25

хм

преди 2 месеца

Сега цяла седмица ни убеждават, какво точно е искал да каже папата, а той каквото иска да каже, го каза и всеки го разбра.

24

L.

преди 2 месеца

А, не може! Сега осем години е ред на Русия.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Още един педиатър в расо...

22

Анонимен

преди 2 месеца

Той папата си го каза, ама въри сега да обясняваш, че нямаш сестра(малолетно момче)

21

Анонимен

преди 2 месеца

И тоя е получил по мейла снимките си с млад енориаш в леглото, от подател държавата САЩ

20

Анонимен

преди 2 месеца

Смяната на позицията е заради компромати с педофилия най вероятно

19

Анонимен

преди 2 месеца

Пан Президентът на Бандерия може да бъде обявен официално за Диктатор, когато изтече срокът на мандатът Му, а Той отмени изборите за Президент.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро говорих с комшия, работещ дълго време в Германия. На въпроса как е в Германия, отговора беше, Германия не е това което беше, нещата не вървят на добре. Спад в икономиката, криза в политиката, затвориха заводи и там криза с работната ръка, заплатите отиват за ежедневни нужди, хората го усещат, но си мълчат. Шолц е пътник. Народът масово подкрепя Русия и Путин. Искат да им пуснат Северен Поток 2 и да им се задвижи икономиката наново.

17

Европейците им хлопа

преди 2 месеца

Най-често споменаваните от европейските граждани причини да им се разхлопа дъската са притесненията, свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето.Тук си струва да припомним, че именно Европа, подбудена от САЩ, инициира икономическия развод с Русия, в продължение на 10 години активно участва в превръщането на Украйна в неонацистка антируска държава, и към момента продължава да я снабдява с оръжие.

16

Когато загърмят

преди 2 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ами той папата се изказа и който разбрал, разбрал

14

Попитах папата

преди 2 месеца

Казах му. Хей, Франциск, кой ще я спечели тая война! А той отвърна: Истинският папа не съм аз. Истинският е в Кремъл и се нарича Владимир. Влдетелят на света.

13

Ай сега

преди 2 месеца

Руснаците да спрат огъня, за да могат и украинците да си пострелят безнаказано, като преди 22-ра година.

12

абе

преди 2 месеца

Много добре си го каза Попът. Разбираемо и по човешки. Този сега какво се напъва да обяснява за дървеното желязо?

11

А

преди 2 месеца

Еврейската агресия в Газа видяха ли я или не?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Най важното условие е да се включат в концтитуцията на украйна руснаците като държавотворен народ ,както ние искаме от македония

9

Питах гледачка

преди 2 месеца

Заклет Евроатлантик съм! Моля се и се кръстя всеки ден пред портрета на Байдън. Онзи ден бях на гледачка и я питах Коя е нашата майка?, тя без да се замисли ми отговори. Вашата истинска майка е Русия. Майка Русия!

8

ъ

преди 2 месеца

Тези почнаха като Байдън и Блинкен. Но няма значение, то вече целият западен елит страда от някаква форма на шизофрения. Примерите са безброй и всекидневно има нови.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Чакам коментара на Маша Захарова и Песков, разбира се!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Циливилизованти свободни и независми ценностноизповядващи иврупейци съвсем фтасаха - изтъпанчи се един избъбра нещо и после целата иврупейска общност започва да бърбори че нещо друго е искал да каже и совите не са това което са.