25

Анонимен

преди 1 месец

Братята от ИДИЛ (имам предвид братя по оружие!) се включват в приключването на РФ!

24

Бай Дрън

преди 1 месец

Русия се бие срещу над 50 държави сама. САЩ се биха срещу държави, неподдържани от никого. Ирак за това време стовари всичките си къд в Израел, Патриот се омота и успя да свали само няколко по случайност. По-често Патриотите сваляха сами себе си, хаха. Е го казвам аз, каза го Скот Ритър.

23

До 22

преди 1 месец

Понеже си личи че хич не отбираш от отбрана, хубаво е да знаеш че САЩ нападнаха Ирак след 10 години ембарго, демек обезкървяване на държава и армия, и там пропагандата е толкова силна, че още се крие колко точно жертви дадоха в Ирак, в момента базите на САЩ там се бомбят всеки ден, от друга страна Украйна години беше подготвяна от НАТО за война и виждаме резултата, още малко и половината територия ще я загуби

22

Анонимен

преди 1 месец

Опъва , на баба си килотите

21

Анонимен

преди 1 месец

Същият пво щит пази и Украйна . Терористи

20

Мазно турско кафе

преди 1 месец

Свърхзвуковачтач ракета пво не я лови.Само Кличко смята обратното

19

123

преди 1 месец

Копейките пак почнаха да обясняват колко беззъбо било НАТО. Да ви напомня че САЩ с няколко съюзника от НАТО превзеха Ирак за 4 седмици с незначителни жертви. Ирак е на 12 000 километра от САЩ. Русия , която има граница с Украйна за 2 години превзе няколко села със цената на стотици хиляди жертви. Този пример ясно показва кой е беззъбия.

18

L.

преди 1 месец

Особеното на свръхзвуковите ракети е, че като ги чуеш, вече е късно.

17

Бай Дрън

преди 1 месец

Щом опъват щита в прибалтика, а не там дето трябва спешно-в Украйна, работата е ясна. Предсдохме Украйна, сега фронта ще го пробваме наново в Прибалтика. Тоя път малко по-подготвени.

16

Анонимен

преди 1 месец

Те за това израел си направи железен купол щото патриотите са гола-вода!

15

Алекса

преди 1 месец

На какво прилича Украйна с такъв "щит" разораната целина . А нема нужда

14

до 14-ти

преди 1 месец

По острата ти реакция разбирам, че и ти не знаеш нищо :D

13

до 12

преди 1 месец

Ето тъпият *** в целия си блясък. Не е чувал за комбинирани въоръжени сили, обаче сигурно се пъне че е ходил в казарма. (А за какво ни е Съвместно командване на силите в България?). Не разбрал какво е ротационно ПВО. Обаче знае, че ще ни излезе скъпо. ТАпако, излезе ни скъпо когато руснаците ни поробиха за 45 години. Сега всичко е евтино.

12

Taню

преди 1 месец

Правилният ход! То и един 20-метров ров да изкопаят, та да е ясно къде свършва Европа и къде се почват азиатските пълчища...

11

Статията изглежда

преди 1 месец

е написана от ИИ. "Комбинирани въоръжени сили", това нещо като "омлет асорти" ли е? И така и не стана ясно от статията какво значи "ротационно ПВО". В смисъл, тоя месец едните са там и пазят, другия месец други, не стана ясно. И цялото това плашене с Торбалан ще ни излезе скъпо, както финансово така и икономически. А и ми се струва, че "главнокомандващите" не знаят какво значи "икономика на военни релси".

10

ачо

преди 1 месец

Правилното заглавие е "Русия опъва ПВО-то на НАТО". При това - с ракети, които отдавна са свършили

9

хаха

преди 1 месец

Опъва докато Русия не опъне ОТАН.

8

ьььь

преди 1 месец

НАТО е толкофа флегматична организация, че разцепи *** на Югославия за 72 дена и то с по-малко жертви от сръбска страна, отколкото руснаците причиняват за ден.Питай Кадафи и Саддам какво е да си на грешната страна. И Путягата скоро.

7

Гатю

преди 1 месец

Ба те упраиха покрайнината , та сеа и 3балтийскити вимирати ша упраят

6

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме ги тия щитове в Украйна.