166

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Никога е съм виждала ген .Гномко толкова уплашен и толкова малък. :(

165

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 месеца

А , дали ше почнат да се фърлят по килима на ГЕРБ, за ново правителство...?

164

Наглост

преди 3 месеца

Саботираха през цялото време създаване на правителство, пък сега били готови да поемат "отговорност"? Няма такава наглост!

163

Анонимен

преди 3 месеца

Жалки жалки само Ицо Хазарта не е написал песен за Буци и Шиши още.

162

киро

преди 3 месеца

велика наглост.....

161

Xa-xa

преди 3 месеца

До Xa-xaАз точно тези помощи имах предвид :)

160

КОЙ НИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 3 месеца

ЛИПСВАТ МИ МАЯ, БАБИКЯН, ТАНЯ, КАПОН, ЛУПИ, МАЙКИТЕ, ХАДЖИГЕНОВ, ЙОЛО, ПАЛАТКИТЕ, ЯЙЦАТА, РИБАТА... ЩЕ МИ ЛИПСВАТ КИРО , АСЕН, РИСТЮ, НАСКО, САПУНЯ...ТРИ ГОДИНИ НИ ЗАБАВЛЯВАХА - СМЕЕЕХ! СЛЕДВА ХЛЕНЧ, ПЛАЧ, ГЪРЧ.

159

Анонимен

преди 3 месеца

До Напротив! Гюров е абсолютен неадекватник човече, преди месец гостуваше в едно предаване и такива глупости наговори че се чудех тоя как въобще е допуснат до тая длъжност, Президента трябва да е абсолютен неадекват за да посочи него, но най смешното ще е, ако след назначаването на служебното правителство КС излезе с решение че тези промени са противоконституционни, което не е изключено

158

Анонимен

преди 3 месеца

Нагли, но жалки! Много жалки!

157

ХА!

преди 3 месеца

До "ХА-Ха" Не се безпокойте за тези "политици"! Те са издръжка на САЩ и Сорос ,които ще продължат да ги " подкрепят "!Както те, така и тяхните съдружници, доказаха ,че нямат морал, нито държат на думата си! На запад, тези партии, отдавна щяха да бъдат забравени ,но не и у нас!

156

Анонимен

преди 3 месеца

Аве д'*** тия *** от ПП-ДБ, продължават да се натискат при положение че са там с 60 депутата а ако изборите са днес въобще няма да са в парламента, но не спират да наглеят.

155

Напротив!

преди 3 месеца

До 161 hh88. Андрей Гюров е от Продължаваме Промяната и е в списъка с възможни служебни премиери, защото е подуправител на БНБ. Да видим президента дали ще избере човек на ГЕРБ или на ПП-ДБ за служебен премиер?! Президентът много плюше по ПП-ДБ загова, че се коалирали с ГЕРБ, сега ще го видим лично него та кого ще даде служебния премиерски пост!

154

Анонимен

преди 3 месеца

Генерала и Ристю имат заделени пари, и да не работАт, може.

153

Xa-xa

преди 3 месеца

Жал ми е за генерала. Киро и Асен си имат бизнес. И да лъжат им приляга. Ще се оправят. А генерала и Ристю живеят от помощи. Ако им си спрат. Къде ще се дяват

152

Анонимен

преди 3 месеца

Пепетата приличат много на разглезено петгодишно хлапе, което реве и се тръшка, че го прибират от пързалката. И предлага на майка си - ако искаш, ти се пусни първа, ама нека остана още 10 минута, а?

151

Парадокс Бг

преди 3 месеца

Боко продължава да лъже, че конфликта с ПП-ДБ е за министерските постове на министерството на вътрешните работи и на електронното управление. Всъщност Боко не иска реформи в службите, регулаторите и съдебната власт! Заради Боко страната ни е хвърлена в нов застой и водовъртеж от безкрайни скъпи избори!

150

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя па, по-долу, Лена Бориславова имала достойнство, не връти

149

Зозо

преди 3 месеца

Кирю и Асан ще са първите вкарани в пандиза БГ политици. Гарантирано от ГЕРБ :)))))))) Колкото и да ревът, това ще е. Боко не прощава!!!

148

анонимен

преди 3 месеца

Публично ХараКиро. Смело и безразсъдно вимето на народа !!!

147

Анонимен

преди 3 месеца

женерала много иска да се пенсионира като шеф на Парламента с тлъста пенсия ама на не му се получи, Баце го пусна по пистата:)