117

Васко

преди 2 месеца

Идват избори и предстои сблъсък с товарния влак.Кирил и Ококорения да си вземат багажа и в Канада. Като слугите на няколко олигарса искаха всичко, че да джуркат държавата онлайн но лакомията им е безкрайна и ги чака АУТ.Следващата им посока ще е при бай Ставри в централния Софийски!

116

Кире

преди 2 месеца

*** на лекар, не се шегувам. Не гледаш никак добре. Този платен шестмесечен курс в Харвард, май ти е дошъл в повече и е изгорил няколко бушона.

115

Анонимен

преди 2 месеца

ПП и ДБ трябва да си го получат.Ако оставим да им се размине следващите които изберем да ни спасяват също ще се изкушат да се хванат на хорото със Герб.Докато не направим така че всеки който играе с гербърите да знае че е политически труп няма да се отървем от бойковщината.

114

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ НИ ''ОПРАВЛЯВА '', НО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕ СТАВА С ТАКИВА ИНДИВИДИ! ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ДОБРЕ УПРАВЛЯВАНА, СЛЕД ЮМРУКА СТАНА И КАТАСТРОФА С ВЕРА СУ, СЪДБАТА НА КОРАБА БЕШЕ КАТО ЗНАМЕНИЕ ЗА СЪДБАТА НА ДЪРЖАВАТА! НЕКАДЪРНИЦИ! МОШЕНИЦИ! АЛА БАЛА! ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ ПОКРИТИЕ!ЩЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ!ЗА ТОВА НЯМАТ КАПАЦИТЕТ!

113

Кокорино

преди 2 месеца

Кокорко е моят идол - най големият атлантик , ще си тръгне с милярдОт енергетиката - дори мьск би му завидял - милярд за -9 месеца без никакви даньци

112

Анонимен

преди 2 месеца

Следващите, които дойдат. Да разгласят какво точно е подписвало Нищ0жеств0то демкоффффф. Има ли такъв документ, какво сме се наели да правим според него? Ако има такъв документ, той е в противоречие със закона ама по-интересното е, че и с Устава на ЕС. Никой не може да поставя Шенген и политиката на ЕС за интеграция в един документ. Това са две различни неща и е чисто изнудване за без пари. Руанда поне взе някакви пари. Тук въздушен Шенген до 2035 г. или до разпадане на ЕС(вероятно по-скоро)

111

Анонимен

преди 2 месеца

До така 107 // За Славуцата съм съгласен, че за нищо не става, но по-вредни, по-крадливи и по-лъжливи от ППДБ никога не сме виждали в България....и по-некадърни. Имаха цялата власт, подарена им на тепсия, и нищо не направиха, само кражби, инфлация и лъжи.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Ами Кирчо, наистина ще е голям проблем ти и компания да овладеете изброените служби и системи, защото сте гола-вода мойто момче, защото искате да колите, бесите, арестувате, крадете, харчите и прочие НАПЪЛНО безконтролно. Никакво доверие за ППДБ.

109

Хаха ха

преди 2 месеца

Може да направи реформа вече само на - лена , ако и тя му се вьрже на глупоститеЧе я направи за резил пред мьжь и

108

Анонимен

преди 2 месеца

Изчезвай и никога не се връщай !

107

Таня

преди 2 месеца

Лъжец,ментерджия ,шмекер има наглостта да се появява и да се отваря устата Изчезвяй,всичките слуги на мафията вън от политиката

106

Махора

преди 2 месеца

Кирчо , вашата жажда за власт и пари ви изигра лоша шега и затоваостанахте с пръст в устата! Публична тайна е че вие искате овладяване на службите и цвлата власт в страната ! Кирчо нищо на този свят не се дава даром!

105

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАКОНИ ИМА !ЛЕСНО СЕ ПРОЧИСТВА ЕДНА СИСТЕМА, КАТО СЕ КОНТРОЛИРА СТАНДАРТ НА ЖИВОТ И ПРИХОДИТЕ НА ЛИЦАТА .НО КОЙ ДА ГО НАПРАВИ? ЕДИН МИНИСТЪР НА МВР С 24 ИМОТИ?ШЕФ НА ДАНС СЪС СПОРНА РЕПУТАЦИЯ И ВРЪЗКИ?

104

така

преди 2 месеца

До АнонименАко си мислиш ,че със Славчо нещо може да се направи, жестоко се лъжеш.. в този парламент има една партия ,която иска реформа и това е ПП - ДП , всичко като Възраждане и ИТН са патерици на ГЕРБ и ДПС . АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ГЕРБ И ДПС ДА ОПЕРАВЛЯТ ОЩЕ 10 ГОД !

103

Зозо

преди 2 месеца

Очаквам тези дни ПП и ДБ да се скарат окончателно от злоба и безсилие. Накрая ще се пръснат като Бийтълсите :)))))))))))))))))))

102

Хаха ха

преди 2 месеца

На избори му давам -2% заедно с дбБез ала бала с машинитеПоне успя да закопае и костовите приватизатори от -дб

101

Анонимен

преди 2 месеца

Ееех Канада, ееех Канада, Симпъл Киро щуро по теб страдаааа. Гражданството твое той желаееее, Конституция смени за тва тееее...Шакаракатакатак, шаракаракатакатак, удрии чупи стъкълцата пак.... Шакаракатакатак шакаракатакатак удря чупи стъкълцата пак...

100

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Има, има....по-мазени, крадливи, арогантни и лъжливи от Простото са Кокоро и Боййкикев. Бря, забравих Гномчето, как ли е вило на умряло тази нощ, след като е разбрал, че никога няма да стане Председател на НС????

99

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя нагъл тип все едно и също си повтаря. Реформи в съдебната система. Като имаха пълната власт със Славчо и Нинова що не направи тези реформи. Какво чакаше. Сега пак искали да ги махнат понеже искал да прави реформи. С Боко и Доган реформи хахахаха. Колко трябва да си заблуден да вярваш 3 г на такива изказвания. И като е имал възможност нищо не е направил. Защо ли?

98

Мда

преди 2 месеца

Кирето е направил парата в канада ще харчи за сметка на бьлгарският бальк