на заплата,въпроса е друг,защо има 5-6 драскача със 170 поста,с откровени постове за блок,и защо за едни няма цензура а за други има,а самите постове дотук са пълна нелепица в стил само Левски и Само ЦСКА.

135

Продажните мисирки

преди 2 месеца

Нашите платени *** който зобят фураж от Козяк 16 отново по много некадърен начин се мъчат да ни внушат за сетен път че терористичния акт в Москва в който бяха убити невинни граждани и деца е организиран от ИДИЛ ! Ние всички вече разбрахме че зад това гнусно убииство на невинни хора седят украйна САЩ и Ми 6 ! А появата на ИДИЛ С ЛОЗУНГ НИЕ БЯХМЕ Е РАЗБИРАСЕ ОРГАНИЗИРАНО ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ! ОЩЕ МАЛКО ГОСПОДА *** И ЩЕ ВИ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛЪЖИТЕ И ПРОДАЖНОСТА ВИ

134

Анонимен

преди 2 месеца

Щото Пyтkuн разбърка арабския свят и сега палестинците умират заради него

133

тъпомер

преди 2 месеца

Само 170 поста,нищо не заработихте,ха хи хо,слаба работа,или дрогата е свършила и има пауза,до дилъра и обратно,хайде бре чикита работете.