235

преди 15 години

Ami da e zhiv i zdrav OBAMA, i MAKKEIN sasto, a be s edna duma vsichki da ste zhivi i zdravi.PRIQTEN DEN.

234

преди 15 години

[13:1] След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше десет корони, а на главите му - богохулни имена.[13:2] Звярът, който видях, приличаше на леопард; нозете му бяха като на мечка, а устата му - като уста на лъв; и даде му змеят силата си, и престола си, и голяма власт.[13:3] И видях, че една от главите му като да бе смъртно ранена, но тая му смъртна рана заздравя. Тогава се почуди цялата земя и тръгна подир звяра; и се поклониха на змея, който бе дал власт на звяра,[13:4] поклониха се и на звяра, казвайки: кой прилича на тоя звяр, и кой може да воюва с него?[13:5] Нему се дадоха уста, които говореха големи думи и богохулства; даде му се и власт да воюва четирийсет и два месеца.

233

преди 15 години

230 3 вили 5 апартамента доход от порядъка на 10хиляди месечно най малко ,мерцедес е класа малка яхта -кое ми е мизерията ? А я да те видим теб ? Ипотека -Бунгалоидна къщурка или апартамент под наем ? Тойота или Форд на 10 или 20 годинки ? Мъж маймун ? Мъж - подвижна сметка от която смучеш ? Много си жалка повярваи го,а това ,че амаерика затъва всички го виждат ,колко ще плащаш ипотеката 30-40 години ? Жалка до припадак -

232

преди 15 години

Кое еповечето ? 5 звезди от порното дали са достатачни за всички ? Маимуните ли ще ми хвалиш ? Кои е *** сина-дъщеря ти ли ,да не мяза на човек всички го знаем.Какво стана маи -малоумничката като теб ли ще дава съвети кои са истинските мъже ,а я моля много добре знам кои са да бест мъжете в света и това не са *** повярваи особено в лягането.Малко наиво ми звучиш ,ако мъжа ти господин маймунко те е преибал-то проста като теб и това не заслужава сигурно си е твои идиотско- *** проглем.

231

преди 15 години

Нема се плашите - по-тъпо нещо от "бивш" комунист никога не се е раждало на планетата, а Обама не е такъв -> следователно не е от най-тъпите жители на света.

230

аз

преди 15 години

ти мен не ме мисли,а мисли за своя живот в мизерията.Рецесия ще има друг път,почини си ок?Нека Гоце да те радва!!!!

229

аз

преди 15 години

абе ***,ако се замислиш реално е много по-добре да си легнеш с черен,защото първо има какво да ти даде и второ за идеята,че са повече мъже от всички вас взети заедно,така че не се мъчи в *** излияния.TAKE IT IT EASY THOUGH..AND CHECK ITOU..THE WHITE HOUSE IS GOING TO TURN TO A BLACK HOUSE..XOXOXOXOX...LOVIN' IT!!!!

228

преди 15 години

225 В кое е щастието ? Ами една рецесиика ако доиде ? Ще си щастлива ли отново? Или после ще се преместиш в Китаи и ще си щастлива в Пекин ? Хахаха боже колко сте смешни само.

227

преди 15 години

Chestito na Obama i az bqh za nego da specheli MacCein prosto oshte kato go pogledne chovek i vijda neshto neistinsko v izrajenieto mu + tova e bivsh voenen ako beshe stanal toi voinata nqmashe da spre bravo na amerika che izbra tochniq chovek !

226

преди 15 години

221 Върви да се *** с ***, англичани, американци ...арабски шеихове тогава като не си расистка.70000 години еволюциона разлика с *** ако не ти е добро обяснение защо някои хора са расисти си е твои проглем.Просто говориш дивотиите на Империите които искат населението им да е сплотено от някакъв принцип,затова е и "толеранстност" и всичко .Естествено неможе да схванеш всичко това ,а си просто един приемник-предавател които не се замисля ,че толерантноста е еднопосочен билет за някои да се възползват от ситуацията.

225

аз

преди 15 години

Поздравления,единствено той и само той заслужаваше да спечели!!Живея тук в Чикаго и друго не ме интересува:))

224

преди 15 години

Обама може и да е по-лош вариант понеже обещава много социални разходи, а сега ще е много трудно да ги изпълни. все пак от две злини американците избраха по-малката. но със сигурност бъдещето никак няма да е светло. Буш закърпи временно положението с няколко трилиона, но кризата не спира засега

223

преди 15 години

217 Ще се върнеш на село какво толкова ?

222

преди 15 години

Дали е предполагало бедното канзаско момиченце до какви последствия ще доведе страста му към големите работи? ;))))

221

преди 15 години

216 голям тъпургин си..първо съм чистокръвна БЪЛГАРКА ,и когато искаш да обиждаш или плюеш/твой проблем/ чети какво ти пишат и тогава започвай да изливаш простотията си сополанко-хайде порасни та да си и ти един от многото...поздрав.

220

преди 15 години

БАРАК ОБАМА -ЗАТРОГВОЩА АВТОБИОГРАФИЯ.... ДАНО ДА Е ФОРМИРАЛА ИЗИСКАНО КАЧЕСТВЕН ЗДРАВ МЛАД ЧОВЕК И ДАНО НЕ ГО ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КЕНЕДИ

219

Гошо

преди 15 години

дъртака Маккейн щеше да докара много беди на човечеството - войни, инфлация, експлоатация и замърсяване на природата. Браво на американците, че имаха ум в главата си.

218

MARIO

преди 15 години

djon makein e star i moje6e dapredizvika 3 svetovna voina 6toto e lud a obama e svesten i 4esten pone taka izglejda na pruv poglet nai hubavoto e 4e 6te spre voinata s iraka i avganistan bravo na obama i bok da go pazi kato prezident.

217

преди 15 години

За какъв провал си говорим и на кого... хората, които управляват този процес (въпросните еврейчета) отдавна са станали мултимилионери и имат маса доходоносни активи разположени в цял свят и носещи приходи във всякакви валути.. ще ми обясните ли кой точно ще се разпадне от тази работа... А иначе ние сме тези, които трябва да се плашим, защото процентно консумацията ни все повече надхвърле производството, ако САЩ се разпаднат по този модел.. какво ли ни чака нас...

216

преди 15 години

212 Турчин ли ще ме обвинява ,че съм расист ? Я освобождаваи веднага кюрдите с " толеранс" :) ИЛи маи вече сапротивата срещу пропагандата ви за толерантност се засили.:)