144

Анонимен

преди 2 месеца

Значи обратните водят война с Русия? Как не ги е срам ?

143

В Русия

преди 2 месеца

Гейовете да толкова много,че наистина им трябва закон.

142

Анонимен

преди 2 месеца

До 126: Тогава рискуваш някой да ти спретне компромат, че си гей. Ще се намерят няколко платени свидетели, които ще потвърдят, че си правил джиджи биджи с тях и кво прайш после? В затвора ще те обърнат. Не си играй с огъня и с хомофобски закони, че никой не е застрахован. И през монитъра също.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Съдейки по минусите на 138, тук има ПОНЕ 1 пендерунгодайчо. И така, преброяването на прендерунгодайчовците да започне сега:

140

Анонимен

преди 2 месеца

Рано или късно ще се върнем към нормалността и тази гей лудост ще бъде забранена.

139

Бaуша глей

преди 2 месеца

До Гражданин със съвест:Кой па та спира, бaуш?

138

Анонимен

преди 2 месеца

А у нас кога? КОГА????

137

Гражданин със съвест

преди 2 месеца

Искам да емигрирам в Русия , за да се отърва от хомляците и децата ми да заживеят свободни !

136

Мхм

преди 2 месеца

Едно време САЩ снеха правата на гражданите си да не мрънкат много-много за Афганистан, Ирак и други дрържави които нападнаха брутално. Тогава измислиха хубвата думичка 'терорист' и всеки американски гражданин, който има съмнения, че е терорист или участва в 'терористични' организации, могат да му блокират сметките, да го вкарат в затвора и тн и тн. Путин сега използва наговото ЛГБТ. Ако Кремъл каже, че си гей (разбирай терорист), ходи доказвай обратното, успех.

135

До 133

преди 2 месеца

Пореден пример за либерастка шизофрения - хем си правят извра.тените прайдове по възможно най-парадиращия и шумен начин, хем после питат защо ги гледаме и повръщ.аме от погнуса? Като ви е грижа за децата си правете гну.сните сбирки на закрито, така че да не дразните околните и да не покварявате децата ни!

134

До 133

преди 2 месеца

Никой не си праща децата по гей паради,ама те масово се отразяват по медиите и в Интернет. Това е пропаганда на хомосексуализма ,насочена към децата.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Ами защо си пращате децата на гей паради, като не искате да гледат? Не съм виждал гей парад, но, доколкото ми е известно, обявяват предварително къде ще са и откъде ще минат. Каква работа имат децата ви там? Да не са безпризорни? Щом сте ги пуснали, гейовете ли са ви криви? Или че не знаете по цяла нощ къде ходят? Или че разрешавате на непълнолетни да шмъркат по дискотеките и да праскат чалга? Или че дъщерите ви организират боеве в училище? На некадърна ракета Космосът и пречи.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Путин с неговия ръст на миньонче, може да го объркат за травестит покрай водката :)))

131

Анонимен

преди 2 месеца

А някои казват че председателят на руската дума е обратен и ако се отделят геовете -депутати в отделна фракция ще имат мнозинство ,

130

Дон Кикот

преди 2 месеца

И с какво застрашават резбата на Путин гейовете?

129

До 127

преди 2 месеца

Пълни глупости. Тия гей паради не са насочени към възрастните,а към децата.Децата гледат как някакви чичковци и лели са се облекли в шарени дрехи,купонясват,имат за символ дъгата,която е символ и на децата. И наричат тия паради Pride (прайд) в превод Гордост.Така че възрастен мъж няма как да стане гей,ама децата може и да станат.

128

Б

преди 2 месеца

Има светлина в тунела

127

МИТРОФАНОВА

преди 2 месеца

ПРАВИЛНО. АСЕН ВАСИЛЕВ Е ТЕРОРИСТ. А В ОБЩИНАТА МИС БОНИ И ВС. ДРУГИ ОТ ПП-ДБ-СС.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Не харесвам Путин, но точно такъв закон бих прокарал и аз в България, ако имах нужната власт.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Да, както е написал един форумец само латентните обратни. се дразнят от хомосексуалистите (конкуренция?). На нормалните хора им все тая кой какъв е. Ако аз не съм гей, никакъв парад не е в състояние да ме направи такъв. Ако не съм путинист, никаква копейка не е в състояние да ми въздейства. Толкоз!