267

Баба Генка

преди 2 месеца

Отдек га изкопаха тоз съсел Грациела, шубе ме е веке новините да пусна преди Ергено.

266

Анонимен

преди 2 месеца

Бacи, тая прилича на варена риба, нарисувана от Пикасо в кубичния му период! Доктор Енчев???

265

Анонимен

преди 2 месеца

Супер! Змиярникът ври и кипи! Кой ще победи, дами и господа, усойниците или пепелянките?

264

щом не става

преди 2 месеца

Ами щом финансов експерт като Асен Василев е казал, че Габриел НЕ СТАВА за премиер, значи наистина е така. И Габриел не трябва да бъде премиер на България. Да издигнат друга кандидатура. А най-добре според мен е академик Денков да управлява още 3-4 години до следващите редовни парламентарни избори. То е ясно на всеки, че от Денков по-добър български премиер няма да намерим.

263

мдааа

преди 2 месеца

голяма помия е в този парламент !

262

Анонимен

преди 2 месеца

До 263 Този запис е направен от Радостин Василев и го има в интернет от отдавна

261

Анонимен

преди 2 месеца

Не съм фен на Василев, може да е казал и по-големи обиди, щото това което е казал е нищо. Обаче Сачева и ГЕРБ претендират за честност, а в същото време тайно записват коалиционият си партньор. Колко още записи на политици притежава ГЕРБ? Трябва да одбележим, че записите може да бъдат маниполирани и аз абсолютно сигурен, че ако потрябва ГЕРБ ще извърши маниполация.

260

Аз

преди 2 месеца

Опаш е много неприятен.

259

Анонимен

преди 2 месеца

Аз си купих кола миналата седмица, имам няколко апартамента и не работя от както избрахте чалгарина Слави защото държавата съм я издържал 20 години. Вие бачкайте защото сте балами, а аз само гледам и правя пуканки а ППДБ са по-зле дори от Слави.

258

Деницоклатец

преди 2 месеца

Неуважаеми пуйки от медиите!Не я канете тая бухнала от самодоволство дунда.Само ви умирисва студията ,а и ефира.То не,че има много умни в тая тоталитарна зарзаватчийница Грооооб.Ама СЕМ трябва да вземат решение талавизиити да не я показват или в студиото да е увита с черга.Бог я е наказал и вместо да отиде в манастир,тя се реди отпред на сергията да плаши человеците.

257

срамота

преди 2 месеца

От снимката ни гледа едно третополово чудовище.Ужас.Дъщерята на даскала от милиционерското училище в Симеоново просто плаши с грозотията и с глупостта си.Добре угоената слоница Деница наричаше герберастите разбойници , а партията им мафия.Сега слоницата е лидер на мафиотската банда ГЕП и ръси милиционерски мозък от екрана на платените телевизии.

256

Анонимен

преди 2 месеца

Асен Василев ходил за инструктаж и пътьом се отбил да види Статуята на Свободата. Вдигнал глава и почнал да я гледа изучаващо. Гледал гледал. Статуята първа не издържала и мигнала.

255

Анонимен

преди 2 месеца

Сачева-вашият лидер го е страх от американците да не попадне в списъка Магнитски, затова и не състави правителство с БСП и ДПС.И доброволно даде властта на ППДБ.И вие вместо да му държите сметка защо победилата партия в изборите доброволно дава властта на втората, мълчите и си трайкате.

254

Анонимен

преди 2 месеца

В една редица :Антон Тодоров ,автора на "Шайка" ,Деница Юница , Яни Янев и Киро Простото.

253

обективен

преди 2 месеца

Дебелата ялова крава Деница цвилеше че ГЕРБ са мафия , а сега милиционерската щерка целува краката на Тиквата!Долно и противно същество!

252

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не се е променило от хиляди години! Сядам на метлата. Включвам пръцпръцпръднята и започвам да обикалям земята. Метлата с крила ме носи до небесата. Гледам долу, а там човеците се чудят и те как да хвръкнат горе, като мен! Та човеци, хващайте метлата, почистете земята, ще настане слънчев ден и ще хвъркнете с метлата като мен! Днес е комунизъм в пълен екстаз и всички играеме чалга с вас! Чалгата днес света владей, и който не знае, как да си врътка трътката на тротинетката, зле живей!

251

T

преди 2 месеца

Рядко противно същество

250

Уж

преди 2 месеца

Уж пазарът регулира цената към по-ниска, а предварително ни плашат с 20% отгоре, но после ще има още 20% необявено увеличение. Те това е есът.

249

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов пусна ченгеджийницата... Не е ли Сачева за разследване?

248

Случаен минувач

преди 2 месеца

И защо досега не го е публикувала?