293

?!!?!

преди 1 месец

Според финансовия експерт Македония, Сърбия, Косово и Албания, където преливат от чужди инвестиции дали са в Шенген или в Еврозоната , че да напира толкова много за влизането ни там ?!?!?! Дали не се крият проблемите с инвестициите в БГ съвсем другаде , като един бърз и отгоре поглед показва политическата ни "стабилност" и сие *** решения от какви ли не експерти в различни области !!! Айдееее и тоя финансов "експерт" в *** !!!

292

Анонимен

преди 1 месец

Това е обезлюдяваща се България

291

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата ни докара до това - 12г крадене

290

Изхождач

преди 1 месец

Хората на запад не са слепи, само като видят дебелите толупи Борисов и Пеевски и им става ясно за нивата на корупция в тази миризлива държава.

289

искам парииии

преди 1 месец

Тука ку цо и сак ато се тика за комисионни,те се чудят че няма инвестиции!?Смешковци!:)))

288

Анонимен

преди 1 месец

Сериозно ли си мислите, че можете да крадете от Русия и тя няма да си ги потърси след разгрома на Украйна? Това да не е България дето може да я рекетират за 2 милиарда всяка година уж за въоръжение което не пристига? Не само, че вече няма да има военна промишленост тук, но и ще се плащат репарации явно! Но това си е до акъл, аз нямам военни заводи - да му мисли който прави съветски оръжия с изтекли лицензи.

287

Анонимен

преди 1 месец

Е, как спад в Хърватска, нали със еврозоната потичали реките от мед, мало и инвестиции? Нещо сте се объркали. Страните с най-голям спад в индустрията са в евразоната. Интересно, щом според пропагандаторите се увеличават инвестициите, а индустрията запада, в какво се инвестира? Банки, физьорски салони?

286

Анонимен

преди 1 месец

Ами няма как да е друго. Преди политици управлявани от руското посолство, сега политици управлявани от американското посолство и никога политици работещи за България!

285

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор

284

Анонимен

преди 1 месец

С юмручния протест на Радев, ИТН,ПП,ДБ,Възраждане, в българската политика нахлуха случайници, невъзпитани хулигани, сексисти, метреси, кариеристи, аматьори, които се трудоустроиха и яхнаха държавата. Това бе началото на края, на парламентаризма и нормалния политически тон в България. Кой ще инвестира в такъв бардак?

283

Анонимен

преди 1 месец

Къде са мостовете на Киро просто, е-колите, "пътят до Видин през Шумен"? ПП си напазаруваха скъпи коли и апартаменти, живеят в лукс и разврат, излъгаха българските граждани. Внесоха омраза и хаос в държавата. Затова няма инвестиции.

282

Тука всичко е

преди 1 месец

Корупция и грабеж...Какви инвестиции

281

Анонимен

преди 1 месец

Дуото Кирил Петков и Асен Василев съсипаха държавата. Кой ги вкара в политиката? Кой създаде хаос в България? ***, Радев/ДС, ИТН, ПП,ДБ.

280

КЪДЕ СА ПАРИТЕ

преди 1 месец

Инвестиции няма да има понеже сме определени за ГЕТОТО НА ЕВРОПА. Тук Евробюрократите са решили да преселят мигрантите понеже имаме огромен сграден фонд, пустееща земя и застаряващо население. Ще има мигранти и опасни за здравето производства. Това са ни отредили от БЕЮЛСЕЛ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

279

ЕЛИ

преди 1 месец

НЕЗАВИСИМО КОЙ ЩЕ БЪДЕ НА ВЛАСТ,БЕЗ АУТОБАНИ И БЕЗ ТУНЕЛИ ПОД ПЛАНИНИТЕ ,НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДАТ ЧУЖДИ ЗАВОДИ

278

Анонимен

преди 1 месец

327 Това стана заради Радев, ИТН,ПП,ДБ, които решиха да "изчегъртат модела ГЕРБ". Сътвориха хаос в държавата, спряха развитието и и членството в Шенген.

277

Правила

преди 1 месец

1. Трябва да се оплюват всички,за да се насажда мнението,че който и да е на власт няма значение. 2. След това е логични извод,че няма смисъл да се гласува. 3. Така твърдото ядро на тикви,калинки,догановци,комунисти и копейковци....винаги ще има превес.4. В крайна сметка, ако народът сам не стигне до извода,че го манипулират и че трябва да избере ,......да съществува или да живее...НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.

276

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарим на това на умните и способни от ПП и тези дето ги подпираха отзад ДБ, ИТН, БСП, Отровното трио всички с подкрепата на Радев. Как добре си вървеше държавата до преди да се появят.

275

ЕЛИ

преди 1 месец

ДЪРЖАВИТЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ И ТУНЕЛИ ,А НИЕ ХАРЧИМ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ

274

Анонимен

преди 1 месец

Поредният ***, който призовава да плащаме оръжията и рахата на Украйна и да затрием селското си стопанство, което е гръбнакът на България..Останалото му е общи приказки. Ясен ми е.