114

Киев

преди 2 месеца

Ванга е предсказала, че Руския ръб, ще бъде убит до края на 2024г. Ако познае бабето, над 150 държави ше играят к.ю.ч.е.к на червения площад.

113

Мутрофанова

преди 2 месеца

Статията с въпрос на ***: защо са тръгнали към Украйна терористите, пич имаш 4-*** задържани, измъчвай ги с ток по топките и ще кажат, че са роднини на Зеленски по таткова линия. Дай това интервю по руската телевизия и всички ще ти повярват. *** народ е това, ИД-Х официално пое чрез доказателства отговорност, този пак търси под вола теле.

112

Анонимен

преди 2 месеца

И баба знае, че ИДИЛ нямат нищо общо. Още стребяпа ш запада обяви, че това били идил. Шерлок Холмс да се гръмне с дедуктивното си мислене. Колективния запад си е преместил щаб квартирата на Бейкър стрийт.

111

един

преди 2 месеца

Спри да пишеш, *** такъв: " прЕцелва", вместо "прицелва". Има също "прицел", а не "прЕцел"."ПрЕцел" става по-скоро за немски геврек ....

110

Майк Тайсън

преди 2 месеца

И аз много обичам ушенца алангле!

109

Овчарчето

преди 2 месеца

Ми6 и цру нямат НиЩО общо с тези "клети" душици,били са в Турция за инструктаж и документи(база Инджирлик ,случайно се намира там).Ердоган е против еврейте и цру в момента се вихри на територията.Укрите нямат нищо общо с този атентат и с газопроводите нямат и никога не са имали(будинов ,шефът на разузнаването им няма да се спъне и да го удари влак или да се подхлъзне в банята и да падне от 25етаж)

108

Елементарно

преди 2 месеца

Защото Идил са продукт на ЦРУ.

107

Абе бугаре

преди 2 месеца

Защо не режат уши на теб ? Щом се е стигнало до рязане на уши , значи има причина следствие , предполагам , че по твое мнение , тези нещастни хорица са брали гъби до украйнската граница и по- случайност са попаднали в ръцете на Ахматовците , да ти имам мозъка

106

Мандо

преди 2 месеца

Всички видяхме , как американците се изнесаха от Афганистан като бити к...ви и оставиха тонове оръжие на талибаните , оръжие което можеше да въоражи две български армии до зъби ! И при това натовско. Реално погледнато ..хипотетично ако гърци турци и българи тръгнат да се бият от страна на нато един грък или турчин не може да хвърли дори пълнител в нужда на български войник в нижда ... калибърът не е един и същ . Не знам какво се пенят тагаренко и сюлейман паша , че сме натовци бг арми е 7,62

105

Българин

преди 2 месеца

До Ястреб ЦРУ създаде и Бин Ладен и муджахидините... Доказана тактика... е вярно понякога кучето се обръща и те хапе по ръката, но в повечето случаи си струва... пък рашистите не си поплюват...бой, рязане на уши и ще си признаеш че си девствена девойка готова за всякакъв секс , само спри да биеш

104

Анонимен

преди 2 месеца

защото така са им наредили. кой създаде и обучи ИДИЛ? Кой ги въоръжава? Едни зад океана, които са свикнали да живеят на кредит и в разкош и целия сват им е д;ъжник. Никога не са воювали на собствена територия..

103

82-ОМБР

преди 2 месеца

Путин е егати "пича",но исляма не го обича

102

Крико

преди 2 месеца

Защото идил са творение на англичаните и американците, през канали се намират нещастнидуши , като тези дето им отрязаха ушите да правят мизерии. Сега ще гледаме римейк на империята отвръща на удара ....Знаем , кои са главните герои и знаем , по кой ще стреля звездата на смъртта

101

Жиката

преди 2 месеца

Голямо съчинение написали.Това е работа на Англия.

100

morgan

преди 2 месеца

няма нищо случаино путин сам си запали фитила на бомбата сега да не обвинява този или онзи този е готов да рискува живота на собствения си народ само да плаши света с какво ли не и да се мисли за велик

99

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли нещо новости за корабчета? Аз имам една история. Морякът Стьопа седнал на бурето с барут и запалил лулата си. Той беше само на 20 години!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се че Запада създаде ИДИЛ и го финасира.Чисто нови Тойоти Тундри оръжия,пари.Отиде чичкото от РФ и има разказа играта.Тогава Путин не беше лош като ги унищожи сега бил диктатор по либерастките им разбирания.

97

Ястреб Османлията

преди 2 месеца

След като турската армия уби над 3,000 бойци на т.н. "Ислямска държава" по време на операцията "Маслинен клон" в северната част на Сирия, останалите бойци се оттеглиха в Ракка, който беше под контрола на кюрдските сепаратисти. По-късно лидерите на организацията заедно с техните семейства бяха транспортирани с американски военни хеликоптери в американска база в Йордания, а редовите бойци прехвърлени в Афганистан. Барак Обама и Хилари Клинтън са създателите на ИД. Тоес ИД е инструмент на ЦРУ.

96

браточка

преди 2 месеца

Тези авганистанци които са тук са същите . Някой *** ще даде десетина хиляди лева както е станало в Русия и няколко подобни фанатици ще избият стотици и тук . Спрете им социалните помощи и те сами ще си тръгнат за Авганистан . Като нямат пари и като не могат да приемат законите езика ни и начина ни на живот . Да се махат . Атентатори не ни трябват . Мързи ги да работят не харесват езика ни нямат образование и нищо не умеят .

95

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Русия се бори срещу ИДИЛ, "цивилизованият" Запад го финансира. Някой помни ли, защо започна войната в Сирия?