100

Куку

преди 2 месеца

Най много филмов материал има за Руските подвизи в Украйна,Чечня,Сирия,Грузия,Молдова.Като започнеш от Голодомор и стегнеш до наши дни!Нацизма изглежда като духовно учение сравнение с тези варв...и от 13-14век!

99

Наблюдател

преди 2 месеца

Украинците са руските македонци.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Сутрин да се събудя и да видя тази в леглото си, скачам през прозореца.

97

Анонимен

преди 2 месеца

За 70% от населението в Украйна руският е майчин език. За такива украинци става дума. Никога не е имало нито Украйна като отделна държава, нито е имало украински народ отделен от руския, те просто са в най-добрия случай подетнос и говорят диалект на руския език.

96

Украински фашисти

преди 2 месеца

До АнонименНапротив, има достътчно филмов материал, където се вижда как банда украински националисти пребиват деца и младежи от руски произход в Одеса, как ги заплашват, как ги заливат с гориво и ги подпалват. А когато те се отиват да се спасят от Дома на профсъюзите и скачат от прозорците украинските националисти стрелят с пистолети срещу тях. Украинската полиция демонстративно не се намесва.

95

Ббб

преди 2 месеца

Нека дойдат, да се задомят тука, да вдигнат малко нивото на нацията.

94

Бандера

преди 2 месеца

Тази първо да разкаже как в училищата в Украйна индоктринират и насъскват с омраза украинските деца срещу Русия още от малки. Как им организират детски лагери, в които скандират бандеровски фашистки лозунги, как се заканват да избият всичко руско в Украйна.Ето тези неща искам да ми сподели тази посланичка!

93

Анонимен

преди 2 месеца

До 93Лори, понеже украинците много ни обичат, затова изгориха българин на площада в Одеса )))Пълна лъжа, няма такова нещо, като българин изгорял в руският културен клуб в Одеса. Освен това е и ДОКАЗАНО, че пожарат е предизвикан от агенти на КГБ,които се спасиха в Русия и Масква отказва да ги върне.

92

Анонимен

преди 2 месеца

До ЛориИ каква ти е историческата близост с украинския народ, ми е чудно след като Украйна е държава от 1991 г.?

91

Хемус

преди 2 месеца

Господине работил съм преди двадесет години с укри в рафинерии в Чехия и Германия!Не могат да се асимилират да работят с други националности!Мързеливи,заядливи,алкохолици и обичат да преджобват!Още тогава съм бил с украинки!Да красиви жени,ноняма значение с кого си ляга стига да можеш да я захранваш с мангизи!И докато бачкориш,те преджобва и скача на следващия!

90

Куку

преди 2 месеца

Няма как мои братя да са,якути,калмики,буряти,тувинци,нененци,ханти и още 140 племена!!!

89

Анонимен

преди 2 месеца

Две жени украинки работят в нашата фирма. Тихи и работливи. Много повече работа вършат от колежките им българки и взеха да ги гледат лошо, защото шефа видя че можело много повече работа да се свърши за един ден.

88

Анонимен

преди 2 месеца

До Куку Вземи ги у вас тези *** .

87

Вън

преди 2 месеца

наглите окраинци!

86

75

преди 2 месеца

Подла,хитра муцуна,както и укрофашисти,нагли и подли. Който ги подкрепя, същия фашага.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Лори, понеже украинците много ни обичат, затова изгориха българин на площада в Одеса преди години, нали кукло краварска??? Мааарш оттука маааа!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Тези плашат ли ни? Звучи като заплаха.

83

Варненец

преди 2 месеца

до Хемус, руска реч чуваш във Варна поради простатa причина че тия украинци не знаят украински на 100%, но руския да. Само пример ще ти дам...братята Кличко. Кмета на Киев Виталий Кличко не знае толкова добре украински колкото руски, поради простата причина че братята Кличко са руснаци.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Тези ХОХЛИ ако искат да се връщат да побързат, че границата бавно но сигурно се измества на запад, отдалечава се.

81

Анонимен

преди 2 месеца

74 - Ами някои затова избягаха. Тук говорят на родния си език. Руски.