265

Анонимен

преди 2 месеца

Освен това бащата на Росен Плевнелиев се оказва и крупен национален предател. Новоибрания президент разкри, че баща му е укривал мохамедани през възродителния процес. "Рискуваше давайки си пълната сметка, че може да има проблеми с властите", спомня си бъдещият президент. Къщата на семейство Плевнелиеви била една от тайните квартири за мюзюлмани в Гоце Делчев по време на възродителния процес.

264

до 238

преди 2 месеца

А пък вашият Бойко пак ще краде :)

263

Анонимен

преди 2 месеца

Върви си и не се Връщай повече !!

262

Анонимен

преди 2 месеца

Росен Плевнелиев: "Роден съм през 1730 г. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-достоен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев. Плевнелиев се захванал с хороскопи във времената на промени в страната, заедно с приятеля си Иван предсказвал бъдещето в благоевградския РУМ.

261

Анонимен

преди 2 месеца

Oфициално си призна, че е недъгава и неспособна!

260

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 267, Не искам да го разочаровам, но той и в сегашния си живот е жена, но е с естествено сменен пол. Като го гледам, започвам да вярвам, че наистина има повече от 2 пола. Ако наистина има, то Плевналиев е представител на другите видове.

259

Анонимен

преди 2 месеца

Господи, прибери си верисиите - Росен Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена! Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри интересни факти и истории от живота си в предаването "Търси се" по БТВ.Едно от смайващите признания беше, че в предишния си живот той е бил ...Жена. Смущаващия факт Плевнелиев научил, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия той.

258

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел е уникално мекотело, те я спукаха от обиди пред цяла България, нещастното същество без гръбнак пак е седнала да преговаря. По безгръбначие може да се мери само с Денков. Явно тя е толкова ***, че не се усети сама, че никойн е я иска и затова трябваще 11 човека официално да я уведомят, че не става, за да й светне накрая на кухата лейка, че министър председател няма да стане. Самата тиква знаеше, че не става, но я върна от Брюксел, за да осмее Хр. Иванов за хората в костюмчетата от Брюксе

257

Анонимен

преди 2 месеца

Атентата в Москва преобърна плановете на Посолството, които засегнаха и нас. Украинците за пореден път направиха стратегическа грешка, без знанието на ЦРУ и Байдън. Поради тази причина въвеждане на натовски войски в украина няма да има. Поне не в близките месеци. Затова от Посолството са разрешили да се отиде на избори за ново бг правителство. Ако не беше акта в Москва правителство щеше да има и именно то щеше да гарантира вътрешна стабилност. Сега вече няма значение. Избори ще има...

256

Анонимен

преди 2 месеца

Бог създаде Земята и се огледа в космическата си самота. И рече Бог: "Нека да създадем живи същества от глината, че глината да види на какво сме способни. И Бог създаде всяко живо същетво. Глината можеше да говори, само когато бе в човешка форма. Докато глината в човешка форма се изправяше, Бог се наведе и се огледа. Човекът примига и запита: "Какъв е смисълът?" - Всичко ли трябва да има смисъл?... - Разбира се! - отвърна човекът. - Тогава оставям на теб да измислиш смисъл и Бог си отиде!

255

Анонимен

преди 2 месеца

Правителство ще има, само удължават цирка. Посланика не им е разрешил да няма правителство, какво тук значи някаква си Габриел. Боко я видя че нищо не става от нея и така подреди дъската, че сама да се откаже. На него не му трябва още някой да го плюе извън политиката, като Цветанов. Габриел трябва сама да повярва, че тиквон винаги е бил зад нея.

254

ШАРЛАТАНИЯТАприключи

преди 2 месеца

РАЗГЕЛЕ...и сега бегом марш по островите...!

253

Анонимен

преди 2 месеца

Голям праз Съсела продължава напред :)))

252

Мария Габриел

преди 2 месеца

АЛА-БАЛА ...а..?АРЕ ЪРььь У ЛЕВО !Молете се на арменския поп не на ГЕРБ-СДС!

251

Баце към Денков

преди 2 месеца

Аз казах ли ти че сте НЕМОЖАЧИ и че пак ще ме хванете за ШЛИФЕРА !!! Честити на пИИИчелившите !!

250

Анонимен

преди 2 месеца

На печелившите честито!

249

Анонимен

преди 2 месеца

При такава очевидна некадърност българин да управлява държавата си, ще се окаже че османлиите са ви направили най великия хаир за 1300 годишното ви пребиваване на тоя свят, като са ви отървали от мъките да се самоуправлявате за цели 500 години.

248

Ббб

преди 2 месеца

Сигурно ще се разберат да останат на власт...

247

Марето към Денков

преди 2 месеца

Чегърт...чегърт...АРЕ Ърьььь У ЛЕВО !Никс командировки и воаяжи !!!!

246

Анонимен

преди 2 месеца

Сега брамбойко ще предложи друга кандидатура, циркаджии долни.