43

Хора

преди 3 месеца

Не разбрахте ли че Русия не е Израел не прави касапници на цивилни като в Газа.

42

Чудя се

преди 3 месеца

Наще фашисти няма ли да бутнат някой паметник от антифашизма , в знак на протест и солидарност с украйна

41

Анонимен

преди 3 месеца

Момчето от Белгородска област, за което писахме преди два дни, който по време на обстрел от страна на ВСУ затвори деветмесечната си сестра, и двете деца са ранени и се намират в болница в състояние на средна степен на тежест. Това съобщи в своя канал Губернаторът Вячеслав Гладков.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Приднестровието - ключът към Одеса.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Приднестровските власти се обърнаха към Русия с молба да защити републиката от Молдова. Според румънски политолог президентът на Молдова Мая Санду е одобрила атаката на Украйна срещу Приднестровието. Което по същество ще означава отваряне на още един фронт за Русия.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Информацията от Русия е, че не става дума за обикновени граждани, а за специални терористични подразделения, за извършване на нападения над Крим и приграничните области на Русия.

37

Обикновен фашизъм

преди 3 месеца

Общежитие с чужди наемници а ги представят за цивилни?!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски ли ги изби или пак беше скрил оръжия в блоковете? Злият Путин точно преди изборите се развилнял. Това ли искате да кажете? А какво казват одесити? Ние сме във война от 2014-та. Къде дремахте 10 години и нищо не написахте? Даже и думица не обелихте, а сега се разтъжили неутешимо.

35

Сложих софра

преди 3 месеца

3 кила вино и едри мезета. И заедно с колегите по-долу ще отпразнувам новината. Наздраве! Победу будет с нам!

34

Путин В.В.

преди 3 месеца

Нищо де, война е!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо няма сред жертвите жени, деца, бебета...странно.

32

Анонимен

преди 3 месеца

до 22 от 2 Колега, наздраве! Аз вече кило винце опердаших заради новината. Има 9 тежко ранени. Пиши ги значи към 30 украински фашисти хвърлили топа!

31

Когато Загърмят

преди 3 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

30

Мда

преди 3 месеца

Купих си днес бутилка сталичная като прочетох , че и американците вече са отписали бандерюгитеПия да свьршва бьрзо конфликта и да започваме да живеем нормално без непрекьснати подаяния за украйна с наши пари

29

Анонимен

преди 3 месеца

До 16. Чух че не така мислят обикновенните граждани на Одеса. Те очаквали руснаците да ги освободят.

28

Майка Русия

преди 3 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. Повече от 40 държави хвърлят ракета след ракета, танк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ла-па. Още малко и тази ла-па ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква държава Украйна няма и не може да съществува на руска земя. Бившата УССР изцяло е разположена на руска територия.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

25

Что Такой??

преди 3 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

24

Путин V Z

преди 3 месеца

Око за око