43

Анонимен

преди 2 месеца

Либерализацията на пазара на тока за битови потребители беше подписана през 2019 г. от Правителството на Бойко Борисов и в частност от счетоводителката Теменужка, сложена за енергиен министър. Чрез приятелката й Гинкна Върбакова, Бойко Борисов се опита да придобие ЧЕЗ, но за радост не успя.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До НАЙ-сетне! 39..Oфицера Пригожин ли се казваше?

41

долу ес

преди 2 месеца

въпросният закон не е Божия заповед, от хора е гласуван.... щом гласуват нещо, което създава проблеми и бедност в обществото, ами да им създадем и ние проблеми НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за тези, които работят срещу вас! но материал е мазохист и затова никаква милост за българите, бой докато му дойде акъла

40

ПУТИН Е ВИНОВЕН

преди 2 месеца

ЗАРАДИ ВОЙНАТА ВСИЧКИ ПАРИ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ СЕ ХАРЧАТ ЗА БОМБИ И ОРЪЖИЕ.... ВСИЧКИ ХОЕА ПО СВЕТА ГЛАДУВАТ ЗАРАДИ ОЛИГАРХА ОТ КРЕМЪЛ...

39

Най-сетне!

преди 2 месеца

Днес се явих на военна комисия, тъй като бях получил писмо да се явя. Офицера ми заяви, че е много възможно изпращането ми на фронта в Украйна, от което останах приятно изненадан, защото някой трябва да отблъсне руската инвазия! Да се радваме, че тази чест се пада и на нас българите! Слова на Украйна!

38

Анонимен

преди 2 месеца

Надценката на краен снабдител на енергия трябва да бъде не повече от 3% тъй като услугата е само виртуална.

37

Колко

преди 2 месеца

Сте дооооолниии! Реформа, за да си натъпчете швейцарските сметки, а милионите да го хухат! Съдбата на чаушеску за вас! Амин!

36

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Жа станем пак кът дискотека,както си беше по Бай Тошово време.

35

мдаа

преди 2 месеца

Поговорката -" Вода гази, жаден ходи", много приляга на всичко, което се прави в България. Аборигени, сър!

34

НеРазбрал

преди 2 месеца

Подготовка за секс без вазелин , отново. Ще има сътресения, до когато тези 240 търтея са още там.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е да приключи недоразумението наречено енергийна борса! Премахване на посредниците и край. Не може да има различни доставчици на енергия при положение че инфраструктурата е една на навсякъде и изградена от държавата и то по времето на комунизма през 1989г. Национализира се всичко и националната компания става единствен доставчик в страната. Който иска да продава ток, ще го продава на държавната компания. Тя от своя страна ще решава какво да прави с този ток.

32

Artemisia

преди 2 месеца

Абе г-н пишман анализатор,ние ПРОИЗВЕЖДАМЕ повече,отколкото потребяваме. Ако има дефицит, това не е политическа грешка, а умишлен акт на дестабилизация, диверсия и национално предателство,за което се предвижда доживотен затвор. Каква либерализация на сектор от значение за националния суверенитет? Оп, ние нямаме такъв отдавна,нали?

31

Тоя верно ли

преди 2 месеца

така наглее?! Проронвам сълза за милионерите-собственици, които няма да могат да функционират при нашите условия. А този, който допусна приватизирането на електрическа мрежа трябва да бъде нахранен със шкембе чорба от собствения му стомах.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Боко го е хванало яко шубето, отново плаши, че без него България няма да съществува, само че греда този път, знаем му репертоара :)))

29

До 18

преди 2 месеца

Абсолютно съм за, и подкрепям пълна национализация на всички стратегически активи от които зависи националната сигурност на държавата! Не може някакви частници да разиграват цялата държава и да правят каквото си искат. Затова предлагам създаване на нова национална енергийна компания която да е народна собственост. Всеки един българин да притежава дял акции в тази държавна компания и всеки месец да има публичен отчет пред гражданите. Приходи, разходи, инвестиции, печалба. Да се знае.

28

Хмм...

преди 2 месеца

Абе до кога ще ги пускат такива платени само да плашат народа? Защо не излезе един поне дето да защити интереса на потребителя и да каже, ако сте изрядни в сметките, но ви спрат тока, следва да поискате обезщетение там и там, защото никое дружество няма право да ви наказва след като сте изрядни в плащането!

27

ИВАН

преди 2 месеца

ПОСЛЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВИНЕТУ И ЩЕ КАЖЕ СПОКОЙНО, АЗ ЩЕ ОПРАВЯ НЕЩАТА

26

Анонимен

преди 2 месеца

Василев каза че инфлацията е паднала. Но тока явно не е включен,

25

Ко плаши тоз?

преди 2 месеца

Ако след 1 юли, повече от 3% от народа в БГ е без ток при платени всички сметки, ще останеме и без правителство, разбираш ли го това тва, бре, мис-кин?!

24

Мунчо

преди 2 месеца

До рендетУВсъщност либерализиранерто на енергетиката е прието преди повече от 10 години от Баце.