15

до 13

преди 3 месеца

"Юе я тупне някой.... книга за граматика , ще ти я изпратят на теб" Усещаш ли иронията, Юе?

14

Идеалист

преди 3 месеца

На Даунинг Стрийт 10 има специален държавен котарак, който е мишелов на дома на британския мин. председател и на никого не е навредил.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Котката си е добре там, ама това там , някакви си санитарни или здравни норми нямат значение. И аз съм за, да остане котката там, въпреки че знам, че не разрешено от нормативните актове, такъв ни е манталитета.

12

Инициатива

преди 3 месеца

Жорко в библиотеката, а Тиквата в затвора!

11

Анонимен

преди 3 месеца

"Утре когато котката почнае да гизгризва книгите или пък да ги оп.кава тогава?" Юе я тупне някой по дупето и повече няма да прави така, а ако се окаже, че е яло книга за граматика, ще ти я изпратят на теб.

10

Анонимен

преди 3 месеца

"Офф каква драма. Толкова бедни хора има дето трябва да избират между хляб и лекарства, за тях никой не се трогва." Е нали има дразнители като тебе, да им помагат ... о забравих - вие сте неспособни на това.

9

О ЕМ ДЖИ!!!

преди 3 месеца

"Била е извършена проверка на нормативно-административните основания за присъствието на приютеното от служителите животно в обществена институция, която е на разпореждане на община Пловдив." - ЕХЕЕ! ЕХЕЕЕ! Луди хора! ЛУДИ! За едното котенце ...

8

Анонимен

преди 3 месеца

На кой пък пречи котаракът Жорко? Тъкмо ще се грижи да няма мuшku. Голяма драма..

7

Притеснен оръфляк

преди 3 месеца

Да го махат оттам, че ще изближе книгите!

6

хахахаха

преди 3 месеца

гледайте с какво се занимава администрация , директор и подобни :) иначе заплати получават

5

Анонимен

преди 3 месеца

На много пpocт народ се даде достъп до медии и публичност и нещата станаха грозни. Ако на някой му пречи някаква котка - да не ходи в библиотеката. Служителите са решили, че искат да си гледат котка - да си я гледат. Като искат да я ваксинират, като искат да я хранят. Техен си проблем. Има си материално отговорни служители за книгите и те са тяхна отговорност. Аман от кифли дето се правят за господарки на света и претендират да се разпореждат какво да правят другите хора с техните си животи.

4

българка

преди 3 месеца

Преди време гледах филм за Третяковската галерия в Москва. Там отглеждат котки, живеят в подземията и се грижат да няма мишки, *** и други подобни вредители. Искали са да ги махнат, махнали са ги, но се оказало,че са наистина нужни и вършат работа и са ги върнали. Котка в библиотеката, при хората, ми се струва прекалено. Някой може да има алергия, разнасят болести. И наистина ми идва в повече тази истерия с горкото коте. Ами да му построят наистина една библиотека тези борци за права!

3

Йордан

преди 3 месеца

Чисто прагматично - където живеят котки, не живеят мишки. А по човешки - до сега не съм чул за случай на дете, нахапано от безпризорна котка.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Офф каква драма. Толкова бедни хора има дето трябва да избират между хляб и лекарства, за тях никой не се трогва. Тук за един бълхарник кампания все едно спасяваме нещо кой знае какво. 7 как никой от тия 10-15хил Интернет борци не отиде да го вземе вкъщи като е толкова загрижен? Утре когато котката почнае да гизгризва книгите или пък да ги оп.кава тогава? Но за тоя "борци" за правата на животните няма проблем. Те и без това не са влизали в библиотека

1

Анонимен

преди 3 месеца

Предлагам Жорко за президент 2026