25

Анонимен

преди 3 месеца

Врачанин ли е, бой докато му омекне тиквата.

24

Анонимен

преди 3 месеца

ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГИ ОТГЛЕЖДА НА СНИМКИ СЛЕД КАТО БЪДАТ ПРИСПАНИ

23

Дзъ

преди 3 месеца

В някоя друга нормална държава двете кученца директно ги приспиват - без да питат собственика категорично ли иска да продължи да си ги отглежда, но тук - тва ни е последна грижа както и всичко останало ни е последна грижа

22

Бай Тошо

преди 3 месеца

Ало автора, като я писа тая статия, гледа ли новините сутринта. Става дума за едно кученце от ония рошавите

21

До 20

преди 3 месеца

Не съм виждала в Лондон хора с претенции да дърпат кучета като обезумяли. Има места, на които кучкарите могат да си развеждат кучетата, но няма да видите безумна гледка като в България, защото глобите са солени.

20

Наблюдател

преди 3 месеца

Аман от кучета и кучкари! София се превърнала в тоалетна за кучета. Никакво съобразяване с нищо. Какви хигиенни навици трябва да има човек, за да живее с изпражненията, лигите и космите на кучета!?Няма по-отвратителна гледка от напикани и ... входове на жилищни блокове, градинки и тротоари!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Във Великобритания за такова нещо кучетата може и да не ги "приспят", но със сигурност ще му ги вземат, и ще отнесе минимум 10 хиляди паунда глоба, а щом е мъртво кучето може и затвор. Недай си боже само да ухапят човек (без да доведе до смърт) затвора му е сигурен, а кучетата се умъртвяват. По този начин контролират агресивността в гените на кучетата и е изключително рядко да срещнеш агресивно такова по улиците.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте целият репортаж по Нова. Немската овчарка е била нон стоп пусната и накрая са се разбрали да му даде 250 лв за нова немска овчарка. Много шум за 250 лв. И другия човек има видеозаписи. Бедна държава братче , запълват си новините с битови инциденти за 250 лв.

17

Христо лодкаря

преди 3 месеца

Искам да съм питбул.Но си оставам посолствен лакей.

16

трънчо

преди 3 месеца

Парченце от най-евтината шунка ,топи се в антифриз ,защото няма никаква миризма от него и проблема е решен .Не може питбули просто ей така да се отглеждат .Ама било кротко ,ама не хапело .То, кучето си чака неговия момент да дойде ,може и пет години да минат ,ама ще направи белята.За това антифриз и проблема е решен.

15

Анонимен

преди 3 месеца

питбулите са от ГЕРБ и лично обучени като мутри от капо де тути капи Б.Б.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Има няколко породи кучета, които трябва да се забранят за отглеждане със закон, защото са опасни.....

13

Мда

преди 3 месеца

Има видео доказателства, кво е казал собственика-ур0д няма значение. Приспиване на мастиите и тлъста глоба за човешкия ***. Но не и в "държава" като нашата.

12

Анонимен

преди 3 месеца

И собственика на питбулите е виновен , ама другия да вземе да си направи оградата. Тия питбули да не са прелетели? При мен нон-стоп има всякакви пуснати кучета , взимаш мерки и си пазиш кучетата и собствеността , а не да хленчиш по новините като активист-*** на ППДБ!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Обучени да убиват!

10

Селянин

преди 3 месеца

Тоя е някакво гражданче, аз няма се лигавя с медии и да рева "някой да направи нещо".

9

Анонимен

преди 3 месеца

Собственика да си ги вземе в затвора, където трябва да отиде за това деяние.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ограда има ли? Може чакал и мечка да влезне и да я разкъса. Тогава няма да има новина. Хората по-долу пак нещо са на тема животни и хора. Значи , ако трябва да избирам да спася от пропастта кучето ми или вашето дете - избирам кучето ми разбира се! Нито ви познавам , нито ми дреме за вас, а кучето ми е другар цял живот.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Собственика накажете ,ама така, че наистина да го заболи. Кучетата, освен това което си носят генно като порода кой знае колко бой са понесли да се озлобят до такава степен.

6

От хората

преди 3 месеца

Ами като са влезли в двора ти,без тях.Но,те не са виновни,а съседа,който ги е пуснал.