73

Име

преди 1 месец

Мисирките, вместо да преписвате тъпотии, кажете какво се случва с електрическата централа Днепро

72

Анонимен

преди 1 месец

Айде да се приключва с тоя *** Путин.Светът си има по -важни задачи от страховете му.

71

Анонимен

преди 1 месец

Путин трябва да унищожи САЩ и Лондон .. Войната за Русия няма да свърши никога.. Арогантния запад няма да се отаже от мерака си да унищожи Русия.. Сега е момента за ядреното копче.. В Лондон има 300хил. българи да изтрепе и тях , такава е съдбата на предателите..

70

...

преди 1 месец

мдаа дефиницията за путинофил е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Но това се доказва и тука! тутинофила НЕ знае и НЕ може да отговори на един зададен въпрос! :) Така ли не ви го измислиха в опорките бря продажници!? :)))))))) барем някъв минималистичен отговор!?

69

Анонимен

преди 1 месец

Ментална п0мия, която ще доведе до трета световна война.

68

Анонимен

преди 1 месец

От такива разсъждения като в статията,които най-вероятно се дължат на мозъчна мъгла след прекаран ковид и/или тромб от експерименталната ваксина нищо чудно да стане ядрена война.Сащисаните се държат надменно,провокират руснаците и после се чудят защо не им клякакт като другите.Няма да им клекнат.Просто да спрат с провокациите.

67

Сълюшън

преди 1 месец

Ами има един начин тия дето са заплашвани да станат радиоактивна пепел и тогава няма да могат да бъдат плашени вече

66

Четете Достоевски!

преди 1 месец

Нали забраниха руското влияние! Нито знам Достоевски (не е така) нито знам какво е Лешникотрошачката (също не е така)! Напълно глупава статия безмислено дълга и всеки абзац противоречащ на предходния! Хаос в главите на мисирките!

65

Анонимен

преди 1 месец

Властвай над страха на враговете ти, царю православни! Боже, царя пази!

64

Анонимен

преди 1 месец

Поредният нескопосан чаршаф копиран незнайно от къде и целящ единствено-промивка на мозъци!

63

???

преди 1 месец

много точна статия за една путин! а продажната птинофилия е мнооого по зле! Едно е интересно около путинофилията и то е, че те продават и предават родината ми България на рашистан, но пък искат да им се плаща в долари или евро! Та защо така бре продажници????

62

По същество

преди 1 месец

Що за бъ'лвоч статия? Путин е във всяко изречение. Такава реклама няма. Аман от пишман западни АНАЛисти, псевдо-психолози анализиращи цяла Русия с измислени опорки за Путин, без даже да говорят и дума руски. И вие ги превеждате, защото не сте журналисти да измислите нещо сами или да направите разследване. Не ви се плаща за това а за да пробутвате пропаганда.

61

Христо Христов

преди 1 месец

До 57 "Това трябва ли да се разбира като терор над цивилното население от укро фашистите" - да! На укро фашистите и началниците им от НАТО.

60

?

преди 1 месец

Като всеки диктатор и на Путин му трябва враг.Както в Кореа и Беларус и Куба и тн, хората трябва да са бедни, диктаторите и олигарсите богати, да се правят бомби и да се подготвят за нападението на Капиталистите, и Албания или България се готвиха преди 1989г.А кво стана, диктатора падна и всички се изнесоха за по/добър живот на запад.Разбира се диктатора има голяма подкрепа. Ако говориш срещу него или армията му - затвор, разбира се няма честен съд, свободни медии или опозиция и равен шанс.

59

Христо Христов

преди 1 месец

До 34 '..нртианските ид......оти от тва писание предлагат да измрат всички украинци за да се запазела американскта доминация" - не разбрах само що британците да са такива, а не онез, дет сами са решили да ***..." ПП. У нас такива са 85%. Факт.

58

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

По скоро ако стане напечено Путин и шайката му ще ибягат в Китай или Северна Корея от колкото да се самоубият като натиснат копчето...

57

АнонимеН

преди 1 месец

До Анонимен 52/ 70 МИЛИОНА ГЛАСА ЗА РЕЖИМА ПОЛУЧЕНИ ПО ИНТЕРНЕТ :D СЪМНЕНИЯ ТУК НЯМА! :D

56

до 52

преди 1 месец

И от къде имаш представа да не си в русия разкажи ни де може пък да научим нещо.

55

Браво!

преди 1 месец

Толкова дълга нищоказваща статия скоро не бях срещал

54

Анонимен

преди 1 месец

"Киев може да напада все повече руски територии" - Това трябва ли да се разбира като терор над цивилното население от укро фашистите?