349

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Щом се налага, ще пратят войски. Нато иначе за какво е?

348

Анонимен

преди 2 месеца

Този дядо с крива главица - капитан 75-ти ранг да изпрати себе си, на който фронт по света иска. Войни много. А дано, ама надали. България трябва да пази неутралитет и да не се дава трибуна на такива военнолюбци като този нафталин.

347

82-ОМБР

преди 2 месеца

Ех,колко сте за съжаление другари! Ако този мъж се бе изказъл ласкаво за кремъл,във вашите очи той би бил капитан от "голям мащаб"

346

Недоразбрал

преди 2 месеца

Българските войници влизат ли в категорията "войски на НАТО" ?

345

Му приляга

преди 2 месеца

На тоя бивш политрук,ЗКПЧ му приляга да е първи доброволец защото е специализирал военна пропаганда в Лвов по съветско време и познава терена.

344

Анонимен

преди 2 месеца

Щом този е капитан може с гумената лодка на другия кандидат за участие във войната Ицето от Да България двамцата да заминат. Като се покрият със слава, ще ги посрещнем с цветя тук.

343

Анонимен

преди 2 месеца

564 000 Украинци са загинали до тук..........

342

75

преди 2 месеца

Агресивен блок НАТО, нападна Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Сърбия, колко цветни революции направи,Слава на Русия,бой по нагли и подли укрофашисти и НАТО.

341

Костя

преди 2 месеца

Защо никой от войнолюбците и киевски трубадури не дадат личен пример и да загинат геройски на украинския фронт?

340

Анонимен

преди 2 месеца

Една ,натисната от колонизаторите , телевизия дава трибуна на дрът натовски ибрик да плямпа. Но страшното е, че вероятно вече има спусната директива да ни подготвят за пушечно месо, чрез медиите и чрез псевдоинтервюта с такива псевдоексперти.

339

Анонимен

преди 2 месеца

Не трябва да канят ненормалници по телевизиите.

338

Нищо ново

преди 2 месеца

Този дядо от запаса защо не си гледа пенсията? НАТО ще иапраща войски да воюват с Русия - хайде де. Ако Макрон или Полша искат - да изпращат. Други желаещи няма да се намерят и НАТО няма да участва. А и те, като започнат да си получават обратно ковчезите, ще се откажат.

337

Горд Българин

преди 2 месеца

Дж сата НАТО - ако се върнеш от фронта по скоро си смени мозъка.

336

тоти

преди 2 месеца

Дърти феодални старци могат да си балнуват колко щеш,никой не им иска мнение та нека си бръмчат...по ефтино излиза на рекламодателите,а и кой ги чува!1

335

Анонимен

преди 2 месеца

Къф е тоя морун ве.....

334

Сата НАТО

преди 2 месеца

Когато се върна от фронта ще си сменя пола и ще се оженя за Глиги.

333

Сата НАТО

преди 2 месеца

Аз заминавам доброволец в Украйна с цялото ни семейство.

332

Боби

преди 2 месеца

До Сата НАТО докато не изсъхне Ъкрайна(още 2 месеца) НАТО ще влезе на само леки бронетранспортери дори Брадли Затъва. Остава логистиката и реките Руските БМП/БТР плуват няма такива плуващи на запад. Освен това само на Днепър има 5-6 стратегически моста които са лакома цел за УМПК 1500кг и по-тежките УМПК 3000кг Как ще трансортира НАТО Абрамсите.

331

Бай Кор

преди 2 месеца

До Сата НАТО А ти смяташ ли, че Русия ще се отнася с натовските войски така, както към ВСУ ? Пич, те половината са си брачеди бе ! Но с НАТО не са никакви. Виж Натаняху как воюва, руини....Мислиш ли, че руските войски не го могат ? Не искат . Но НАТО е друга "супа" . Тогава ще се разбере, колко е ефективен Солнцепек-а , зареден с пълен боен комплект. Дано, не се стига до това .

330

Сата НАТО

преди 2 месеца

Днес си изгубих ченето в магазина. Някой намирал ли го е?