88

Анонимен

преди 2 месеца

Важно е Буци да не се окаже намагнитен. Нищо друго не важно, защото в ГЕРБ е важен само един, единствен човек!

87

Анонимен

преди 2 месеца

Ледник Вулфила на остров Гринуич от архипелага Южни Шетлански острови в Антарктида е наречен в чест на Българският епископ Вулфила.

86

Dabe

преди 2 месеца

Изборите да се забранят веднага ,защото пречат на демокрацията .Аз ще ви казвам какво е правилно и какво Не е.Защото плебса ще вземе да пребори и измамите и отиде си демокрацията .

85

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Гар га мелице , да не би с ботокса , който си набола да спря да мислиш, само да не се окажем във война

84

Анонимен

преди 2 месеца

Изглеждаше на Панорама като след домашно насилие.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Тая не се осъзнава колко е неадекватна , сглобкаджиите се омазаха до ушите н некадърност и неадекватност , но избори не трябвало да има , ако я питаш защо едвали ще сглоби нещо смислено . Като за повакинче родено и орисано да бере тутунец бива толкоз акълец , да се не аби материалот .

82

Анонимен

преди 2 месеца

Учението, което Вулфила проповядва, ярко защищава основополагащите догми на арианството, които разделят Бог отец от Бог син, роден преди времето и създал света, и Бог Свети дух, създаден от Бог орец чрез Бог син. Това става ясно от писмо на неговия ученик и храненик, миланския епископ Авксентий Доростолски.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Асенчо се оказа тънък познаваш на женската красота:.."най-красивото лице." Няма значение на кого. Да черпи.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Ами като не може да си поделите постовете и парите за усвояване как да няма избори . Превърнахте България в дойна крава а да управляват от Брюксел и Вашингтон . Кравари .

79

Вьзмутен

преди 2 месеца

Дотук слушах - доган , шиши , атанасов , христо , сега и тазиИ никой от тях не иска избориКаквото ни е всичкото такива са ни и демократите измислени

78

Анонимен

преди 2 месеца

Името Улфила може би означава "малък вълк" Прекарва известен период в границите на Византия по времето когато арианството доминира. Ръкоположен е за епископ от Еузебий Никомедиански и се завръща в родината, вече като мисионер. Покръства много вестготи и остготи, като проповядва арианството. Когато те пристигат в западното средиземноморие, техните съседи са предимно католици и това ги разделя.

77

Марш ма

преди 2 месеца

И замълчи завинаги

76

Анонимен

преди 2 месеца

ДО 82 КАКВИ ЛЪЖИ ПИШЕШ ИЗОБЩО НАЯСНО ЛИ СИ МАРИЯ ИМА КАРИЕРА В ЕВРОПА С ЛАКТИ И ЗЪБИ СЕ БОРЯТ ШАРЛАТАНИТЕ

75

Анонимен

преди 2 месеца

И защо да няма нови избори? Защото - Сватбата е факт - Габриел премиер, Асен Василев - финансов, въпреки клетвите на ГЕРБ. Кабинетът се случва под диктата на Мертен. Залогът - влизаме във войната!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Пишещите под статията на какво ниво в живота са дали изобщо имат основно образование

73

Анонимен

преди 2 месеца

Вулфила (Улфила или Урфила) от Никополис ад Иструм (днешното българско селище Никюп близо до град Велико Търново) е готски епископ, мисионер и преводач. Известен с това, че превежда библията от гръцки на готски, с което поставя началото на германската литература. За целта Вулфила създава готската азбука. Части от превода са запазени под името Кодекс Аргентеус (Сребърен кодекс) и се съхраняват в университетската библиотека в Упсала.

72

Анонимен

преди 2 месеца

До БайПешо как няма да е страх от избори, като няма да я изберат. Сега се бори с лакти и нокти, въпреки публичната обида, само и само да е премиер. Но има ли качества за това. Отговорът бе даден от Асен Василев. интригата с папката и министрите, беше доста изненадваща и непочтенна, което не прави чест на един кандидат за премиер. С рова ще я запомним.

71

вятър работа

преди 2 месеца

" Цялата власт произлиза и принадлежи на народа "

70

Анонимен

преди 2 месеца

Успех на Мария новият министър председател на България

69

Българин

преди 2 месеца

Най-големите ни демократи ги е страх от избори.