85

Анонимен

преди 2 месеца

На Балканите е така Никинце. Колкото си по-хубав и нежен, толкова повече те обиждат... Наследство от османците казват че било..

84

Анонимно

преди 2 месеца

"Асен Василев е най-добрия финансов министър, с който съм работил"Хъммм, странно. С колко ли още финансови министри е работил господин Денков за да има такава богата база за сравнение?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече човек ви гледа и ви слуша мрънканията все повече се убеждава , че е време за избори . Някои е време да слезат от политическата сцена . Патриотизъм и защита на националните интереси никакви , захапали здраво кокала , да не падне случайно .Хем подписахте оставка ама раздавате милиони народни пари . Кой ще кърпи дупките в бюджета след вас . Ще трябва и трите милиона българи в чужбина за които не направихте и едно усилие да върнете в България да изплащат ... Шестте милиона тук надали

82

Анонимен

преди 2 месеца

И Зеленски го обиди с меча на Ханку Брат, много го заболя тогава...

81

Кокорчо

преди 2 месеца

Че един гнъсен плъхх нещо друго заслужава ли?

80

Анонимен

преди 2 месеца

Химика толкова пъти са го обиждали, че вече му е все едно срамно било само първия път.

79

Асанчо

преди 2 месеца

....защо бе Дени, защо си призна, че те обиждах многократно, но ти беше хубаво, нали?

78

рендетУ

преди 2 месеца

Как може да обидиш някой който е бил "обиден" в момента в който се е родил? -))))

77

Гошо

преди 2 месеца

Денков, след като не се чувстваш обиден, значи е истина. Всеки човек си има достоинство и то трябва да се толерира от останалите.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Дундурков са го обидили или оближдали

75

Анонимен

преди 2 месеца

Габриел ми харесва като държание, но банкянсия мафиот разваля всичко :)))

74

Деди

преди 2 месеца

"Магаре", което не рита, не става за политик! Така и с Академика, поне не се гоордей с това.

73

Анонимен

преди 2 месеца

76 Чрез Мария Габриел говори Брюксел, те са на едно мнение. Тя е уважаван европейски политик-депутат и комисар, представляващ България 15 години в европейските итституции, номинирана от ГЕРБ. А ГЕРБ е уважавана членка на най-голямата европейска партия ЕНП.

72

Re: до Маалатъ

преди 2 месеца

"""""Ами същите констатации важат и за Мария Габриел!!! """"" -------- Туше!!!! -))) Но, все пак ДенкоФ беше Премиер, а Гаргамел - Външен министър с по-редки "изяви"! -))) А, и не забравяй пресконференцията на ДенкоФ с бисерите му за "меча, хан Кубрат ..." туй беше върхът, първо псувах, после се смях!

71

КАЗАХ

преди 2 месеца

Турските сериали нямат край.Това е БЪЛГАРИЯ не някой Турски сериал със Индийско американска нотка.Потърпевшите са хората.Тези две партии ВЪН от народното събрание.........

70

Анонимен

преди 2 месеца

А, чувал ли си банкянски селянин да се занимава с политика мен... :)))

69

Анонимен

преди 2 месеца

Кой те обиди ве денкофф? Ти четеш ли форуми, социални групи, питаш ли хората какво се случва. Нямам спомен някой пусблично да те обиди в ефир! Да не те обиди НЕхамер, като ти показа какво ллеекее си и те накара да подпишеш шшматтко. Не е обида, прав е бил

68

Анонимен

преди 2 месеца

72 Денков е безличен човечец с рибешки поглед, жалък нагаждач и кариерист, който обича да лети за сметка на държавата. Самоизбрал се за академик, докато е бил министър на образованието.

67

АКАДЕМИК - ПОЛИТИК.?

преди 2 месеца

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ НЯКОЙ "АКАДЕМИК" ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА.... САЩ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ...??........ИМА НЕЩО ГНИЛО НАОКОЛО....

66

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла България видя, че Мария Габриела е марионетка на Борисов! Той и дърпа конците и накрая я пожертва и захвърли на политическото бунище. Затова тя няма място повече в едно Евроатлантическо правителство!