86

Анонимен

преди 2 месеца

Публиката най-после да проумее кой е добрия и кой лошия. Същото е за журналистите. Лайтмотивът "всички са маскари" е контрапродуктивен за обществото.

85

Възмутен

преди 2 месеца

Пеевски да престане с лъжливите си безмислени обвинения и да си сидне на големия г.з!

84

Анонимен

преди 2 месеца

"Христо, седни си на столчето" от устата на Пеевски си е просто покана за мазно кафе.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Умните хора знаят че ние с Борисов лъжем здраво. Но умните в България са малко. Простите са много повече и ще си продължим с него да си ви управляваме както си искаме.

82

Хахаха

преди 2 месеца

По-вероятно е Шефът на Пеевски да не иска нови избори, защото идват милиарди в енергетиката...

81

Г557дт

преди 2 месеца

Хписто Иванов няма никаква изгода от предсрочни избори! Никой няма изгода от тях освен Възраждане и ИТН!

80

Реалист

преди 2 месеца

Тези компрометирани лица Шиши и Боко трябва да напуснат българската политика, в която са срам за Бъргария такива да присъстват изопщо!

79

Мнение

преди 2 месеца

Този корпулентния не спря да лъже и да обвинява друг в това, което самия той е виновен. Иманно корпулентния иска да овладее властта в полза на съмнително забогатялия Сокол.

78

Барса гейт

преди 2 месеца

Проблема започва от туриста на Парк Росенец и държавният ни резерв успял да построи Сарай там и да го узакони даже,умело заиграващ се с етно картата в остатъците от държавата ни,самообявил се за Порционораздавач,премине се през двамата му еничари Барселон Борисов и Магнит-Пеевски.Всичко това трябва да се заличи и тогава да се гради.Жалко е да се виждат престъпници с държавна власт които подменят Прокурори,заплашват Президенти,създават Ноариуси

77

Анонимен

преди 2 месеца

Защо пък Христо Иванов ще иска нови избори, при условие, че за всички е ясно, че резултатът за ДБ ще е по-зле от предишните?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя докога ще го гледаме на първа линия и в едър план?Коледата е още далече.

75

Я, па Я

преди 2 месеца

Да обясня с думи прости какво ни се случва. Та, така... Децата и внуците на БКП са се хванали за гушите кой да стриже стадото през следващия сезон. Нищо повече от това. От 80 г. ни управлява една комунистическа проруска каста. Няма да ни оставят намира докато не ги избесим всичките. Трябва да се забрани хора участвали в политиката и управлението на БГ през последните 80 г. те, децата и внуците им да нямат право да се занимават с политика, държавните и общинските органи и националната сигурност.

74

Анонимен

преди 2 месеца

А така, и сега на нови избори да не забравите :още в 7:00 да сте пред урните, да не ви изпревари някой. Хак да ви е, заслужавате си тези клоуни.

73

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Последното което иска Христо Иванов са нови избори.Най много им давам 4% и те го знаят много добре. А Пеевски с това си изказване в момента се опитва малко да позакърпи разбития им имидж.

72

ze nigmar

преди 2 месеца

Филип македонеца е сериозен потенциал:))) сигурно и майню ще се включи...:)))

71

Стилиян

преди 2 месеца

Извинявай другарче, повече няма да правя така. Срам ме е че съм българин, срам ме е че и децата ми са българи. Велик народ с велика история превърнат в сбирщина без души озверели зависливи алчни. Политическата класа е точно отражение на обществото ни. Нямаме право да се сърдим на никой освен на себе си

70

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не се чува какво говори,той е еманация на олигарх, овладял е цялата съдебна система и тя работи за мафията ГЕРБ-ДПС и не искат така да остане. Хора мислете!

69

Анонимен

преди 2 месеца

мафията иска да управлява пълноценно, дългогодишно поставяните калинки по администрации и общини, бокоратура и т.н са им гарант за победа

68

Анонимен

преди 2 месеца

всъщност герп и дъпъсъ искат избори, но да изкарат ПП-ДБ виновни за това като не си спазиха договорката, ротацията да е само на премиерите, все пак далавераджиите(герп-дпс) си гласуваха машините да са едни супер скъпи принтери, а те да си менкат чувалите с хартии и да печелят, а народа дас е чуди кой е гласувал за тези обирджии

67

Марин

преди 2 месеца

Христо Иванов иска власт и пари за себе си. Само това го вълнува.