155

Още малко история

преди 2 месеца

Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на днешна "Украйна" и съседни части от днешна Русия

154

Анонимен

преди 2 месеца

155 Копейко, знам, че четенето с разбиране не ви е най-силната страна, то за това сте и копейки и чакате мутровановна да ви каже какво да мислите. Написах при ПУТАРИНКО, не в Канада. При ПУТАРИНКО ве, при пияните ***. Та дори и при техните азиатски разбирания, вие копейките, сте предатели в собствената си държава срещу която плюете постоянно.

153

РУСОФОБА

преди 2 месеца

украйна се бори за свободата и независимоста си, какво търсят руските окупатори в украйна?

152

Анонимен

преди 2 месеца

152 питай Киро канадеца кой флаг се вее в Kанада като изпълняват двата химна единият от които е God save the quuen. Такива глупости дрискаш че въобще се чудя как някой те е наел, ама явно и ппдебилите толкова си могат.

151

Малко история

преди 2 месеца

Карпатска Украйна е кратко съществувала непризната държава, провъзгласена на 15 март 1939 г. в град Хуст на територията на едноименната автономна област, влизаща тогава в състава на Втората чехословашка република. Непризнатата държава просъществува точно един ден до 16 март, когато унгарските войски навлизат в град Хуст (по други данни до 18 март, когато Унгария окупира цялата територия на Карпатска Украйна).

150

РУСОФОБА

преди 2 месеца

УКРАЙНА МАЧКА, С..КА БЛ..ДА

149

Анонимен

преди 2 месеца

147 Е, ти имаш речник като на слаб ученик и за това си копейка и те разбирам. Поне давам обоснован аргумент през цената на бензина и ние поне не веем руските знамена на националния си празник, нали копейка? Ако при путаринко някой развее на техния национален празник друг флаг дали няма да отиде в затвора или на фронта? Само дето вие и вашите родители винаги сте им били роби на морзилките и това продължава и до днес.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не реве, има си процедура с която се гаси и друга с която сбирщината кракени и азовци биват попилявани.

147

РУСОФОБА

преди 2 месеца

СЛАВА НА СМЕЛАТА УКРАИНСКА АРМИЯ СЛАВА ЗСУ СЛАВА УКРАИНИ СЛАВА,, КОПЕЙКИ ИСКАМ ДА РЕВЕТЕ

146

Анонимен

преди 2 месеца

Украйни не съществува, територията *** бившата уссср също се зарежда с руски горива.

145

РУСОФОБА

преди 2 месеца

СЛАВА УКРАИНИ

144

Анонимен

преди 2 месеца

145 ти имаш тролски опорков речник, колхозници копейки зърнари въглищари всичко това ти е спускано от едни и същи и те се знаят кои са . Дайнов и ппдб плюс нпотата, част от които са и в парламента незаконно, понеже най малко е конфликт на интереси. Те са престъпници и ти също - техният грантов наемен папагал.

143

Евроатлантик

преди 2 месеца

Скоро нищо няма да остане от блатните. Славната украинска арми им разказа играта. За 3 дни щеха да са в Киев, а? Слава кокаинi

142

Анонимен

преди 2 месеца

141 Аз опорки за разлика от вас копейките нямам. Гледам си интереса и за разлика от вас помня мизерията през соца когато бяхме под окупацията на колхозниците. Нещо вашите опорки се дънят. Нещо не ви отърва да се правят паралели с времето като бяхме под руско робство. Излиза, че някои с акъл и работа сега живеят в пъти по добре от копейките и вас това ви дразни май а? Е няма вече как като през соца всички да сме еднакво зле и вие да краднете и да викате - *** то държавно.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Руските рафинерии са безброй и са по цял свят, драслка малоуумна

140

Анонимен

преди 2 месеца

Друсалката даже не може да загрее че бензина е по лек от водата и никога не се смята в тонове.

139

Алекс

преди 2 месеца

Руските рафинерии вече са на абонамент към ВСУ.Думкат се редовно.

138

Анонимен

преди 2 месеца

139 дреме ти и още как. Нали опорките ти са да не финансираш Русия. Освен това не си мърдал от сайта, кви коли, кви бензиностанции, ква 80та година, ти не си бил роден тогава друсалка наемна.

137

Анонимен

преди 2 месеца

крайна дронове няма, това са на терористичните похвати на джонитата

136

Анонимен

преди 2 месеца

138 Кво ми дреме от къде го внасяме нали си карам колите и не ми дреме. Е не е като 86 г 1 лит да струва 90 ст при средна заплата 200 лв т.е да можем да купим малко на 200 л с една заплата. Сега средната заплата за София гони 3000 лв вие копейки сметнете колко може да се купи сега някъде към тон излиза а?