39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 39. Ний сме република бе кви царе те гонят ?

38

Анонимен

преди 2 месеца

От много мислене, мислите ми в тавана се блъскат и обратно се връщат. Де се е чуло, видяло в едно царство толкова много партийни комунистически царе да има и да не уважават истинският цар, че е дете на Цар Борис от III - то Царство България?

37

Р. Ралин

преди 2 месеца

До33. " И гледа и мълчи туй наивно поколение ,. .но гледа да обезпечи изгодно лично положение "

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 35. И кво е бъдищиту кат си знаял миналто ?

35

Анонимен

преди 2 месеца

На погребението стана обединението .

34

Анонимен

преди 2 месеца

До33. Разумните се интересуват. Защото , които си знае миналото си знае и бъдещето . Държава без история е нещо като Сомалия , СССР, заличени от съвременния свят

33

Анонимен

преди 2 месеца

Копита, Тропот, Прах, Звук от Меч и Змейски Плач. Това бе времето на Бой между Стихиите на Знание и Вой. Мъжът се бе превърнал на Слънчев геРОй - геРОЙ за Слава, не остявящ след себе си даже паднал в бой Забвение. АТласи Земни и неЗемни геРОично с бой влизаха със Земните Стихии. Тез АРИИ РОдени бяха от вРЕмето на Знанието ***. Да топлят, гРЕят те Земята и Истина да Сеят...

32

Анонимен

преди 2 месеца

До пенсионер 32. Кой го интересува ?

31

пенсионер

преди 2 месеца

До26. Ти каква история си чел или си пубертет. След Царство България 1944г. В България се налага от СССР, жестока насилствена колективизация , каквато няма в нито една европейска държава. По съветски образец наречена колхози или по български- ТКЗС /ТРУДОВО КООПЕРАТИВНИ ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНСТВА/ Аз съм пострадал от мръсните комунисти

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 30. То Българска православна църква не се разбра че има ти за Патриарх говориш...

29

Анонимен

преди 2 месеца

Въобще не. Дори не разбрах, че имаме патиарх. Това е истината, па ако щете.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време, во време оно. Те Човеците бяха "АЗ", БУКИ, ВЕДИ. Те бяха Божествени, като Бог, Цар, Отечество, пълни с Вяра, Надежда и Любов. Знания да носят и на Земята мъглата, тъмата с Четмо и Писмо да РАЗсейват. Те Бяха РОД от Исполини отседнали иколо ХЕМус на Балкана. Оряха, Сееха, Смееха се и си Пееха, с една дума Живот си Живееха. Балкана ехтеше от Детска Глъч, Смях и Радост им изпълваше СЪРцата. Балкана се пРЕнасели с ИСТИНА, ЧО+ВЕЧна Глъч. Семето бе узряло, готово за разсейка.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Пеел е Орфей като КАНос, Княз Царствуващ и Жрец Небесен. Той е Бил за Слава на РОД и кРЪв - И най - главното - Библия Бесика - първата библия! Създал е РОДопския Олимп. Олимпът на Певците. Създадени по негово подобие са и Седемте Олимпа. Един от тях Беше на Минос, Минотавъра. А по късно Данайците от злоба умряха и по негово подобие ОРфеизъм си написаха и на седмия Олимп със Български песни се Надбягваха. Иззеха ни Истината за Торта с която ние Българите покриваме Земята и Историята стана тяхна!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя дявол още ли диша?

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 24. Крепостен ти е мозъка

24

Анонимен

преди 2 месеца

Да разбираме, че вече сме разединени така ли ?

23

няма такива работи

преди 2 месеца

До ЕЙ ТОЯ ИНДИВИД Златото го източва ДС!Тоя никой няма да го пусне да припари до златото!Фирмата си е десарска,както над 300 извънгранични дружества,дето ДС ги лапна!Те реално управляват страната!Между другото,американските тецове са също на ДС!И повечето фотоволтаици!

22

Анонимен

преди 2 месеца

По заповед на Сталин, войските на СССР навлизат по българските земи, въвеждат законите на крепостничеството - колхозите. Създават ТКЗС. Изземват земите на Българските Ковбои - Селяните и тези които не си дават земята доброволно ги наричат "кулаци" и ги избиват в "Концлагерите", заедно с българската Аристокрация и Интелигенция. Унищожават III - то царство България. България е съществувала по време на I - во, II - ро и III - то Царство България! Българи, помнете Българската История!

21

Мда

преди 2 месеца

Да врътне една рулетка за успокоениеОт мька по дядо неофит

20

Уха

преди 2 месеца

Не кради!Не лъжи!Не пий!Сакскобурготски от коя религия е?