254

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Всеки ще си получи швейцарска минимална работна заплата, швейцарска минимална пенсия, безусловния базов доход, острова, самолета, тридневна или четиридневна работна седмица и всичко останало, а зеленчуците, и олигарсите на кариерита, но преди това ще връщат всичко, което са взели от народа:))))

253

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Тъкмо след изборите зеленчуците ще се сринат на 40 депутата и влизат в кариерите да трошат камъни, а партията на безпартийните се създава, и всеки, ще получи, това което получиха, и те:))))

252

Лоеста Свинчуга

преди 3 месеца

А Магнитски де... А Магнитски :)

251

Анонимен

преди 3 месеца

До Алекс Измъкват се от уговорката ГЕПП. От ясно по-ясно е!

250

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е че утре ще излезе Божеството и ще реши всички проблеми и правителство ще има.Всички депутати от Народното събрание ще продължат да си взимат заплатите още 3 години. Да не се притесняват.

249

Алекс

преди 3 месеца

Шарлатаните се доказват като такива.Управляваха с подкрепата на ГЕРБ и когато трябва те да подкрепят правителство с премиер от ГЕРБ,мазно се извъртат.Гелосаният и глуповато нахилен измамник забрави какво е договорил миналото лято.

248

Анонимен

преди 3 месеца

Ура, Държавния съвет (сглобката) отпадна.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно. Поздравления на жените за показаната твърдост при преговорите с алчните проекто комсомолци

246

Анонимен

преди 3 месеца

Това не чак толкова лошо, защото ако има предизборна кампаия ПП-тата най накрая ще извадят керливите ризи на Боко-Тиквата. А те не са малко: Турски поток, Румен Радев ( е президент благодарение на него) и колкото си искаш още. Проблемът обаче е съвсем друг. В България материалът е лош!!!

245

akudдфгх

преди 3 месеца

габриел е използвана от боко, шиши, радев, нинова, възраждане!!! само комунист от малко населено място може да си повярва че щом путин "печели" с над 80% и в България ще има нов девети септември :) :) :) :) :)

244

Анонимен

преди 3 месеца

258 Много ясно, че основната цел са регулаторите, службите и съдебната с-***. Там мандатите отиват с години. Министрите идват и си отиват. Но регулаторите не. Гербавите колкото и да разиграват цирк, ще клекнат накрая. Иначе бокича току виж се озовал в някой испански затвор.

243

Щирлиц

преди 3 месеца

Вървите към ада.Амин.

242

akudф

преди 3 месеца

само комунист от малко населено място може да си повярва че щом путин "печели" с над 80% и в България ще има нов девети септември :) :) :)

241

Бойка калдаръм кадън

преди 3 месеца

Преговорите ще се провалят до момента в който Асен Василев не кандардиса и не прати любовника си Спецове да направи Бойка калдаръм кадъна щастлива ханъма както я правят в харема на Ердоган. Само начесана Бойка калдаръм кадъна ще се съгласи на всичко.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Честито на всички българи.Разглобката се избуши.

239

Анонимен

преди 3 месеца

А Мария Гаргамел какво ще работи?

238

Анонимен

преди 3 месеца

Поредният цирк на ББ: уж се прекратяват преговорите, но има нова отсрочка за тяхното подновяване : утре 12:00. Ристо Иванов и Про100 Киро това чакат, за да започнат ново разиграване на картите, особено Хр.И. Ясно е защо ББ не включи е преговорния екип Биков,Д.Добрев,Т.Дончев - те нямаше да позволят на петимата от ПП- ДБ да си разиграват коня. А Б.Борисов иска той отново да е шефа зад паравана на тези преговори. Но го отнася ГЕРБ Нищо чудно утре да се разиграва поредното действие на този цирк.

237

Анонимен

преди 3 месеца

За пп/дб най- важни са регулатори, съдебната система, службите. Това се целят да овладеят, с цената на всичко, с което всичко е в ръчичките им. Това е главната реформа за тях, нещо като червена революция. Всичко върви по сценарий, по онзи списък. Тия шарлатани мислят само за повече власт, без да са я заслужили и използват ГЕРБ като параван. Сачева добре го каза, че повече няма да са гумен печат.

236

Тагаренко, Тагаренко

преди 3 месеца

Тагаренко, Мая!

235

Анонимен

преди 3 месеца

Вървим към ядрена война,а Кодупът ни занимава с менДзисите си.