127

Конан Варварина

преди 2 месеца

Ричард Варварина, с автомати нещеш, а с мечове и саби ако са?

126

Един от спецчастите

преди 2 месеца

Обясняваше ,че както е натруфен със всякакво снаражение най важното е да не допуснеш човек близо до тебе че ще те опатка със твоето оръжие или е поне възможно ! Тоест на война си снаражен и оръжието се използва тука си във талпата , знам че няма кой да ги нападне и всичко е маскаради ама и старите чифтета гърмят сами на хиляда години !

125

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 месеца

КАКВО ВИ ПРЕЧАТ МИГРАНТИТЕ ПОНЕ ВИ ПОКАЗВАТ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА АКО НЕ ЗНАЕТЕ ВСЕ ПАК.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Депортирайте всички нелегални мигранти, стига сте приспивали обществото с показни полицейски акции! Тези не са влезли законно и не пребивават законно в страната!

123

Анонимен

преди 2 месеца

нстрация ! От двама човека по тренирани да се види за колко секунди ще бъде обезоръжен патрула ,както си се разхожда и въобще не очаква нищо и зяпат хубавелките . ако полицайте са цивилни по двама трима те ще могат да те сбарат и няма да мръднеш ,всичко е във бързината и изненадата Ние си натресахме всякакви мигранти сега пък нас ще ни пазят ,натресоха ни ги да ни пазят ?

122

Анонимен

преди 2 месеца

Проблемът не се решава полицаи с автомати, а с депортиране на проблема.

121

ТУКА НЯКОЙ

преди 2 месеца

ДОСТА ГИ Е СТРАХ ДА НЕ ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ, МАЙ ДОСТА НАРОДНА ПАРА СА ЗАГРАБИЛИ.

120

158

преди 2 месеца

Абе на тоя докога ще му слушаме глупостите.. По всичко е компетентен - ваксини, охрана.. Нормално било това? Да те пребиват по улицата? Не искаме никакви мигранти, не ни интересува шенген и менген.. Значи гръмне ли някоя бомба, глави ще падат..

119

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя кога ще се изкъпе най после.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Ами то вече наистина по добре да дойдат руснаците с танковете . Като видях после пак руснаците как постоиха наново целия град Мариопул и ми падна шапката , по красиво е от западен град .

117

Анонимен

преди 2 месеца

Ами не, туристите не се притесняват от полицаи с автомати. В доста туристически държави това е нормално. Виж от цените и обслужването, което предлагате, всички се притесняваме

116

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен117_абе спорно е, май салатите са по-скъпи

115

Анонимен

преди 2 месеца

чак с автомати не е необходимо, но си трябват повече полицаи пеша по центъра, стига кибичили с тестовете по улиците да изземват колите на хора употребили капки за нос

114

Анонимен

преди 2 месеца

Една салата струва колкото една пържола ! Нормални ли сте ?

113

ЗА ПОЛИЦАИ НЕ ЗНАМ

преди 2 месеца

АМА СКОРО РУСНАЦИТЕ МОЖЕ ДА ПАТРОЛИРАТ В ЦЕНТЪРА С ТАНКОВЕ

112

Анонимен

преди 2 месеца

Що бе , мигрантите не идват ли да вечерят при теб ? Много скоро като си изгоните нормалните клиенти , ще правите дюнери по вкуса на мигрантите .

111

e

преди 2 месеца

Ако нападнат жена ти или дъщеря ти /не знам какви деца имаш/ ще поискаш и танкове..

110

Анонимен

преди 2 месеца

Те новите нашественици не нападат алибери, защото сте от едно ко тило, а най- ми вече майнолльо нападат беззащитни момичета и жени, бели млади момчета. И автоматите са да може белия полицай сам да се опълчи на пълчищатаа поллу човеци дето са ни надошли и всеки ден нови, доказано неасимилируеми и криминални. На нас са ни свидни нашите млади бели момичета и момчета и ще ни липсва дори едно да стане курбанн на тези прима ти. На теб не ти липсват нашите, а свои имаш с лопати да ги риннеш все нагли.

109

Филмаджии

преди 2 месеца

Като ги носят тези автомати могат ли да стрелят във центъра на града ?

108

баба мара

преди 2 месеца

кои те пита какво искаш до кога ще ни показвате това искам полиция