32

Анонимен

преди 5 месеца

25 сърбите преживяха войни и ембаргота и пак са по добре от теб и без фондове и американски дотации за слугинаж. Между другото Сърбия е на трето място в света след сащ и йемен по оръжия на калпак. Тоест ембарготата на янките са пълно фиаско и с нищо мщне са помогнали те да нямат оръжия, сано и влошиха икономиката временно, а нашата замина. Ако решат цивилните сърби с патлаците от вкъщи могат да изпозастрелят цялата гейщина в София. Бягай сега да докладваш там където трябва и да агитираш за война

31

До 29

преди 5 месеца

Ще те открехна на едно нещо, ама не казвай на никой от останалите изрожденци. От 30 години хората говорят безплатно където си искат по света. Нарича се интернет.

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Доклад на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Точно затова България не трябва да влиза в Шенген, защото ще се напълни с небг население което е повече от бг. Бг ще се распадне с тоя Шенген.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Рашките не могат да си вържат гащите, били контролирали България, това е сложна работа за всеки, виж за двуличните сърби не знам дали ги контролират :)))

28

Анонимен

преди 5 месеца

20 тук не става въпрос кой къде звънял, а че имат и им през оная работа за "международните" агенции под влияние на сащ. Който може го може. Който не може ставаш грантов ***. *** пишещ опорки за "два пръста чело" който не може да разбере две изречения тук.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Я кажи, кой си разгромил последно, че да се посмеем :)))

26

Анонимен

преди 5 месеца

Путин не е чел спомените на Сталин какви неприятности му докара Тито.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Доклад на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ за световните тенденции определя България като 11-ата най-бързо изчезваща нация. Така е демократично.

24

Стоко

преди 5 месеца

От два пръста чело какво да очакваш, освен въздух под налягане. Сърбите страдат от болен реваншизъм, но нямат нито ресурса, нито топките за реални дейсвия.

23

Маг Минчо

преди 5 месеца

Откога Чебурашка е на служба в сръбското контраразузнаване? Или е руска къртица,в кожата на руския анимационен герой?

22

Анонимен

преди 5 месеца

Цветан Василев ли е бг шпион:- Заловили са един крадец.

21

Анонимен

преди 5 месеца

То па едно разузнаване - щом бай Цецу КТБ-то избега у Сърбия :)))

20

Анонимен

преди 5 месеца

За бг най-важно е че Югославия се распадна. Така ще е много по-лесно да си уредим старите сметки със сръбските нацисти.

19

До 19

преди 5 месеца

Безплатен роуминг с Крим??? Уау. Ти колко пъти си звънял до Крим през целия си живот? Повече от нула едва ли е. С Тамбукту имаш ли безплатен роуминг?

18

Анонимен

преди 5 месеца

17 мълчанието е твое мисирски тролясен, кажи коя медия каза на българите че сърбите имат безплатен роуминг от 10 години с Крим? Колко скоби ти трябват?

17

Анонимен

преди 5 месеца

16 и какви са последствията? България безвъзвратно загуби Македония след като косовски албанци нахлуха в Македония и им беше пратен американският посланник от тук да създаде няколко вида албански ДПСта с охридското споразумение вместо да ги разоръжи и върне обратно. Сега албанският е официален в Македония, а българският не е. По същото време Доган игра етническата карта на Костов и се легитимира със заплахи че ще прави второ Косово у нас. Съседни Румъния и Гърция не са признали Косово.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Мълчанието на агнетата, тоест на болните русофилчета :)))

15

Анонимен

преди 5 месеца

Кой си разгромил ве мисирке :))) То мълчаливо приемаме, щото знаем последствията след това :)))

14

Анонимен

преди 5 месеца

14 те точно шпионите на сащ са разбили, български разузнавачи отдавна няма. Такива като теб лаят на грант, обаче като чуят че БНТ намери списък с IP адреси, качени на сайта на "Уикилийкс" в секцията "Трезор 7", махат доволно с опашка и чакат грантовата помийка. Българските IP адреси са на големи телекомуникационни компании, интернет-доставчици, банки, университети. Включително и на фирмата с машините за изборите.

13

Чичо Сам от Тексас

преди 5 месеца

*** куче ! Ама скоро пак ние от САЩ ще ви изсипем и ще видите, че Русия ще ви изостави както ви изостави през 99 год. Нямате военна техника за 2 лева, а скачате като за силна държава. Даже Албания ще ви попилее. Защо не разбиеш шпионите на САЩ