188

Чух, че

преди 2 месеца

Някакви Патриоти и екипажите им литнали край Покровск. Случайно да знаете нещо, че не го намирам в новините? Сигурно е пак банална руска пропаганда.

187

Браво!!!

преди 2 месеца

Много правилно!!!Никакви пари и оръжие на наглият и крадлив на-ркоман!!! Парите ги краде ,а оръжието го продава по Африка.Крайно време е някой да го отстреля!

186

любовь советская

преди 2 месеца

Ах как влюбено се гледат тези гълъбчета. Пребоядисаният унгарски пророк му се привиждат победи. щото няма да преживее загубата на съветския си другар.

185

Анонимен

преди 2 месеца

"И накрая - вместо всички да сме богати, ще сме всички бедни."Защото има много хора, на които липсва достатъчно интелигeнтност, за да го осъзнаят. За сметка на това смятат, че от всичко разбират. Лесно се познават дори и по правописа само.Затова и горното е следствие от друго: Вместо всички да станем умни, всички ще станем *** (и този процес върви с пълна пара в момента).Се ла ви...

184

Анонимен

преди 2 месеца

И двамата за нищо не стават. Орбан докара Унгария до сериозна криза, качеството на живота е паднало 5 пъти по негово време. Тръмп беше президент, за 5г нищо. Съсипа машиностроене, леярни, внос износ. Не стават.

183

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Те двамата кои бяха? А сетих се. Харесах им изпълнението във Фред Флинстоун филма.

182

Анонимен

преди 2 месеца

Именно затова Тръмп няма как да бъде избран! Украйна трябва да победи, а бялото знаме ще го развее агресорът Русия. Така би било справедливо.

181

Хи хи

преди 2 месеца

Правилно, на укрите не трябва да се дава и цент, толкоз пари им дадохме, и всичко опукаха ! Резултат-никакъв !

180

Бай-бай

преди 2 месеца

Значи за нас в България избирането на Тръмп ще е зле - ако той не дава пари, ще трябва ние да ги даваме. Плюс нестабилност, нова желязна завеса, по-труден бизнес (той вече е по-труден), и едни 2-3 милиарда (2-3% от БВП) на година вместо за пенсии, болници и заплати, ще ги даваме за оръжие. Не че ги имаме. А от доставките на оръжие ще се краде повече, отколкото от магистралите. И накрая - вместо всички богати, ще сме всички бедни. И ако си мисли някой, че сега сме бедни, да си припомни 1996г.

179

Анонимен

преди 2 месеца

И ще Бъде ИЗБРАН Тръмп!!-:))Никой нормален човек,Не желае Войни!

178

ФАК ТРЪМП

преди 2 месеца

ФАК ОРБАН

177

наблюдател

преди 2 месеца

На Тръмп ще му трябват пари за да отбранява САЩ от Русия.За останалото се досещате.

176

запознат

преди 2 месеца

Най-трагично е положението на видните политически личности в различни държави, кукли на конци с кукловод САЩ. Никой не може да очаква, най-малко САЩ да не продължи политиката в служба на неговите национални интереси. Куклите са в ужас как при новия американски президент трябва да променят танца под новата музика, която ще им засвирят. За обществато ще бъде много интересно, забавно и комично.

175

моето мнение

преди 2 месеца

Какъвто и да е Тръмп, той е ПРАГМАТИК! Такъв човек, който е прогресирал благодарение на личните си способности, далеч се различава от хората в политиката, които имат ПАРАЗИТЕН манталитет и способности на НЕКАДЪРНИК и НАГАЖДАЧ!

174

според мен

преди 2 месеца

Евроджендърите ги е хванало шубето, че цар Тръмп идва на власт в САЩ и ще им спре безплатното папо!

173

едно ангелче ми каза

преди 2 месеца

Тръмп знае цената на парата и затова няма да е раздава на просяци!

172

анонимен

преди 2 месеца

Витя Орбан е едновремено преродена баба Ванга, Нострадамус и Джуна. 3 в 1 - неочаквано (не)добра комбинация.

171

До Малко за политика

преди 2 месеца

Ха-ха, валят поръчки за износ. Голяма смешка. Искренно ме развесели, само дето тези поръчки дори самите зет пропагандони не ги изтъкват. Русия не може да насмогне да си покрие загубите на фронта, а за някакъв голям износ и дума не става. Индийците се отказаха от договора за С400, Ка52 и Су35, след като видяха колко струва тази техника в украйна и че русняка не може да изпълни заказа в разумен срок. След изборите като опънат рублата на 150 за долар за да компенсират недостига на пак ще си говорим

170

Анонимен

преди 2 месеца

Значи ако Унгария някога бъде нападната да не чака помощ от никой.

169

До Малко за политика

преди 2 месеца

Ами слабичка ти е икономическата логика и познания. Над 1 милион нови заетия в оръжейната индустрия имат, тези хора получават заплати и генерират ръст на потреблението. Започват да валят поръчки и за износ(света е в експоненциално растяща нестабилност), така че след като приключат с Украйна бранша ще продължи да работи на близки обеми, та така ...