51

АЗ

преди 2 месеца

Тито ги мразеше тия , и те го мразеха !! Югославия беше супер , защото Тито държеше руснаците надалеч !!!

50

Куку

преди 2 месеца

Ако се върне Тито ще изгони тази кагебейска банда отвъд Дунав!

49

Сата НАТО

преди 2 месеца

БПЦ не призна автокефалията на Македонската ПЦ -----///----- Не само. Когато Македонската ПЦ помоли БПЦ да я представлява като църква-майка, същия този Неофит с бетеера, подучван от банкянския путинист Борисов, им отказа.

48

червен боклук

преди 2 месеца

защо му давате думата на това ченге

47

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости! Сърбите са винаги с този, който им подхвърля някой лев! По време на комунизма в Югославия лапаха тоблерони и носеха дънки, пътуваха на запад и се гавреха с руснаците, че чак мъчно да ти стане! Просто руснаците сега са зле горките и не е ясно как ще свърши авантюрата с войната!

46

Сата НАТО

преди 2 месеца

Това е изключително грозно смесване на религията с политиката и е обидно както за не-сърбите, така и за самите сърби. Някакъв ненор малник си позволява да дава оценко на цели нации.

45

И

преди 2 месеца

До Анонимен21Кои руснаци ни освободиха? Онези верните на руския император, който предците на тези убиха заедно със семейството му! Та на комунистическите *** ли трябва да бъдем благодарни?Тези които организираха народния съд и избиха елита на нацията и наредиха да се построят лагерите в които бяха избити много будни и несъгласни с режима хора!

44

Анонимен

преди 2 месеца

А ти като си такъв мъдрец, то ние откъде сме тръгнали? Пък най-ми е интересно как Аспарух с коне е преплавал Дунава. Тия коне уникални плувци. Нещо куца, ама не знам кой крак.

43

НАТО

преди 2 месеца

Сърбенцата ги излекувахме от национал-шовинизма и вазе ще излекуваме.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Айде еее . Един казва , че сме татари, друг персийци , трети тюрки , унгури , чукундури . А по гените ни от лаборатории на ЕС сме траки и средиземноморски.

41

Богомил

преди 2 месеца

До Анонимен 37. Безроднико, нищо не знаеш за историята на народа си. Аспа, испа и еспа са древни тракийски думи за кон В тях няма нищо иранско. Боспорското царство има цар Аспург, а 200 години преди Аспарух, в Тракия,в Римската империя има пълководец на име Аспар, който за малко не става и император Чети неграмотнико!

40

аааахахахааааа

преди 2 месеца

Къв патриарх е тоя КаГеБеец дето прави иширети на иранските аятоласи бе...ааахахахаа...

39

Анонимен

преди 2 месеца

БПЦ не призна автокефалията на Македонската ПЦ и Украйнската ПЦ и за благодарност сръбдкият и руският патриарси не присъстваха на погребението на Патриарх Неофит.

38

анонимен келеш

преди 2 месеца

Поп Киро КГБ на няколко водки ако го слушаш братски църкви на Руската са и тази на Хамас на Хутите и тази на Иран:):):)

37

Анонимен

преди 2 месеца

Само да доуточним, че епископ Антоний е починал на 11 март и го погребват 5 дни след това.Веднага се набива на очи, че дата на погребение е същата с тази на Патриарх Неофит, въпреки, че сърбина почина два дена по-рано. Възможно е датата да е избрана така, че сръбският и руският Патриарси да не отидат на погребение на патриарх Неофит.

36

Анонимен

преди 2 месеца

За другия не зная , но Гундяев със сигурност ще е в ада .

35

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е в сърцето ми. Също и Таджикистан. Там са наши хора. Като им видиш паметниците и си казваш това Хан Аспарух ли е? А който знае персийски да отгатне какво значи Аспрух Но не знаете, щото ля ля ля-наливат ви гола вода в главите. Не си знаете произхода и гените.

34

Анонимен

преди 2 месеца

На този патриарх повече му се отдава търговия на черно и политика отколкото с духовенство и то православие

33

Дон Кикот

преди 2 месеца

Кирил е кадировец за какво православие говори?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Патриарха Кирил е и търговец на цигари без бандерол за Русия. През ферибот Варна. Всички митничари го знаят 1999- до 2010г.