15

Анонимен

преди 2 месеца

Защо заменят със звездички личното име на съдия Куцкова ???

14

Незабравено

преди 2 месеца

Този помилва Цветелин Кънчев и в замяна на това ромската общност подкрепи с гласовете си него и Първанов. Въпреки това, те взха преднина пред Петър Стоянов и *** Куцкова само с 8 000 гласа. Н. Куцкова (предложена като вице на Петър Стоянов) е съдията, която се осмели да осъди Цветелин Кънчев въпреки заплахите, които в подобни случаи сипе индийската общност. Седефчов от Сирищник не се посвени да стане президент въз основа на такава сделка. Марин беше извършителят, той помилва Цв. Кънчев.

13

Бгг

преди 2 месеца

Част от националните предатели управлявали и докарали страната до сегашното и положение. И този ми ти генерал унищожаваше БА и държава от високите постове които заемаше. Ракетите СС 23 . Бог да му пости, защото аз няма да му простя.

12

Геле

преди 2 месеца

Генерал!!

11

Анонимен

преди 2 месеца

В крайна сметка, разведе ли се със жена си Станка? Нали точно преди изтичането на втория му мандат, вече на 69 г., беше започнал развод заради секретарката си Светла? Тогава някои медии коментираха, че на "Позитано" 20 дори било имало "драматична ситуация" заради връзката на генерала със секретарката и най-вече затова, че двамата не криели тази връзка, а я демонстрирали. Все пак, Бог да го прости. И да го вразуми през следващия си живот да не става вице на странни хора от Сирищник.

10

Майора

преди 2 месеца

Заинформация на анонимниците , той беше единственият който се обяви срещу унищожаването на ракетитеСС и понеже нямахме право на протести , пушихме цигари пред кметствата! Вечна му памет!

9

Анонимен

преди 2 месеца

До И путиняците Дано го последва и Архара, после Рундьо и Цола Вицето

8

Анонимен

преди 2 месеца

Баща му ли е бил партизанин или дядо му?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Беше истински болшевик, направо сталинист!

6

Антикомунист

преди 2 месеца

И този от нищо правене, вземаше много пари и сигурно и голяма пенсия ,ама сега няма да му трябват!!!

5

наблюдател

преди 2 месеца

Бог да го прости. Въпреки, че комунистите и ДС агентите, като него, не вярват в Господ Бог, и рушаха църкви и храмове.Въпреки всичко: Лека му пръст и сила на роднините му.

4

И путиняците

преди 2 месеца

нЕ Са вечни

3

Анонимен

преди 2 месеца

Не е важен размерът на пенсията,а колко дълго ще я получаваш.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Бог да го прости! Онзи ден симислех за него. Обвинявах го, че помилвал мнгоо хора, но честно казано, повечето от тях си заслужаваха свободата.

1

Алекс

преди 2 месеца

Един достоен български генерал.Да почива в мир.