30

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ПОД ТУРСКО-РУСКО-УКРАИНСКА И СЕФАРДСКА ОКУПАЦИЯ. НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА.ВСИЧКИ СА КРИПТОТУРЦИ,КРИПТОРУСНАЦИ,КРИПТОСЪРБИ,КРИПТОГЪРЦИ,КРИПТО УКРАИНЦИ! БОЙ ! ГЛАСУВАМ САМО ЗА ЯДРЕНАТА ВОЕННА БАЗА В БЪЛГАРИЯ НА САЩ И ИЗРАЕЛ !

29

Анонимен

преди 2 месеца

Вече започнаха, да отделят местата за соларки в рудниците към ТЕЦ-овете. СПоко, няма д аса на самите ТЕЦ-ове, ами ще са си 100% частни, с държавни и общински пари пари :)

28

Анонимен

преди 2 месеца

Шарл Мишел, заяви в писмо до лидерите преди срещата на върха: "Сега, когато сме изправени пред най-голямата заплаха за сигурността след Втората световна война, е крайно време да предприемем радикални и конкретни стъпки, за да бъдем готови за отбрана и да поставим икономиката на ЕС на военна основа."

27

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Ии кой ви е виновен, сърбите ли?? Англичаните ли, руснаците ли кой???? Не ли вие сте си виновни ?Тия политици,които си уреждат процентите, кой ги избира не ли вие ги избирате??? Или ви измамиха с машинките ??? Измамени ли сте??? Кой поддържа машинките, кодовете чии бяха, че не помня???А ПП И КОЙ ГИ ИНСТАЛИРА В ПОЛИТИКАТА ??????НЕ ЛИ КОКАРДЖАТА??Платете си скъпият ток, яжте си по скъпата храна от цяла Европа и мълчете. Бецален и тихо.

26

Яжте пaчаta

преди 2 месеца

Е просто ориенталски opku. Тъпо племе цял живот мачкано от всички щото просто ориенталско племе заслужавате си това което сте най-*** племе познато на Европа

25

Анонимен

преди 2 месеца

Внасяме ток и от Македония.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин - Какво има да се готвиш, явно си готов. Защо още не си на фронта, а губиш време с писане на безсмислици. За гласуването - избор от сегашните кандидати за власт просто няма, няма читав за когото да гласуваш. Затова не гласуват хората.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Ако материала е качествен, и при демокрация ще има добри политици които ще работят за народа, и при диктатура ще има отговорен диктатор който ще се грижи за благоденствието на народа. А при некачествен материал вие както искате? А най-интересни са тези, които казват че обичат България и некачествения материал.

22

Демократ

преди 2 месеца

Демокрацията е най-добрата система, но пpocтите българи не могат да я прилагат правилно.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Когато медицинските сестри бяха изгонени от партийния дом заради протест и бяха влачени насила от полицаите,вие къде бяхте?Обслужвате единствено политици и олигарси,затова никой не ви вярва.

20

Българин

преди 2 месеца

Сега най-важното за нас българите е да се готвим за война. Ако искаме да живеем в демокрация трябва да се готвим за война с Русия. Демокрацията е най-висшето благо дадено на човечеството и трябва да бъдем готови да защитим демокрадията дори и с кръвта си.

19

Бегеец

преди 2 месеца

Бегето е най-великата нация и бегейците сме най-великия народ, но светът е устроен криво и от некъде не идват некадърни политици популисти и ние бегейците страдаме несправедливо защото светът е устроен криво.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат доверие на НС и няма да гласува

17

6 без 10

преди 2 месеца

До Анонимен 1Кое не е ясно?Че при 15-20% гласували изборите са фалшифицирани ли? Ами точно така е. При ниска избирателна активност е много лесно да се нагласят нещата в полза на някоя политическа сила. Я ДА ИЗЛЯЗАТ ОСТАНАЛИТЕ 70% ДА ГЛАСУВАТ ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ КАК ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ. Няма как,но народът не може да го разбере и постоянно му внушават,че от него нищо не зависи,което не е така. Докато народа не разбере,че от него зависи тези да не са на власт и да не ни крадат ще живее зле

16

Тодор Живков

преди 2 месеца

Здравейте бананаджии, как е демокрацията? ха ха хааа хааааа!

15

СПЕШНО!

преди 2 месеца

Някой да се свърже със Симон Милков, за да разкаже за срещата на акционерите в Исторически Парк.

14

Анонимен

преди 2 месеца

А вие и КНСБ протестирате по поръчка,обикновено преди избори,активирани от една мутра.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Те не дават да се гласува за ЕС НАТО еврозона и т.н. Ако искаш да гласуваш не ти дават.

12

Toni Ivanov

преди 2 месеца

Ха ха ха че нали това им е целта на политиците. Всички които се чудят за кого да гласуват да отпаднат и да ги избира твърдия им електорат,след като останалите не се интерисуват кой ще определя животът им в бъдеще да ходят за гъби и после да реват,че държавата ни е такава. Че нищо не зависи от тях. Аз мисля,че всичко зависи от нас,само че трябва първо да се обединим и масово да гласуваме също така да се създадат организации за наблюдение на изборите и да не допускаме политиците да ни лъжат.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Нужен ни е някой като Путин, който да обедини нацията и да закара 85 процента от избирателите пред урните.