140

до 140

преди 3 месеца

Абе научи се правилно да излагаш тезата си и да съставяш граматически правилно всяко изречение, не забравяй и за препинателните знаци, бе, или///тератче! Ако си прочетеш поста, сам няма да можеш да разбереш какво си искал да кажеш! Ба си неграмотното поколение!!!!

139

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Какво православие си "давал на сърбите и рашките" след като България 500г е била част от мюсулманска империя??

138

РУСИЯ СЕ СЪБУЖДА!

преди 3 месеца

Вече 3 -- съединения от руската Съпротива срещу диктатурата на Путин, воюват на страната на Украйна!...ВОЙНАТА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В "ОСВОБОДИТЕЛНА" ЗА РУСИЯ, ОТ РУСКИЯ ФАШИЗЪМ И БОЛШЕВИЗЪМ!!!

137

Подсказвам

преди 3 месеца

тази кокона е персона нон грата.

136

Дани до 141

преди 3 месеца

Моят фаворит е генерал Жаба

135

Istinata

преди 3 месеца

Дертовете с наследника на Неофит в сглобката обаче носят отблясъците на древногръцката трагедия. Бойко Борисов е с едни гърди напред, макар че фаворитът му Николай Пловдивски изчезна от прожекторите напоследък. Не е за подценяване и Делян Пеевски, който току-виж пробута за патриарх главния мюфтия. В ПП-ДБ положението е по-трагично. Даниел Лорер едва ли ще цака с равина на Софийската синагога, а на генерал Атанасов така му е писнало да чака голям държавен пост, че накрая може да кандиса и за патр

134

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен За Македония нямащ право да обвиняваш Русия и Сърбия са виновни. На Берлинския България беше раскасана и върната на Турция така че там е вината и оттам почва сичко. Т.е. вината е на ЕС и НАТО които сега реват крокодилски за Украйна. Западните покрайнини и тимощко подарени нна Сърбия от кого в 1919 г. Май от Франция и Англия нали.

133

Лили Петрова

преди 3 месеца

Провокация срещу кого? Срещу Русия? Я си гледай работата, нахални-е.

132

Анонимен

преди 3 месеца

Показна руско-сръбска противобългарска акция.Какво представлява за тях славянското и православно братство!?!? Жалко за руския народ.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо християнско няма при нео-либералите на "запад". Така че ако има християнско обединение то ще е срещу сатанистите от запада, включително и българските сатанисти от сглобката.

130

Време е

преди 3 месеца

Да се обеденим всички християни срещу сатаната антихрист комунист човеко-УБИЕЦ джуджето кремълско и поп КГБ.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Кога сърбите са ни обичали,та да чакаме почит и уважение от тях.А мутрофанова е такъв гьон.сурат,че нищо в нея не ме изненадва.

128

Филип Киркоров

преди 3 месеца

Аз отново съм раздвоен както в този случай така и като цяло в живота.Залитам винаги няляво,надясно,ако ме разбирате.При нас в Русия тези неща са забранени уж,ама душичката си го иска.

127

Morski

преди 3 месеца

До зайцев (нарочно с малка буква) - Ти, руски ро. бе защо пишеш в бУлгарски сайт? Научи се кога се пише чисто БЪЛГАРСКАТА буква Ъ и тогава пиши!

126

Gender_EvroAtlantic

преди 3 месеца

Кой довлече хохола и на какво основание той ще присъства след като не е поканен от Синода? Сатанистите ще използват *** на патриарх Неофит за поредната русофобска проява, което още повече ще отврати миряните.

125

тая

преди 3 месеца

неканена *** , ръси полит. пропаганда даже и на погребения.Класически ***.

124

анонимен келеш

преди 3 месеца

Руснаците никой не ги иска никъде само тук в България шепа кАпейки с 15% на избори къде казват,че те са НАРОДА са се запънали,че тук много ги искаме:):):)кАпейки къде сте тъгнали с тези 15%?:):):)

123

Анонимен

преди 3 месеца

Провокацията я извърши Путин с нападението над суверенна Украйна, изтребвайки православни братя украинци, с благословията на руския патриарх Кирил.

122

до зайцев

преди 3 месеца

Няма руснаци, защото ниой не ги иска, а и Русия не ги пска.

121

Дарк

преди 3 месеца

И от двете страни имат къса памет.От една страна се заоправдавали от Синода,че са уведомили Патриарх Кирил без да го поканят,от друга страна и посланичката се заоправдавали,че Патриарх Кирил бил на планирана среща със Сръбския.Всички забравят,че има наложена санкция от Брюксел и няма поради това как да дойде.С тази санкция го приравниха на Осама Би Ладен и нищо не съм чул от нашата Църква като позиция,тъй че лека му пръст като на всеки обикновен човек.