10

Пешо

преди 2 месеца

Войната е за простолюдието. От 10 000години едни хора са осъзнали, че всички са горе долу с равни възможности и единствения начин за нещо повече са робите. И от тогава е едно и също упражнението. Главатарите са готови да жертват простолюдието, за да осигурят охолно и щастливо бъдеще за потомството. А бедните? Да го духаатт бедните! Промиите им мозъците с простотии и на фронта за пушечно месо.

9

до 11

преди 2 месеца

Това се говори от 80 години за твое съжаление няма да е скоро.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Първата стъпка е признаването на наличието на проблем (каза си, че има нещо сбъркано в тях). Сега втората стъпка е да спрат да финансират укрорейха.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Знайм знайм че има нещо дълбоко сбъркано във вас...

6

wallstreet

преди 2 месеца

Путин ще си плати до последния цент,този път не е като през втората световна война когато богатите съюзници сащ плащаха и великобритания, сега съюзници няма освен хусите, хамас и северно корейския диктатор първия човек стъпил на слънцето по технологии,а народа му още не знае какво значи интернет,китай бегаха от играта защото мислят за бизнес развитие и просперитет на народа войната не е просперитет,а затъване израел отупаха 20% от икономикото си досега трябват кинти много при това всичко ескъпо

5

Чудо

преди 2 месеца

Как няма нищо за Руската агресия и Путин който яде деца?!

4

маалатъ

преди 2 месеца

Уви...!!! Двигателят човешкия на прогрес винаги е била... войната, лелчеее..., колкото и цинично да звучи!!!! Тъй, че вземи прочети малко книжки да съ образоваш!!!!

3

Анонимен

преди 2 месеца

На фронта са само немитите евроатланти и то само мислено, защото като дойде реалната война, те първи ще избягат на някой остров.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тая па пр......дла.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ох и тая се изкара върла боркиня срещу Путин. И чистачките в Холивуд са размахали метлите героично.