367

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла Русия знае,че това е дело на Путин.Половината Росгвардия е чеченци и кавказци. В Москва не можеш да излезеш с бял лист в ръка и да не те арестуват,а сега Вова ни прожектира как се разкарват някакви и си стрелят който по който си искат. ОМОН и Росгвардия се бяха изпарили за два часа.

366

Сата НАТО

преди 2 месеца

САЩ винаги организират агресии и терор с чужди ръце! -----////----- Путин сам ди го е организирал.

365

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко въпроси ме занимават. Как точно и кога точно Русия е тормозила мюсулманите, че сега да и мъстят? Как точно веднага след изборите? Кой има полза от всичко това?

364

Сата НАТО

преди 2 месеца

А вие защо смятате, че един баща, на когото руските бомби са убили жената и детето например, няма право да отиде в Москва и да избие 2-30 путински от репки? Малко ли са такива като нашия българин в Одеса, който загуби жена и дете? А някакви из роди, които подкрепят убийството, седят и се веселят?

363

Е де, е де...

преди 2 месеца

До АнонименДай линк, че е имало украинци.

362

Спеца

преди 2 месеца

САЩ винаги организират агресии и терор с чужди ръце!

361

Анонимен

преди 2 месеца

Щом и ислямистите мразят русия смятай...

360

Vulgaris Magistralis

преди 2 месеца

Всеки, който от първата секунда, преди да се знае каквото и да е, твърди, че това е украинско дело или руска инцсенировка е просто циничен шизофреник. Навъдиха се твърде много вманиачени по "геополитика", които нямат емпатия, а всичко виждат като "голяма игра". Все едно целия свят ви е сапунен сериал, в който някакви големци играят шахмат, а вие сте им пионките. Навсякъде все "интереси" и "отговори" виждате. Абсолютно откъснати от реалността шизофренични социопати сте и двете страни!

359

Анонимен

преди 2 месеца

Да не би ИД да работи за Украйна?

358

ГЕРБ-ДБ-ПП-ДПС

преди 2 месеца

А пък ние заради някакъв си административно-бюрократичен Шенген "по въздуха" си залагаме националната сигурност на карта, като се отворихме Западът да ни изпраща всяка седимца самолети с мигранти, които със сигурност не са от тези кротките и работливите. Вчера видях един (да е жив и здрав) с татуиран калашник на врата.

357

Малко за политика

преди 2 месеца

Въпроса за нас е: кой от зомбираните от евроатлантизъм наши политици ще се реши да изпрати съболезнователна телеграма до президента на Руската федерация. Да видим.

356

Анонимен

преди 2 месеца

До391. А Русия ще я имали след толкова убити и отвлечени деца от руския агресор.

355

Анонимен

преди 2 месеца

До412. Заличили се Киев от Русия няма нищо да остане.

354

Анонимен

преди 2 месеца

Кога някой от българските власти ще изкаже официално съболезнованията си?Или чакат разрешение от Посолството? И прочетете текста на терористите от Атлантическия съвет, за да разберете защо нашите мушмуроци се крият и мълчат. Срам и позор,това е още едно доказателство кому служат нашите под метки и до каво ниво е паднал моралът им!

353

Анонимен

преди 2 месеца

Шефът на ФСБ е доложил на Путин за 11 задържани терористи, 4 от които непосредствени извършители на стрелбата! 5 украинци, 2 таджикистанци и 4 на араби с френски паспорти.

352

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро Киев ще бъде изличен от лицето на земята. С този терористичен акт в стил Хамас, украинците минаха границата. Сега с тях ще се случи това, което направи Нетаняху с тарамбуките в Газа.

351

карачанаков

преди 2 месеца

Товаришч Путин ко праим нали ги подкрепяше разни там хути ,иранци,сомалийци, палестинци май стана ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ ,жалко за загиналите.

350

Анонимен

преди 2 месеца

Ислямска държава = САЩ

349

бенладен

преди 2 месеца

ИДИЛ означава,че САЩ стоят зад терористичния акт защото американците създадоха тази организация и я финансират до ден днешен.Видяхме на разни видеа как американски войници и членове на ИД се разхождат приятелски в Сирия.

348

Анонимен

преди 2 месеца

Тез и нас ще подкарат ако решат.