74

Анонимен

преди 1 месец

До ЩерюГлупости , те са кротки хора, православната църква не е била в конфликт с някой изобщо, с евреите, също са нямали проблеми. Само нацисткия наркоман Зеленски ги преследваше.

73

Щерю

преди 1 месец

Руснаци и българи е крайно време да се усетят, че юдео-ционистите целят да няма Православие и християнство. Това, което се случва в Украйна и в Газа е юдейски геноцид, с цел прочистване на териториите от мъжете украинци, и от палестинци, с цел - населването им след това с юдеи...

72

Ауу

преди 1 месец

Едните били Особен, а Другите НеОсобен Вид, но все Евреи, работещи не само за Тоталният Обир на Бялата Раса, но и за Геноцида й!

71

Истински Евреи Няма

преди 1 месец

от Поне 1000 години, когато Хазарите почват да наричат себе си Евреи!

70

Анонимен

преди 1 месец

Песков, а вие сте нагли тер***ристи

69

Анонимен

преди 1 месец

Концерти ще има...............

68

Буда нудиста

преди 1 месец

Да, "Антихрисов Иванов" с еврейския си нос от "Ад, България" е от Демонократична България- особен вид "България"!

67

Danilo

преди 1 месец

Песков как е? На концерт ще ходиш ли довечера или са отменени в цяла мацква?

66

Ицо Хазара

преди 1 месец

До Анонимен, Исус, дори Христов е бил най-големия античифут. Но пакст Римо-Юдея го променят до неузнаваемост, като "един евреин" и така обезсмислят идването му. Всички евреи, повярвали в Него не са евреи, а християни.

65

Кравар

преди 1 месец

Пескоф е особен вид садист и ***. Точно като садистичното императорче което е особен вид джудже .

64

Буда нудиста

преди 1 месец

До Анонимен, Песков именно чрез "особен" евреин иска да каже НАЦИСТ-евреин. Парафразира Лавров.А иначе в Песков няма нищо от нацизма.

63

Ицо Хазара

преди 1 месец

Колкото Путин, Песков, Лавров, Захарова и т.нат. да се стремят да избягват думата "евреин" и да гравитират около думата "фашист":, все се натъкват на симбиоза м/у двете думи. Надявам се, че са чели книгата на барон Ходос Давидович: "Хабад - дорога в Ад"!

62

Анонимен

преди 1 месец

А Песков е един особен вид, нацист!

61

Докато Путин

преди 1 месец

е с Делюзия, че има "Особен Тип Евреи", а другите Евреи са му Приятели - така ще е - Славяне ще Продължат да Умират! Евреите са си Евреи - Путин - разбери го веднъж и завинаги!!

60

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14Ами прегледах оригиналните записки, оказа се, че са писани неотдавана, преди около стотина години! И да, там точно така пише, че хазари и славяни, не са използвали преводачи, а са разговаряли на езика си, но самите записки за хазарите, са създадени едва в началото на 19 век или най-рано края на 18 век, даже хартията и текста са нови. Ако намериш по-стари, ела и се обади!

59

Анонимен

преди 1 месец

Песков е особен пес!

58

Анонимен

преди 1 месец

Майката на Путин каква е ?-Шаломова.Четете си биогграфиите

57

Анонимен

преди 1 месец

То не може да им промениш мнението на русофилчетата :) Те си гледат с празния поглед и си мислят касапина Путин за некакъв спасител, дето каза от яд, че кирилицата била създадена в Северна Македония :)))

56

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е обикновен еврейски нацист, като Нетаняху, какво му е особеното? Всички евреи са едни и същи главорези и убийци. Дано император Путин да ги унищожи всичките, както император Веспасиан е унищожил Ерусалим преди 2000 години.

55

DEPM

преди 1 месец

А рашистите са особен вид oligofreni. Не им харесва защото не очакваха такава съпротива и такива колосални загуби на аналогава техника, загуба на почти целият флот в Черно Море... кофти. Добре дошли в реалността. Видя се какво е да се живе на стари и незаслужени лаври...от високо , боли .